- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlooD eYe
csendes tag
Na most ott tartok, hogy találtam egy félig leszakadt ellenálást a rossz winyo nyákján (fogalmam sincs hogy szakadt le bevolt rakva a gépbe lehet tulmelegedett nemtudom) és én visszaforrasztottam. Megy a vinyo a RAID vezérlő müködőnek látja, de mikor indul a win 7 lemezellenörzést akar csinálin. 2 partició volt rajtuk egy rendszer és egy adat. A rendszeren akart ellenőrizni fura volt mert a fejlécben vagy micsotában tudjátok ahol ilyeneket ir hogy "volume/disk" stb ott volttak "?" -jelek és én eddig nememlékszem hogy lettekvolna ott ilyenek. Hú, desokat pofázok. Na de nekem az adatrol kellenének dolgok foleg, de az ellenörzés megszakitása után nemindul a rendszer, kiirja hogy megszakitva de utána semmi sem történik. Nemmerem hagyni futni az ellenörzést mert nemtudom meddig fogja birni a vinyó. Betettem letölteni egy Hiren's BootCD-t szerintetek ott van olyan progi amivel életre tudom kelteni az adat particiot vagy valami massal kellene probálkoznom?
Új hozzászólás Aktív témák
- RAM topik
- Robogó, kismotor
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hobby elektronika
- Borderlands 4
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- További aktív témák...
- 27% - Erazer P20 GAMER PC! i7-14700F / RTX 4070 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe / B760
- iKing.Hu - Apple iPhone 16e 128GB White használt újszerű 100% akku 83 ciklus garanciás 2026.10.26-ig
- PE ProLiant ML350 Gen9 Hot Plug 8SFF Rack Szerver! x2 XEON + HDD + 16GB
- 27% - ASUS ROG Strix XG27UCG IPS Monitor! 3840x2160 / 160Hz / 1ms / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B660M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Kolink Observatory HF 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest