Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Huawei P9 Lite (2017) - nevezzük nevén
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Windows 10 Mobile (Windows Phone) szakmai topik
- iPhone topik
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PHoNX
tag
válasz
robi1979
üzenetére
2. A wines Kodi backuppomm fölment az OE-re is, mennek a repoim is. Viszont mikor bármit nézek: TV, film stb. és kilépek menübe a menü baromi lassú. Szerintetek mi lehet a baj? Ez nálatok is ilyen vagy nálam van valami gond?
Gyanítom, hogy optimalizálatlanság miatt van a dolog. Jelenleg te is a pi2-re írt kodit használod a pi3-on. Nincs más egyelőre. Azt érdemes megnézni, hogy a overclock beállítások megfelelőek. Ha nem, akkor az alapértelmezett a pi2-es sebessége. (OSMC-t használok, nem szeretem az openelecet így ennél behatóbban nem bonyolódnék bele a hibaelhárításba. további infó itt: http://www.raspberrypi.org/documentation/configuration/config-txt.md )
5. A BT.-t hogyan tudom beállÍtani? BT fülessel megy az a2dp azaz a BT stereo?
OSMC alatt nincs integrálva a BT és a kernelbe még nem került bele (gyanítom, hogy az OE-be sem...) Ha te raspbian alól futtatod az openelecet akkor abba bele lehet tenni csak egy bt kezelőt kell feltenni hozzá. Ha különfuttatod akkor passz. (Nyílván találgatás mivel az OE frissítéseit nem tartom számon.)
További infót lásd itt: https://www.raspberrypi.org/forums/viewtopic.php?f=28&t=1381457. Androidos telefonomra föltettem egy SAMBA-t, meg is osztottam egy könyvtárat. Mit kell tennem ahhoz hogy a Kodi is lássa a megosztott mappámat wifin?
Azonos hálózatra kapcsolódsz a Pi-vel.Hozzáadod a forrásokban a megosztott meghajtót, mappát, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- R5 9600X/MSI PRO B650S-WIFI/32GB DDR5 6500MHz/1TB M.2/4TB HDD/RTX 5070 OC/750W.PLATINUM/ARGB CSODA
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3060Ti/3080 +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Gamer PC - R5 5600, RTX 3060ti és 16gb RAM + GARANCIA
- Prémium ITX Gamer PC Setup (RTX 3070, 32GB) + 180Hz QHD Monitor és Perifériák
- Honor 200 pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 143 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13500H, RTX 4060 (ELKELT)
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
wassermann