- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- VoLTE/VoWiFi
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
xatos3
senior tag
egy raid 5 kötetet tervezek építeni, és ehhez keresek merevlemezt
3 lemez lesz benneaz elvárások:
1: adatbiztonság // merevlemez élettartama nagyon fontos
3:hőmérséklet moderált (tetőtér, nyáron akár 35 celsius, de persze 12 centissel fújtatva lenne a hdd-trió jól szellőző házban)
4: zaj // sebesség tökmind1
otthon lenne a saját gépembe hogy tároljam a saját cuccaimat(jpg,mp3,mkv,avi), és játékokat futassak róla(wow,gw2,crysis3??)

wd green/blue tudom erre nem alkalmas, én a WD RED szériájával szemezek nagyon, viszont a wd red esetében mindenki a nas funkcióját fényezi, nem találtam egyértelmű választ arra hogy: raidre ugyanúgy alkalmas gépen belül vagy sem? (amd sb 950 chipsetes hardveres raid) (raid 0-át teszteltem vele 3 hónapig abban jól remekelt)
tudom a WD RE(raid edition) erre a tökéletes de az túl drága nekem, meg szerintem erős túlzás is lenne
ajánljátok a piros westerneket otthoni raidre?
később lehet lesz majd benne komolyabb raid vezérlő de az egyenlőre anyagilag megoldhatatlan, úgyhogy azt kár firtatni

Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Csere-Beszámítás! Samsung 990 Pro 2TB Nvme SSD PCIE 4.0!
- Intel D3-S4520 1,92 TB - 2,5", SATA3, 8800 TBW - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Eladó ÚJ - 0 napos OEM WD SN740 1TB NVMe SSD 2280
- Synology Plus 16TB - HAT3310-16T - Új - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990PRO heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- HP ProBook 650 G5 512 GB / 12HÓ Garancia
- HÚSVÉTI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 5 - 14" - Ryzen 5 pro 7535U, 16GB ddr5, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest