- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Ez is egy kafa utólagos fejegység - Carpodgo T3 Pro
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanzi89
addikt
válasz
sanzi89 #11309 üzenetére
Végül megrendeltem a linkelt házat, tegnap meg is jött. Anyagminőség, kidolgozás milyensége teljesen rendben van, pontosan illik bele az RPI2. Minden csatlakozó tökéletesen elérhető, SD kártya kis odafigyeléssel könnyen cserélhető. Eddig burkolat nélkül 40 fok volt 1 óra nyúzás után egy 21 fokos szobában, most 47 fok volt a maximum, amit mértem, tehát 7 fokot dobott rá a doboz. Annyit csináltam egyedül, hogy függőlegesen állítottam a helyére, így felül található a microSD-s, lyukacsos rész, így tud kicsit szellőzni, de bármikor fúrható a tetejére pár lyuk, vagy vágható ki egy darab valamilyen hálónak, csak barkácsolási kedv kérdése, nem lesz nagy anyagi csőd, ha esetleg elrontanánk.
Szóval ennyiért, ha nincs semmi elvárásunk a dobozzal kapcsolatban, akkor én nyugodtan ajánlom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G6 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest