Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: Dugd rám a telefonod, megmondom ki vagy!
- Google Pixel topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
Windows 7 szoftveres tükör raiddel van valakinek tapasztalata?
Akad valahol egy leírás "problémás" esetekre? Adat mentés raid dupla fail esetén.
Amibe keveredtem:
Vannak adataim egy gépen (nem az enyém a gép, ez egy hosszú történet..), és most nem nagyon tudok hozzájutni. Azt hittem, hogy egy raid-el csak nem tud túl sok baj történni (tükör raid drive-on hagytam ott a mappáimat), de most látok egy olyat, hogy raid dupla fail. Azt mondták nekem, "nem csináltak vele semmit", de persze ezt hiszi a.. Szóval külön segítségre ha várok, az lehet, örökké fog tartani, mert nem olyan a szitu, hogy rajtam kívül bárki más aggódna.Átlag nem vagyok teljesen sügér a gépekhez, megpróbáltam pár dolgot, de eddig semmi biztató. A kiírás a Lemezkezelőben mind a két drive-ra "Érvénytelen". Csatlakoztatni ha próbálom őket, elindul a tekerő, és szabályosan leakad a gép (nem tűnik úgy, hogy bármit csinálna). Néztem, hogy visszakonvertálni szabályos kötetté, de arra meg felpattant egy ablak, hogy a köteten lévő adatok mind elvesznek, és ettől visszakoztam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Okos Otthon / Smart Home
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Spórolós topik
- CES 2026: kvantumpontos OLED monitorok az MSI boszorkánykonyhájából
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- LEGO klub
- Futás, futópályák
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 8gb(1660ti,2060 szint) Kérlek olvasd végig a hirdetést
- Das Keyboard Prime 13 /Cherry MX Brown/EN/Fehér háttér világítás/
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4125
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest