- Itt Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Videón mutatják meg a Nothing tervezői a Phone (4a) külső újdonságait
- MWC 2026: telefonból kivehető akciókamerát hoz az Ulefone RugOne
- Megkaptuk az első hivatalos fotókat a Honor Magic V6-ról
- Tényleg kicsit más lesz a Xiaomi 17 Ultra európai különkiadása
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Itt Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Huawei Pura 80 Pro – a másik zsebbe
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Videón mutatják meg a Nothing tervezői a Phone (4a) külső újdonságait
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Na akkor én is kérdezek egyet

Otthoni gépet tervezem lecserélni és azon gondolkodom hogy valamilyen RAID megoldást kéne tenni a gépbe.
Hiszen ha vesz az ember fasza CPU GPU RAM Deszka kombót akkor nem marad más mint a merevlemez amin jó lenne gyorsítani. Namost nem szeretném a fenti hardverek árát otthagyni egy nagyméretű SSD-ért amin a windows-t meg a programokat és gameket tartom. Inkább RAID 5 4 db 1.5TB winyoból +1 750GB backupRaid 5 re szeretnék Win 7 prof-ot tenni
Tapasztalatok érdekelnének !Illetve hogy tudtok-e olyan deszkát amiben fasza raid chip van ?
/ AMD 1100 X6 ost kéne meghajtani AM3+ foglalattal /eredetileg az lenne a tervem hogy olyan deszkát kéne vennem amiben jó raidchip van plusz nincs benne integrált hangkártya hanem külön adnak egyet hozzá.
példa: Maximus Csak ugye ez inteles
meg a RAID vezérlőjét sem tudom mennyire számít jónakPersze tudom hogy az alaplapi raidvezérlők mind szarok, de nem is datacentert akarok otthonra építeni
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4659, 100% Akksi
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Raktáron lévó VGA-k!!! Kamatmentes részletre is!! Érdeklődj!!!
- BESZÁMÍTÁS! Asus EX-B365M i5 9600K 16GB DDR4 500GB SSD RX 5500 XT 8GB Zalman T3 Plus 600W
- KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia - több színben!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

meg a RAID vezérlőjét sem tudom mennyire számít jónak