- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ezek az új Google Pixel cuccok hivatalos magyar árai
- iPhone topik
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marcsello31
őstag
Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni! Sikerült beállítanom a linux szervert raspberryn, van torrent ssh minden egyébb. De hiába telepítettem fel az ssht távolról nem tudok be loginolni, nem fogadja el a linuxos jelszót. Hól tudok ssh jelszót módosítani? Töltögetésre állítanám be a gépet, mikor távol vagyok, el szeretném érni, de így hiába, Kellene az ssh jelszó beállítása terminál alatt, csináltam olyat hogy terminálban be írtam a passwd szót. és kérte az új jelszót, meg is adtam, de az sem megy. de miért?
Saját jelszava van neki valahol? Egy ubuntu szervert használok rajta. Egyenlőre. De ha nem megy teszek rá mást. A válaszokat előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Futás, futópályák
- Milyen routert?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Battlefield 2042
- Avast! Antivirus topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Xbox tulajok OFF topicja
- Opel topik
- További aktív témák...
- Extrém teljesítményű gamer PC (AMD Ryzen 7 5700X, Radeon RX 7900 XTX) LEGJOBB ÁR/ÉRTÉK ARÁNY!
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RTX 3060Ti, I5-10400, 16GB Ram, SSD) Beszámítás! Posta ok! (37)
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1070 8GB, I3-10105, 16GB Ram, SSD) Beszámítás! Posta ok! (36)
- Intel PC + monitor
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RTX 3060Ti, I5-11400, 16GB RAM, SSD) Beszámítás! Posta ok! (35)
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 512GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest