- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Brutális összegeket fektet a Samsung az AI fejlesztésekbe
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pakriksz
őstag
1. Ezt tudtam. És?
2. Van, képzeld androidnak hívják, de sima linuxot is rá lehet eröltetni, csak valahogy az érintőképernyővel kényelmetlen lesz az egeres rendszer használata
3. De rájöttem, még jó pár évvel ezelőtt (ezért vicc kínaizni).
4. óóó ha allwinner a10-es lenne benne de jó lenne(hiszen sokkal erősebb). Hanem inkább beleraktak egy évekkel ezelőtt kifutott ősrégi, harmatgyenge brodcom chipet.
5. teljesen mindegy, melyik codec ugyan az történt Azt hitték fizetni kell érte de nem, így berakták, nincs semmi extra támogatást, ezt telefonoknál alapból tudják.
6. hasonló: armv6 architektúra 600-900 mhz-s orajelű sávban. A példás telefon pl szintén broadcom chippel készült, nyilván nem ugyanazzal, hiszen egy telefonba nem árt ha a SOC-on van egy 3g, és wifi részleg isTavaly én is nagyon rákészültem a pi-re, de látva azt a szerencsétlenkedést a gyártással (megjelenés után sok hónappal lehet végre 1 hónapon belüli szállítással venni), és a végleges árat, így inkább halasztok, várok valami mást.
De majd a via apc ha végre nem lesz hiány belőle, ami bár drágább(de többet is nyújt), de legalább majdnem annyiért árulják amennyiért akarták (50 dollár+ 6 dollár szállítás),
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ 03.30-ig!!! Intel Core ULTRA 9 285K +2x16GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5! (Bolti ár: 600e!)
- AKCIÓ 03.30-ig!!! Intel Core ULTRA 5 225F +32GB DDR5 kit +hűtött VRM-es alaplap! GAR/SZÁMLA!
- AKCIÓ 03.30-ig!!! Intel Core ULTRA 5 225F +32GB DDR5 kit +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA!
- Garanciális! GAMER PC! R7 5800X RX 7700 XT 12GB 32GB 3600MHz Aorus Elite Seasonic 850W Gold
- AKCIÓ 0330-ig!!! GIGABYTE Z790 EAGLE +2x16GB 6000MHz hűtőbordás DDR5 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Új Lenovo Thinkpad X1 2in1 Gen9 WUXGA Ultra 7 165U 12mag 32GB 512GB Intel Arc iGPU Win11 Garancia
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Raktáron lévó 1851-es lapok! Garanciás termékek! Részletfizetésre is!!! ÉRDEKLŐDJ!!
- Lenovo X395 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- LG 27GX704A-B - 27" OLED evo / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

wassermann