Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vége a dalnak: leállt az iPhone Air gyártása
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Rossz hírek a Galaxy S26-ok teléjét illetően
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archttila
veterán
válasz
MaCS_70
üzenetére
még rá is kérdezett, hogy ezen feltételek mellet is kell a kit, vagy törölje? hidd el nem értettem félre semmit pont azért hívott fel, hogy ezekkel tisztában legyek... (ezt ő mondta) én is meglepődtem de nem volt türelmem végigmenni melyik ország EU tag stb stb leckén mert dolgoztam. Egyébként gondolhatod, hogy nemmondom vissza feleslegesen de mondtam neki, hogy ez már kis túlzással bő 10k-val hosszabb na 
Farnell-ről egyébként rendszeresen rendelek alkatrészeket!
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Autós topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Építő/felújító topik
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- 3D nyomtatás
- PlayStation 5
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- További aktív témák...
- Egyedi PC összerakás személyre szabott konfiguráció, gyors határidővel!
- Eladó Belépő Ryzen Pc
- Intel 12th gen. i5-12500 / B660M / 16GB DDR4 félkonfig
- Ryzen5 3600/ RTX2060/ 16GB DDR4 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- Apple Macbook Air 13,6 M4 10C CPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - 55 Ciklus - 100% akku , 2,5 év gari
- Samsung DLP projektor, The Freestyle SP-LSP3B
- Apple iPhone 15 PRO MAX 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
még rá is kérdezett, hogy ezen feltételek mellet is kell a kit, vagy törölje? hidd el nem értettem félre semmit pont azért hívott fel, hogy ezekkel tisztában legyek... (ezt ő mondta) én is meglepődtem de nem volt türelmem végigmenni melyik ország EU tag stb stb leckén mert dolgoztam. Egyébként gondolhatod, hogy nemmondom vissza feleslegesen de mondtam neki, hogy ez már kis túlzással bő 10k-val hosszabb na
wassermann