Hirdetés
- Netfone
- Yettel topik
- Nokia N9 - az első mohikán
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Apróbb változással jön a Pixel 11 az első képek szerint
- Megnyerné a Motorola a furcsa mobilnevek bajnokságát
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PHoNX
tag
válasz
robi1979
üzenetére
2. A wines Kodi backuppomm fölment az OE-re is, mennek a repoim is. Viszont mikor bármit nézek: TV, film stb. és kilépek menübe a menü baromi lassú. Szerintetek mi lehet a baj? Ez nálatok is ilyen vagy nálam van valami gond?
Gyanítom, hogy optimalizálatlanság miatt van a dolog. Jelenleg te is a pi2-re írt kodit használod a pi3-on. Nincs más egyelőre. Azt érdemes megnézni, hogy a overclock beállítások megfelelőek. Ha nem, akkor az alapértelmezett a pi2-es sebessége. (OSMC-t használok, nem szeretem az openelecet így ennél behatóbban nem bonyolódnék bele a hibaelhárításba. további infó itt: http://www.raspberrypi.org/documentation/configuration/config-txt.md )
5. A BT.-t hogyan tudom beállÍtani? BT fülessel megy az a2dp azaz a BT stereo?
OSMC alatt nincs integrálva a BT és a kernelbe még nem került bele (gyanítom, hogy az OE-be sem...) Ha te raspbian alól futtatod az openelecet akkor abba bele lehet tenni csak egy bt kezelőt kell feltenni hozzá. Ha különfuttatod akkor passz. (Nyílván találgatás mivel az OE frissítéseit nem tartom számon.)
További infót lásd itt: https://www.raspberrypi.org/forums/viewtopic.php?f=28&t=1381457. Androidos telefonomra föltettem egy SAMBA-t, meg is osztottam egy könyvtárat. Mit kell tennem ahhoz hogy a Kodi is lássa a megosztott mappámat wifin?
Azonos hálózatra kapcsolódsz a Pi-vel.Hozzáadod a forrásokban a megosztott meghajtót, mappát, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 128SSD + 500GB HDD!
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Fehér konfig - i7-4790k/ROG Strix GTX 1070/Wifi/Rengeteg új-dobozos alkatrész/AJÁNDÉK Resident Evil
- Arctic Gamer - Intel Xeon E5-2630 V4 / RX 480 8GB Nitro+ / 16GB DDR4 / 512GB Nvme - VADI ÚJ GÉP
- Lenovo ThinkCentre M920q i5-9500T / 16GB RAM DDR4 / 256GB SSD / Windows 11 Pro USFF mini PC Tiny PC
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- AKCIÓ! AsRock H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB ZALMAN S2 TG Adata 600W
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900 / RTX 3090 24GB / 32GB RAM / 1TB SSD
- NVIDIA Quadro P400 2GB GDDR5 PCI-e videokártya
- Bomba áron dobozos Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
wassermann