Hirdetés
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Razzul
őstag
Először is köszi a választ, a kedvemet pedig egyáltalán nem vetted el, sőt!
Ez a rookie meg pro megkülönböztetés számomra csak azért furcsa, mert ha az embernek nem ez az elsődleges foglalkozása, de mondjuk fellőne magának egy egyszerű weboldalt, vagy levelezőszervert akkor már gondban találhatja magát ezen a téren.
Én nem vagyok informatikai analfabéta, tanultam és foglalkozom is szoftverfejlesztéssel a mai napig. Mégis sok fejvakarással járt és jár erre a területre átevezni úgy, ha az ember a feladatnak minél nagyobb szeletét akarja saját maga akarja csinálni, és nem akarja elengedni a kontrollt.
Lehet, hogy ez csak az én mániám, de ha ma már minden kapualjban programozókat nevelünk, és ugye ez a cél, akkor lehet ennek se kéne olyan nehéznek lennie.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- Call of Duty: Black Ops 7
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- További aktív témák...
- very old gamer
- i5 12500/ RTX3070/ 32GB DDR4 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Erős gamer PC Ryzen 7 5800X / RX 6900 XT / Asus Prime B450-Plus / Jonsbo MOD 3 500 000 Ft
- 20% karácsonyi akció Komplett asztali gép eladó (GTX 1060 6GB, i5-7500, 512GB SSD)
- Apple iPhone 14 Plus Yellow Super Retina XDR, hosszú üzemidő ,100% Akku,3 hó gari!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akksi,MS2148
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB AeroCool Quantum Mesh 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
wassermann