- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magisk
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rommel6600
őstag
Hi all!
Ma voltam szervízben, először bevizsgának mindent, utánna történik bármi! A másik dolog amni feltűnt, hogy egy teszt szerint a ram alapfeszültsége 2,5V. Nálam a bios default-on 2,6-ot ad neki!(ez egészséges???
)
A másik dolog: csak 2 memória slot-om van, ezért inkább jobb volna ha nem lenne tele mind...
Egyik haveromak (2,4-es cerkával) olyan lapja van ami nem visz csak 1 memóriát 400-on, többet már csak 333-on... Az én lapom nem lehet ilyen???
Amúgy meg melyik jobb???
1Gb Infineon 400Mhz-en, vagy 2 kingmax 333-on??? -
Rommel6600
őstag
válasz
Szten Márs #20 üzenetére
a bolt honlapján az időzítés ugyan az! más vmi még számít hogy tuning nélkül gyorsabb memóriát kapjak (a kb ugyanannyi) pénzemért???
-
Rommel6600
őstag
hi
ez az egész kezd nem is ide hanem az x-aktákba illeni! beleuntam ebbe az egészbe, ki fogom cserélni 700Ft ráfizetésével a 2 kingmaxot egy 1Gb-os Infineon-ra! Az infi jó, nem???
havernak is olyan van, meg van vele elégedve
tuningolni egyiket se akarom/akartam (elvből, mert nincs rá szükség, sztem még elég jó a gépem) úgyhogy ilyen célra megfelel az infineon, nem? -
Rommel6600
őstag
Esetleg még ha van vkinek tapasztalata ossza meg!
Most használok (inkább használnék) két 512-es kingmaxot, de néhány száz forint ráfizetésével ne cseréljem ki inkább egy 1gb-os infineonra???
Mik a tapasztalatok az infineon-ról???
Mennyivel jobb a kingmax (ha jobb)??? -
Rommel6600
őstag
Hello!
Abit nf8-as alaplapom van amit eddig egy 400MHz és egy 266MHz-es rammal használtam (értelem szerűen nind a kettő 266 on ment).
Viszont ma vettem 2db Kingmax 400MHz-es memóriát, és a gép 400on akarná vinni a két kingmaxot, de újraindul folyamatosan, méd be se tud bootolni szegény!
Viszont egy 400as Samsung és egy 400as kingmaxot auto-beállításon hagyva csak 333-on viszi, és működik
A kérdésem: Az ABIT NF8 nem tud csak egy ram modul esetén 400MHz-es sebességet, két 400as modult meg már csak 333-on kezel???(haver alaplapja például ilyen, de az teljesen más) Az alaplap kézikönyvében, a dobozon sehol erre utalás...
Aki tudja kérem segítsen! -
Rommel6600
őstag
Hello!
Vásároltam ma 2db Kingmax 400MHz-es memóriát, és belekerült az Nf8-as alaplapomba, de a windows sokszor be se bír töltődi már azelőtt újraindul! Valszeg az egyik modul hibás
Kérdés: Tud vki vmi jó tesztprogit ami csumára letesztelné a memóriákat??? ( mert úgy tűnik külön-külön mennek, de együtt nem )
jelenleg vmi memtest nevű progim van, de ez nem vmi tuti
Ja, és esetleg: 333MHz-n úgy tűnik stabilak(együtt)! de nem azért vettem 400mhz-s ramokat hogy 333on nenjenek, meg lehet van ott más gixer is...
Előre is kösz a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Asztalos klub
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Építő/felújító topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Corsair Vengeance LPX 16GB (1x16GB) DDR4 3000MHz C15 - eladva Pál úr kollégának, értékelésre vár
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DDR4 RAM modulok
- Gigabyte Z97X-UD5H + i7-4790K + 16GB DDR3
- Kingston FURY Renegade 32GB (2x16GB) DDR5 6400MHz KF564C32RSK2-32
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest