Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nem lesz új Nothing zászlóshajó
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Bluetooth-headsetekről általában
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- iPhone topik
- Netfone
- Apple iPhone Air - almacsutka
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archttila
veterán
válasz
MaCS_70
üzenetére
még rá is kérdezett, hogy ezen feltételek mellet is kell a kit, vagy törölje? hidd el nem értettem félre semmit pont azért hívott fel, hogy ezekkel tisztában legyek... (ezt ő mondta) én is meglepődtem de nem volt türelmem végigmenni melyik ország EU tag stb stb leckén mert dolgoztam. Egyébként gondolhatod, hogy nemmondom vissza feleslegesen de mondtam neki, hogy ez már kis túlzással bő 10k-val hosszabb na 
Farnell-ről egyébként rendszeresen rendelek alkatrészeket!
Új hozzászólás Aktív témák
- 27% - GAMER PC! i5-14600KF / RTX 4070 Ti / Z790 / DDR5 32GB / 1TB NVMe / 750w Gold! BeszámítOK
- Eladó egy komplett erőbázis ami bármilyen csatára felveszi a harcot a megfelelő kártya mellett.
- GAMER PC! Ryzen 7 7800X3D / RTX 5080 / B650 Strix / 32GB 6000MHz / 1000w Gold! BeszámítOK
- Komplett PC - Ryzen 5 GTX1650 Super 32GB RAM + monitor
- ASrock B450M-HDV + Ryzen 5 3400g
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4357, 100% Akkumulátor
- Eladó Apple iPhone 12 64GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
még rá is kérdezett, hogy ezen feltételek mellet is kell a kit, vagy törölje? hidd el nem értettem félre semmit pont azért hívott fel, hogy ezekkel tisztában legyek... (ezt ő mondta) én is meglepődtem de nem volt türelmem végigmenni melyik ország EU tag stb stb leckén mert dolgoztam. Egyébként gondolhatod, hogy nemmondom vissza feleslegesen de mondtam neki, hogy ez már kis túlzással bő 10k-val hosszabb na
wassermann