Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Apple Watch
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Google Pixel 10a – évismétlés
- iPhone topik
- iOS alkalmazások
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
csoki
senior tag
Helló!
Vettem nemrég egy 64gb-os ssd-t, arra szépen felraktam egy win 7 hp 64bitet, tökéletesen megy (most már
), régi winyóm (samsung 500gb) egyelőre nincs bekötve, de közben szereztem egy másikat is (wd 500gb), és szeretném raid1-be rakni a két hdd-t.
alaplapi raidet én kilőném mert ha jól tudom akkor ahhoz le kéne formázni régi meghajtóm is, plusz alaplap cserénél/hibánál buknám valószínűleg az adataim.
ezért arra gondoltam h win7ből szoftveresen tükrözném, ehhez azonban dinamikus lemezzé kell konvertálni (klónozni, visszaállítgatni nem kéne róla ghost és hasonló programokkal mivel csak adattárolásra lenne, szóval nem probléma).kérdések:
- win 7 home prem. alatt megoldható ez?
- mi történik ha pl újra kell raknom win7et? szétesik a tömb gondolom, de adatok megmaradnak és újra be kell állítani majd, ugye?
- milyen más probléma lehet még?üdv: CSoki
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 8/256GB - Kártyafüggetlen, Fehér, ÚJSZERŰ - 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14T Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4659, 100% Akksi
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Dell Core i5 - i7 - 8-10-11-12. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), régi winyóm (samsung 500gb) egyelőre nincs bekötve, de közben szereztem egy másikat is (wd 500gb), és szeretném raid1-be rakni a két hdd-t.