- Yettel topik
- MWC 2026: Meglepően jó áron jön a kicsi, de erős, illetve a nagy és fotós Xiaomi
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
Új hozzászólás Aktív témák
-
Enclave
aktív tag
válasz
pechman8
üzenetére
Ennyire nem vagyok láma,h. ne azonos feltételekkel teszteljek

Ugyanazt-ugyanazokat a fájlokat másolom és lanon rendes tempóban megy, gépen belül viszont már nem. (a másik raid tömb viszont szépen teszi a dolgát ugyanazokkal a fájlokkal és a gép közben újra is volt indítva,h. a teszt tiszta legyen és mindenféle cache hatásait és hasonló dolgokat kizárjak a tesztből)

A cpu használat másolás közben alig pár % így a vírusirtó lassítását is kizárnám. (ha az dolgozna, legalább az egyik mag 100%-on lenne)#6109 El Kebir : Már ezt is néztem, ezt is bekapcsoltam azonnal. E nélkül egy P1-es szintjét hozná a másolás tempója, 2010-ben...

OFF:
Ha majd nagyon ráérek lehet írok 1-1 hosszú levelet a Western Digital és Intel tech support-nak alaposan leírva a problémát, esetleg teszteket is linkelve. Bár azt nem értem,h. más nem próbált meg RAID tömböt létrehozni advanced format-os hdd-kből és nem tapasztalt semmi rendellenességet?
(esetleg ott is nyitok a témának a fórumokon topikot, bár beleolvasva az ottani fórumokba, csak néztem,h. milyen hülyeségeket tudnak egyesek kérdezni
)
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
- Lenovo ThinkPad L440,14",HD,CELERON 2950M,8GB DDR3,500GB Sata3 HDD,WIN10
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 02.27
- Újra raktáron! MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(esetleg ott is nyitok a témának a fórumokon topikot, bár beleolvasva az ottani fórumokba, csak néztem,h. milyen hülyeségeket tudnak egyesek kérdezni