-
Mobilarena
Rainbow Six Siege
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferdzsoo
addikt
Onnantól nem tudom komolyan venni hogy egy játékból alhangon 2-en lelépnek amikor először meghalnak, majd talán a következő körben kapunk újat vagy sem, mindez az ellenfél csapatában dettó, és ilyen 5v3akat nem tudok komolyan venni. Ennyi. Illetve casualban tudok kipróbálni új taktikát esetleg, amibe vanhogy elég ahmar belehalok. Rankeden ilyet nem teszek meg. Ennyi.
ill. 5 playerből mindig van egy idióta de szerencséd van ha csak egy, és elmajomkodja, innentől kezdve te hiába veszed komolyan ha többiek barmok. nah ezért nem veszem én sem komolyan...
meg hogyan vegyek komolyan egy olyan csapatösszeállítást hogy 3 ezüst, két bronz vs 2 platina 2 diamond, 1 arany (ez többször megtörtént már) Ezt hogyan lehet komolyan venni? -
-
1m1s
tag
Basszus, hihetetlen de 1 hete már csak felb@szni tud a játék engem is.Előtte nem tudott, level 100-ig játszottam is szó nélkül és elviseltem a laggot, de most érezhetően nehezebb ellőni bárkit is, még nem is látom de már meghaltam. (Pedig elvileg jobbak a pingek)
A matchmaking nem zavar, de tényleg egyre több a fogyatékos, akik lelövik a csapattársat, és mindennemű taktika nélkül rohannak előre.
Ami meg végképp elkeserít, azok a cheaterek.Lassan kezd Csgo irányba menni a dolog, ott szoktam ennyit látni.Hanyagolom most a játékot, ha jönnek az új operátorok ránézek megint, hátha...
-
Ferdzsoo
addikt
Ezzel nem értek egyet, sok múlik a szerencsén is.
Simán vertünk már csupa arany csapatot 4-0ra is meg kaptunk ki 5 ezüsttől úgy hogy nálunk csak arany meg platina volt.
Van a játékban mákfaktor is, nem vészes de van. Ezért nem kell hogy nézze hány nullra nyersz egy meccset mert simán lehet hogy bemákolnak 3 kört utána viszont ugyanazt a meccset megnyerjük 5-3-ra. Igen 5-öt nyerünk egymás után. Nemegyszer előfordult már.Szvsz rankeden pont ezért van legalább 4 kör és kettővel kell nyerni, pont a mákfaktort próbálják ezzel redukálni. És jó is ez így.
Mert 3-0val már veszítenél holott mondom töbször fordítottunk 3-0ról 5-3 ral vagy épp kikaptunk 5-4-re de a lényeg hogy minél kevesebb kör van annál jobban beleszól a mákfaktor... -
RaGi91
senior tag
Jó neked, nekem UPC 120 van és folyamatosan magas a pingem. De még a 80 is sok fps játékoknál.
Igazából itt enyhítő körülmény, hogy többnyire lassú a tempója a játéknak, de sokszor, mikor shoulder peekelni akarok, vagy csak gyorsan kidobni egy gránátot, vagy csak baitelni az ellenfelet, hogy "ellője" magát, meghalok...Sokszor elfelejtem, hogy maga a shooter része a játéknak nem egy CS:GO minőségű.
Ez van. Ettől függetlenül nagyon szeretem, csak bőven van még min dolgoznia az Ubisoftnak, csak attól félek, hogy erre nem fog sor kerülni.
-
RaGi91
senior tag
Lerakod rendesen, rányomsz, hogy vegye fel, mikor a karakter keze hozzá ér, megint megnyomod a csapda lehelyezését (de csak egy pillanatra) és voilá. Bele lehet szaladni, főleg ha valami nagyon egyértelmű helyre van kirakva torlasz nélkül, tehát még csak nem is feltételezed, hogy van csapda.
-
mettek
addikt
AZ NEM kamu mert 1 éve már pc-n az a verzió játszahtó volt!
Konzolok miatt lett sztem butítva.
-
Ferdzsoo
addikt
Lol bakker ezt a vidit én még nem is láttam. Összehasonlíthatatlan a grafika a mostanihoz képest. No komment. 100x realisztikusabb minden. A túsz. Pf. No komment.
Vagy a gameplay egy szemfényvezstés amit direkt ilyenre megcsinálnak csakhogy megvedd, vagy nemtudom minek kell ennyire lebutítani az egészet...
De ez qrvagáz. -
mettek
addikt
Azért megnézve az egy évvel korábbi videókat, ez is egy kisebb (inkább hatalmas) butításon ment át. Mennyivel életszerűbb volt az a grafika. Most ez is inkább olyan "videojátékos" lett.
Imádom most ezt a gamet de szomorú hogy az ubi minden játékával ez történik.Most vagy a konzolok miatt megy ez vagy egy gyökér a menedszer aki megmondja minden fejlesztőnek hogy a látvány a 10éves korosztályt célozza...
-
sagem
addikt
Sajnos valószínű, hogy ez lesz
Részemről jó tanulópénz volt, és ez volt az utolsó Ubis online játék, az, hogy bénák az enyhe kifejezés
Találtam egy eléggé népszerű Ubisoftos fórumot, ahol leírják, hogy nincs ingame reportra lehetőség, küldjenek az emberek support ticketet, ne a fórumra írjanak, mert ezt ők egyébként sem olvassák (lol..). Na, lett is ebből sírás, hogy egyrészt mi az, hogy nem olvassák a fórumot, másrészt miért nincs normális csalás elleni védelem/report/valami.
Lett 7 oldalnyi hozzászólás, végül jött egy Ubis emberke, és lezárta a témát azzal, hogy az emberek neveket posztoltak a fórumba, amikor mondta, hogy ne ide posztolják a csalókat (egy db nevet sem láttam benne)
-
RaGi91
senior tag
-
RaGi91
senior tag
Hogyne, érdekes mód mindig csak az egyik csapatból. Egyébként a tegnapi 1.3 patch óta, ha kidob van reconnect gomb is, mert berakták és ez az után történt. Tehát ha vissza akart volna jönni, vissza tudott volna.
1.2 és 1.3-ba sokat javítottak a véletlenszerű kidobálásokon és mostmár vissza is lehet lépni. Ezek szándékos leave-ek.Az előző hsz-omban állítottakat tartom.
-
Ferdzsoo
addikt
És te ilyen csapatban játszol?
Mert én még sosem játszottam...
Kb mindenki megy amerre lát. De pl hogy egyszerre robbantsanak vagy hasonló még sosem sikerült. Az meg kb hogy láncban védekezzünk ( hogy te lásd egy csapattársadat és téged is lásson egy, zárt "körben") szerintem mindenki számára ismeretlen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Uralkodj magadon!
● Ez a topik a Rainbow Six: Siege videojátékkal foglalkozik
● Kulturáltan fogalmazd meg a kommented!
● Topikban tilos a játékhoz kapcsolódó warez és csalások kitárgyalása!
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest