- OnePlus Nord 2 5G - észak-északkelet
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S7 edge - a tökéletesség határán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siffredi
senior tag
Őszinte leszek, a haverom úgy adta ide a pi-jét, hogy már rajta volt a rendszer. Emiatt nem tudom pontosan, hogy mi is van rajta...

Maga a cikk nagyon jó, a segítségével képes voltam megcsinálni a média szervert, a torrentet, és a minidlna 99%-át, ami szerintem nagyon jó, ahhoz képest, hogy előtte soha nem használtam linuxos parancsokat.
Szóval teljesen megértem a minimalizmusra való törekvésedet, talán a cikk végére - mint a könyvekben a hivatkozás, vagy szószedet - kerülhetett volna egy általános, parancsokkal foglalkozó rész. De ez csak az én igényeimet tükrözi, egyáltalán nem hiányzik a cikkből.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Háztartási gépek
- OnePlus Nord 2 5G - észak-északkelet
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Milyen videókártyát?
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Futás, futópályák
- Programozás topic
- További aktív témák...
- Gamer PC Szinte új, garanciás //Intel core ultra 7 265K, RTX 5060TI 16GB, Gigabyte Z890, 32GB RAM
- Igel H850C - mini router/NAS/Home Assistant
- Új 2k Gamer PC Ryzen 5 5600/RX 6700 XT 12Gb/32Gb DDR4/500Gb - 1Tb SSD/2-4 Év gari
- Új 2k Gamer PC Ryzen 7 5700/RX 6700 XT 12Gb/32Gb DDR4/500Gb - 1Tb SSD/750-850W 2-4 Év gari
- Ryzen5 3700x 8core / GTX 1660 Super / SSD 500gb / HHD 2tb
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple MacBook Pro 14 (2021) M1 Pro 16GB/500GB használt, szép állapot 87% akku (323 ciklus)
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

wassermann