Hirdetés
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Bekerül az Apple Pay és Google Pay a Budapest GO alkalmazásba
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Felfrissítette magát a Galaxy Watch4
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dugesz77
őstag
válasz
layerke
üzenetére
Én pont HTPC-ből szálltam ki és rpi2+nas lett helyette. Igaz nekem egy C2D gépem volt az nyugalmiban 75W felett evett. Elegem lett az állandóan pörgő ventilátorból és letöltésre egy Zyxel NSA310S vettem. Rájöttem,hogy mivel csak filmre és zenére használtam a htpct teljesen felesleges a nagy hardver. Megy 0-24 minden teljesen ventilátor mentesen a régihez képest kb. ötöd akkora fogyasztással. Persze azért a fő gépem is rá van kötve a házimozi erősítőre ha játszani támadna kedvem nagy tvn vagy bármi nagyobb teljesítmény kellene.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- World of Warships
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Bekerül az Apple Pay és Google Pay a Budapest GO alkalmazásba
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- GOG.com - Good Old Games
- Milyen TV-t vegyek?
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Erős gamer / munka PC AORUS X570. Ryzen 7 5800X - 32GB DDR4 + RTX 5070 AEOR OC
- GAMER PC - RTX 3090 24GB/I7 11700K/32GB DDR4/2TB SSD/750W GOLD/
- Ryzen7 5700G alapú ITX mini PC/ garancia/ ingyen foxpost
- Gigabyte H410M S2H V2 + Intel i3-10105F félkonfig (Gari: 2026.01.29 -ig)
- PC konfiguráció összeállítás igény szereint, csak új nem használt alkatrészekkel, garanciácal!
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4264, 92% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4219,100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
wassermann