- Magyarországra jött az ultravékony S25 Edge
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hódmaci
senior tag
Sziasztok!
Segítségeteket kérném távirányító keresésben.Jelenleg van egy raspberry pi 2 készülékem amin libreelec 9.2.6 fut.
Tv-hez kapcsolva használnám.
Sajnos ez egy régi tv ami nemhogy CEC nem tud de még HDMI bemenet sincs rajta.
A HDMI részhez rendeltem egy ilyet. Remélem fog működni.
Viszont a távvezérléssel gondban vagyok.
Mindenképpen infra távirányító kellene ha megoldható.
Valami egyszerű, nem sok gombbal rendelkező és lehetőleg ne valami 1x1 cm kis vacak.Ezt vagy ezt találtam illetve ezt ami megfelelő lehet erre a célra.De sajnos nem látom hogyan lehet ezt csatlakoztatni a raspberry pi-hoz. Ok hogy távirányító na de a jelfogás hogyan?
A lényeg az, hogy gyereknek lesz, vagyis minél egyszerűbb kezelhetőség a fontos.
Létezik, vagy tudtok valami plug & play, egyszerűen konfigurálható dolgot ajánlani?
Új hozzászólás Aktív témák
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Silver - Használt, karcmentes, 100% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest