Hirdetés
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sakab
senior tag
Arra már rájöttem, hogy az /etc/init.d/bootmisc.sh ba kell beírnom a parancsot. De még se megy.
Utolsó elötti sor. Próbáltam úgy is, hogy su pi -c vagy most anélkül, de egyikkel sem indítja automatikusan, pedig ezt találtam erről a problémáról:
Found the bug:
when you launch the command by hand you do it with sudo so mpdlcd has super users rights but when the script launches the command it is done with “su pi -c …” and I guess user pi does not have the same rights.
So get rid of the “pi -c” and it will be fine.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD RYZEN 7 7800X3D/RTX 5080 16GB/32GB DDR5/1TB NVMe
- AMD RYZEN 7 7800X3D/RX 9070 XT/32GB DDR5/1TB NVMe/850W
- Eladó Intel i7 8700K + 32GB RAM erős gamer/Homelab-ra szerver PC vagy munkaállomás összetettebb fela
- Gamer PC - i5 11400f, RTX 2060 SUPER, 16gb RAM
- HP ProDesk 400 G6 mini - Core i3 10100T -16GB ram 256Gb NVMe SSD -gyári WIFI - számla is -1 év gari
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286, 100% Akksi
- Samsung Galaxy A80 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Ganacia / BONTATLAN NULL Perces!
- Autós kamera eladó
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
wassermann