- Garmin Forerunner 965 - csúcs
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Android szakmai topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marcsello31
őstag
Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni! Sikerült beállítanom a linux szervert raspberryn, van torrent ssh minden egyébb. De hiába telepítettem fel az ssht távolról nem tudok be loginolni, nem fogadja el a linuxos jelszót. Hól tudok ssh jelszót módosítani? Töltögetésre állítanám be a gépet, mikor távol vagyok, el szeretném érni, de így hiába, Kellene az ssh jelszó beállítása terminál alatt, csináltam olyat hogy terminálban be írtam a passwd szót. és kérte az új jelszót, meg is adtam, de az sem megy. de miért?
Saját jelszava van neki valahol? Egy ubuntu szervert használok rajta. Egyenlőre. De ha nem megy teszek rá mást. A válaszokat előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-10300H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- VeryBig! Akciós! Dell Precision 7760 i7-11850H 32GB 512GB SSD RTX A5000 16GB 17" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Saját jelszava van neki valahol? Egy ubuntu szervert használok rajta. Egyenlőre. De ha nem megy teszek rá mást. A válaszokat előre is köszi!
wassermann