Hirdetés
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Az eddigieknél részletesebb videón a Samsung harmonikamobilja
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Légből kapott hírünk van képekkel
- iPhone topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacsomarton
tag
válasz
azbest
üzenetére
Ismételten köszönöm a választ! A KODI alatti joystick mizériáról tudok és az rendben is van.
A Raspian teljesen friss, azonban most lefuttattam egy rpi-update-et és úgy néz ki, hogy ha már a boot alatt az Ethernet felöli felső USB portban van az érzékelő, akkor a hibaüzenetet ugyan kiírja a dmesg, de rendben működik az eszköz. Ráraktam egy USB voltmérőt és érdekes módon ha cserélgetem az érzékelőket, akkor a réginél minden rendben, de az újnál reseteli magát (nem a Pi, hanem az USB mérő). Próbáltam külső tápegységes USB hubot is, de az nem segített.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Arc Raiders
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Villanyszerelés
- Foxpost
- Házimozi haladó szinten
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- iMac 5K 27" - 2017, 24GB RAM, 4GB Radeon, 1TB FD (107)
- -ÚJ,2 ÉV GAR- DDR5 GAMER PC: RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR5! SZÁMLA!
- Lenovo M920T Core i5 8500 // 16GB // 256GB SSD számla + gari - több db elérhető
- Eladó Dell Optiplex 7010 MT / i5-3470 / 32GB RAM / 1TB HDD
- CSÚCS GAMER! 13900KS/ Astral 5080 / Z790 APEX / 48GB 8000MHz / 2TB NVMe / 860w Platinum! BeszámítOK
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Eladó Xiaomi Mi 11 Lite 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 14 512GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3922, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
wassermann