- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch Fit - hajtás, kartárs!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- iOS alkalmazások
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kozyadam
tag
Sziasztok!
A neten több helyen is azt olvastam, hogy nem pakolható egymásra több HAT. Viszont olyan oldalakat is találtam, ahol említik, hogy több is egymásra rakható. (link)
Egy olyan építményen gondolkozok, amihez kéne egy kicsi kijelző, és lenne rajta egy kisebb LED mátrix is. Ha nem lehet egymásra rakni őket, akkor esetleg hogyan tudom az egyik vagy másik HAT-et helyettesíteni?
Mi teszi lehetetlenné a HAT-ek toronyba építését, ha pl. a szervó HAT-ből többet is egymásra tettek?
Ha azonos típusú HAT-eket teszek egymásra, akkor ez kivitelezhető, de ha különbözőt, akkor nem megoldható? Ha nem megoldható, akkor a HAT felismeréséhez használt GPIO pin-ek használata a gond? Vagy van más akadálya is?Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12600K / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 512 SSD!
- Garanciális ASUS TUF Gaming B650M-E WIFI Alaplap + AMD Ryzen 7 9700X
- Gamer PC - i5 12400f, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- GAMER PC : RYZEN 7 2700X / GTX 1660 SUPER / 16GB DDR4 3200MHz / 512GB NVMe + 500GB HDD
- AMD Ryzen 9 5900X/Radeon 6800XT 16GB/32GB DDR4 RAM konfig eladó
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal 2028. 01.24 Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
- Garmin Heart Rate Monitor HRM-Tri eladó (2db is van)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest