- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok. Olvasgatom a hozzaszolasokat de kicsit elvesztem mar
Ahogy olvastam media playernek tokeletes egy ilyen cucc
Szoval csak es kizarolag filmnezesre kellene tv-re kotve, azon belul is csak hdd-rol lenne lejatszva. Ami fontos, hogy taviranyito kellene hozza mindenkeppen, es valami jofajta hangkartya! Ha szepen kerem valaki leirna nekem, hogy pontosan mit is kellene vennem, hogy egy komplett mukodo lejatszo legyen belole? Koszonom elore is 
Új hozzászólás Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Trollok komolyan
- Telekom mobilszolgáltatások
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Eladó PC dobozos játékok, Collector's is
- BONTATLAN Zacskós ThinkCentre M70s SFF Business Időtálló Asztali gép -50% i5-14500 16/512 770 Magyar
- 4K Gamer PC i7-14700K / RTX 5070 12GB / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / NZXT Ház - 280 AIO - Beszámítás
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750XT 12GB ASUS A31 PLUS TG ARGB Seasonic750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R5 1600 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN T3 PLUS DeepCool 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Beszámítás! Apple MacBook Air 13 2020 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- LG 65QNED86A / MiniLED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ahogy olvastam media playernek tokeletes egy ilyen cucc
Szoval csak es kizarolag filmnezesre kellene tv-re kotve, azon belul is csak hdd-rol lenne lejatszva. Ami fontos, hogy taviranyito kellene hozza mindenkeppen, es valami jofajta hangkartya! Ha szepen kerem valaki leirna nekem, hogy pontosan mit is kellene vennem, hogy egy komplett mukodo lejatszo legyen belole? Koszonom elore is
wassermann