Hirdetés
- Nothing Phone (3a) Lite – mennyit ér a név?
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
cog777
üzenetére
Közben már fel is raktam a qtcreator meg a qt5-default csomagokat, beállítottam a KIT-nél a QT típusát és le is fordult az üres ablak. Ma beteszem alá a rádió kódot és ki is próbálom, de a joystickok még nem érkeztek meg. Mondjuk van valami külön joystick kezelő dolog a QT-ben, majd meglátjuk mire megyek vele.
Pythonnal ismerkedni egyszerűen nincs időm. Az utóbbi pár évben tisztán hw fejlesztőként dolgoztunk, csak néha beesik olyan meló is, ahová kellene user interaction és akkor vehetem elő a berozsdásodott programozói ismereteimet.

Egyébként vicces, hogy a QT Creatorból már rég nincs új 32 bites verzió, a PI-re meg még mindig nincs 64 bites (nem béta) OS. Persze a régebbi Creator és 5.11-es QT is tökéletes nekem erre a feladatra, de igazán beléphetne már a PI a 64 bit világába.

Új hozzászólás Aktív témák
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Objektívek topikja
- Videós, mozgóképes topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Nothing Phone (3a) Lite – mennyit ér a név?
- Formula-1
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Gamer PC - i5 11400f, RTX 2060 SUPER, 16gb RAM
- 2013 Late 27 iMac - 1TB HDD i5 core4 24GB RAM 2GB GTX
- Eladó Intel i7 8700K + 32GB RAM erős gamer/Homelab-ra szerver PC vagy munkaállomás összetettebb fela
- Gamer PC- I5 14400F,RX 5700 XT 8GB,16GB RAM,512GB NVMe
- Új, Gamer félgép - ASUS B860M-A WIFI + Intel Ultra 5 245KF + Patriot Viper 2x16GB DDR5 6000MHz CL30
- Samsung Galaxy S24+ / GyáriFüggyetlen / 12/256GB / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen,MS3971,100% Akksi,MS4091
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

wassermann