- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Telekom mobilszolgáltatások
- Netfone
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
wassermann
Topikgazda
válasz
body007 #38708 üzenetére
Igazad lehet (most nem vagyok Pi közelben, fejből írtam) Nálam minden állítgatva van, valószínűleg 1/6, mert Pi3-am van
A core freq-t nem írtad, de próbáld meg a 90-et ha Class10-es a kártyád (viszont ha nem bírja nem fog elindulni!
CSAK AKKOR MÓDOSÍTGASSATOK, HA VAN MÁSIK GÉP ÉS KÁRTYAOLVASÓ, MERT TÚLZOTT ÉRTÉKEKKEL NEM BIZTOS, HOGY ELINDUL ÉS KELL EGY MÁSIK GÉP A CONFIG:TXT SORÁNAK VISSZAMÓDOSÍTÁSÁRA !!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Eredeti Lenovo 65W USB Type C notebook töltő
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest