Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
djyuri
őstag
válasz
UnSkilleD
üzenetére
Hmm...
Talán én nem tárolok olyan fontos adatokat,hogy tükrözve használjam a raid-et...esetleg kombinálva 0+1-t.
Igazából egy ötletnek indult,mert jó áron jutottam hozzá 4db black vinyóhoz.
Azt mindenesetre nagyon sajnálom,hogy a lapom bios-a nem rendelkezik elegendő pci rom-al,így nem tudom a hardveres raid-t kihasználni. De most,hogy két napja erről olvasok itt teszteket és tapasztalatokat,így egyre jobban megbízok a szoftveres raid0-ban. HD filmekre pedig ez pont jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 860 PRO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 100/100% 500GB SSHD - több db - 2,5"
- Crucial BX500 500GB 2,5" SSD
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878
- BESZÁMÍTÁS! Asus VG27AQL3A 27 180Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Limitált darabszám! Apple Mac Studio M2 Ultra 24 magos CPU, 60 magos GPU, 64GB RAM, 1024GB SSD
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 01.15
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest