- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobvoi TicWatch Pro 3 - Wearzióproblémák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
krechl
csendes tag
válasz
totya79
üzenetére
Én nagyon szeretném működésre bírni, de csak KODIval sikerült. A NOOBS-ba integrált megoldással nem próbálkoztam, mert kifejezetten Volumioval, vagy hasonló MPD alapú zenelejátszóval szeretném használni.
A runeaudiohoz van is egy patch, de az valószínűleg nem PI2-höz való, mert mindent sikerült a leírás szerint végrehajtanom, csak éppen soha többet nem inult el. Később láttam meg, hogy a fórumukra belinkelt patch még a PI2 megjelenése előttről való
Most a MAX2PLAY-jel próbálkozom, deazok meg ravaszul, csak akkor adják a Wolfson (Cirrus) plugint, ha prémium ügyfél vagy, és vásárolsz tőlük. Nyilván, ez is utólag derült ki
Vettem tőlük plugin csomagot 10€-ért, de még nem ment át az utalt összeg, így egyelőre nem elérhető a prémium szolgáltatás. Kezd sokba kerülni a kici occó cucc.
Esetleg, ha valakit érdekel, szívesen megválok a Cirrus kártyától. Alig egy hetes!
Veszek valami hétköznapibbat, aminek a drivere integrálva a van a használni kívánt lejátszókba.
Persze, ha tudsz segíteni totya79 , akkor még kap egy esélyt
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ CORE I5 12400 GAMER MAX PC 32GB DDR4 512GB NVME SSD NVIDIA RTX 2060 6GB DDR6 2ÉV GAR!
- DELL T3620 Precision Munka+játék PC 8X4.0GHz 16GB DDR4 512GB SSD QUADRO M4000 8GB DDR5 WIN11 1ÉV GAR
- Ryzen 7 kezdő 1080p játszós konfig + 27" LG IPS LED monitor!
- ÚJ ASUS CORE I5 14400 ULTRA GAMER PC 32GB DDR5 RAM 1.0TB SSD ÚJ ASUS RTX 5070 12GB DDR7 2ÉV GAR!
- Zotac Magnus One barebone számítógép Core i5 processzor, 32 GB memória és RTX 3060 VGA kártyával
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- ÚJ ASUS ROG Hyperion GR701 E-ATX RGB Gépház
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

wassermann