Hirdetés
- Kiderültek az Oppo Pad 5 Pro és Pad Mini főbb adatai
- Stylusszal érkezhet a hajlítható Huawei Pura X Max, AI-trükkökkel fűszerezve
- Hatalmas akkut és korrekt teljesítményt ígér a Vivo
- Memóriahiány és drágulás fékezheti a mobilokat, csökkentek a Q1-es kiszállítások
- Európába és a britekhez is megérkezik a Motorola Razr Fold, indul az előrendelés
- Yettel topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marcsello31
őstag
Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni! Sikerült beállítanom a linux szervert raspberryn, van torrent ssh minden egyébb. De hiába telepítettem fel az ssht távolról nem tudok be loginolni, nem fogadja el a linuxos jelszót. Hól tudok ssh jelszót módosítani? Töltögetésre állítanám be a gépet, mikor távol vagyok, el szeretném érni, de így hiába, Kellene az ssh jelszó beállítása terminál alatt, csináltam olyat hogy terminálban be írtam a passwd szót. és kérte az új jelszót, meg is adtam, de az sem megy. de miért?
Saját jelszava van neki valahol? Egy ubuntu szervert használok rajta. Egyenlőre. De ha nem megy teszek rá mást. A válaszokat előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Z2 Mini G9 - i714700 /32gb/512gb/nVidia T1000 (GB
- DELL 7060 Mini PC - Core i5 8500T 16GB vagy 32GB ram - 256/512GB SSD - csak pár db
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 128SSD + 500HDD
- RTX 3060 Ti Gamer PC 200+ FPS RGB Azonnal vihető
- MSI Cyborg 15 Gaming Laptop - i7 / RTX 4060 / 144Hz - Garanciás, Újszerű
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A56 5G Awesome Graphite 128GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB digital játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 17 Pro 256GB Deep Blue Újszerű állapot 100% akku (51 ciklus)
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Saját jelszava van neki valahol? Egy ubuntu szervert használok rajta. Egyenlőre. De ha nem megy teszek rá mást. A válaszokat előre is köszi!
wassermann