Hirdetés
- iPhone topik
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Garmin topik
- Garmin Forerunner 965 - csúcs
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Fél perc csend, majd világra jön egy Magic8 Pro
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Celtis
veterán
válasz
crissprivat
üzenetére
A baj az SD kártya sebessége.
Nekem ugyanez volt a tapasztalatom, hiába volt Class 10-es az SD kártya. Meg lehet próbálkozni egy valóban gyors SD kártyával vagy egy valóban gyors USB3-as pendrive-ra költöztetni a storage mappát.
Én az utóbbit választottam. A fanart betöltés kb. 5-10-szeresére gyorsult. De vigyázz, mert USB3-as pendrive-ok között is hatalmas a különbség. Olyat válassz amelyikre megadják a konkrét sebesség értékeket. A többi csak parasztvakítás.Mindazonáltal a GUI gördülékenységén illetve annak hiányán azért érezni a Pi véges erejét. Egy AEON NOX skin elég döcögős. Érdemes kisebb erőforrás igényű skint választani. Nekem pl. az Eminence skin jött be. Egyszerű, mégis igényes kinézetű, jól áttekinthető, modern és gyors.
Új hozzászólás Aktív témák
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- ÚJ MSI CYBORG 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 4060 -3 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 480GB SSD
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Vostro 3550 - i3-2310M I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
wassermann