- Telekom mobilszolgáltatások
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- Apple Watch
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KSparrow
őstag
Sziasztok!
Nemrég belevágtam a málnázásba: rendeltem 4B 2GB-t, Kitben, gyári case+ Noobs kártya, + gyári adapter, és mellé rendeltem egy aktív hűtő szettet (ilyen pici ventit még nem láttam). Egyelőre aranyos, a Raspbian szépen fut, egy Ubuntut is sikerült elindítani, bár lehet a RAM, lehet a Class2 SD miatt, de elég lassú volt. Arra vettem, hogy tanuljak rajta kicsit programozni, gyakorloni tudjak. Tudtok esetleg egy oldalt, ahol vannak tippek, trükkök, teljesen kezdőknek? Youtube videókon minden annyira magától értetődőnek tűnik, és látom, hogy van ebben hatalmas potenciál, így szeretném átlátni, és idővel azt is, hogy tudom kihasználni
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- DDR4 ECC SZERVER memóriák eladóak
- CoolerMaster N200 Mini ITX i3 9100 Wi Fi Win11 Pro
- R7 5800X / MSI B550 TOMAHAWK / RX 6800 / 32 GB DDR4 / SAMSUNG 980 PRO 500GB M2 / HDD 6 TB
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G2 SFF brand - i7 6700 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB W10
- mini pc/ WIN11/ i5 10500T/ 32GB DDR4/ 512GB gen4 SSD/ WiFi/ BT/ 1 év garancia, számla
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 48GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Natural Titanium használt, karcmentes 90% akku 6 hónap garancia
- Nvidia Quadro és AMD FirePro kártyák - számla, 6 hó gar.
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4651
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
wassermann