Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jester01
veterán
válasz
mimic1979
üzenetére
A szekvenciális átvitelnek illene közel duplázódnia. Ezt viszont "érzékelni" csak nagy fájlok írásakor/olvasásakor (vagy tesztprogramokkal) lehet, különben az elérési idő dominál az pedig nem javul a RAID0-tól. Arra leginkább az SSD a jó.
Tudom, hogy a szabály szerint lehet kiejtés szerint írni, de a "förmver" szón azért megakadt a szemem

VS461: A NAS-t nem tudom, de a WD RE az elvileg másfajta hibakezelést (TLER) és több garanciát jelentett legutóbb mikor néztem. Nem RE lemezekből is nyugodtan építhetsz RAID tömböt.
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- AKCIÓ! 4TB Corsair MP600 Pro XT NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! 2TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Seagate 3TB SATA HDD (7200 RPM) 100/100% hibátlan állapot
- Seagate Barracuda 8TB SATA3
- AKCIÓ! 1TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest