Hirdetés
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- A Huawei bemutatta a FreeBuds Pro fülhallgató 5. generációját
- Megérkezett Magyarországra a Poco F8 Pro is
- Kezünkben a Huawei Mate 80 és 80 Pro
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok. Olvasgatom a hozzaszolasokat de kicsit elvesztem mar
Ahogy olvastam media playernek tokeletes egy ilyen cucc
Szoval csak es kizarolag filmnezesre kellene tv-re kotve, azon belul is csak hdd-rol lenne lejatszva. Ami fontos, hogy taviranyito kellene hozza mindenkeppen, es valami jofajta hangkartya! Ha szepen kerem valaki leirna nekem, hogy pontosan mit is kellene vennem, hogy egy komplett mukodo lejatszo legyen belole? Koszonom elore is 
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Tőzsde és gazdaság
- Jövedelem
- Mercedes topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D / Nitro+ RX 9070XT/ 32GB DDR5
- ÚJ ASUS TUF AMD RYZEN 5 5800X GAMER MAX PC 32Gb RAM 512GB SSD NVIDIA RTX 3070 8GB DDR6 2ÉV GAR!
- ReZone Használt PC Bazár Megbízható gépek, korrekt árak.
- APC NetBotz Rack Monitor 200-6port - környezetfigyelő eszköz
- Új i5 12400F/G.byte B760M.DS3H/32GB DDR4,3200MHz.ARGB/1TB M.2/750GOLD/RTX5070 OC 12GB DLSS4/WIN11PRO
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361, 100% Akksi
- Új Lenovo 14 Yoga Slim9 WQXGA OLED 90Hz Touch i7-1280P 14mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD I W10 I Gari!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia - Akció!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Koszonom a segitseget, amint meglesz jovok ujra biztos vagyok benne
Ilyen:
Szoval csak es kizarolag filmnezesre kellene tv-re kotve, azon belul is csak hdd-rol lenne lejatszva. Ami fontos, hogy taviranyito kellene hozza mindenkeppen, es valami jofajta hangkartya! Ha szepen kerem valaki leirna nekem, hogy pontosan mit is kellene vennem, hogy egy komplett mukodo lejatszo legyen belole? Koszonom elore is
wassermann