- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Idei legolcsóbb mobilját dobta piacra a Samsung
- Ezek az új Google Pixel cuccok hivatalos magyar árai
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Razzul
őstag
Először is köszi a választ, a kedvemet pedig egyáltalán nem vetted el, sőt!
Ez a rookie meg pro megkülönböztetés számomra csak azért furcsa, mert ha az embernek nem ez az elsődleges foglalkozása, de mondjuk fellőne magának egy egyszerű weboldalt, vagy levelezőszervert akkor már gondban találhatja magát ezen a téren.
Én nem vagyok informatikai analfabéta, tanultam és foglalkozom is szoftverfejlesztéssel a mai napig. Mégis sok fejvakarással járt és jár erre a területre átevezni úgy, ha az ember a feladatnak minél nagyobb szeletét akarja saját maga akarja csinálni, és nem akarja elengedni a kontrollt.
Lehet, hogy ez csak az én mániám, de ha ma már minden kapualjban programozókat nevelünk, és ugye ez a cél, akkor lehet ennek se kéne olyan nehéznek lennie.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC // RTX 4060 // Ryzen 5 5500 // 32GB RAM // 1TB SSD
- VADI ÚJ GAMER PC i5 / RTX5060 / 32GB RAM / 1TB SSD
- GAMER PC // i5-9600K // 32GB RAM // 1TB SSD // RTX 3060
- Garanciális Gamer PC // i5-13400F // 32GB RAM // 1TB SSD // RTX 4060Ti
- GAMER PC Ryzen 9 5900X/MSI MPG X570 Gaming Edge WiFi/Gainward GeForce RTX 3070Ti Phoenix/32GB DDR4
- Dell Latitude 5320 i3-1125G4 16GB 512GB magyarbill. 1 év garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest