Hirdetés
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Qi-töltő és szinte bármivel kompatibilis billentyűzet a Clicks új fejlesztése
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple iPhone 17 - alap
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dnobri88
csendes tag
Sziasztok! Adott egy Raspberry 3 B+, hozzá egy Toshiba Canvio 1Tb külső vinyó és egy OSMC rendszer.
Kb. 1 évvel ezelőtt sikerült valahogy úgy összehoznom ezt a 3 "dolgot", hogy a merevlemez kis ledje kéken villogott (ez jelzi, hogy megfelelő az áramellátás és az adatforgalom).
Most költöztem, összedugtam szépen a rendszert, erre csak fehéren villog a kis aranyos led. Olvas, meg működik, de mintha akadozna. Gondoltam semmi gond, újradobom én a rendszert pikk-pakk. És itt kezdődtek a gondok... Nem bírom összehozni ezt a gyorsabb adatátviteles dolgot. Aztán lehet, hogy totál hülye vagyok, és mindig is fehéren villogott, csak nagyon unatkoztam a négy fal között, és kellett valami, ami megőrjít, nem tudom...
Annyi még, hogy gyári tápot használok, és sose volt USB Hub a "rendszerbe" építve.
Van valakinek valami okos megoldása? Nekem az is elég, hogy fogadjam el, hogy ennyit tud a rendszer, és ne kattogjak ezen
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Kis gamer/kis tervező PC: Lenovo ThinkCentre M70s G5 SFF: i5 14500, 16GB RAM, 512GB, nVidia T600
- Gamer PC - Ryzen 7 5800X RX 7800 xt, 32GB ddr4, 1TB Nvme
- IZOMKOCKA - HP Z2 Mini G9 - i7 14700 - 32GB - 512GB nvme - Nvidia T1000 8GB
- Ryzen 7 7700X +hűtött VRM-es B650M lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- 15.gen! Intel Core Ultra 5 245KF +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Lenovo Thinkpad X13 Gen2 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 5650U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 W11 Pro Garancia
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Endgame Gear gamer egerek /OP1 8K, XM2we, XM1R, XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

wassermann