Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MWC 2026: Részt vesz a Vivo, megmutatják az X300 Ultrát
- Hatodik bétánál jár a Galaxy S25
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sullivan
aktív tag
Hát pl a random access a raptoroknak nincs ennyi
hd tach szerint olyan 13 ms körül van ennek! A Sandrában nemtom hogy jött ki az az érték, de mikor 2 vinyo volt raid0-ban már akkor is 7ms-et írt! Most próbáltam beolvastatni egy 4gb-os cumot total commanderben sfv fájl által, ott olyan 100 mb/s volt az olvasás! Önmagára olyan 45-55 mb/s-el másol! Random írás/olvasással még nem tudtam kiakasztani! 2 dvd írás + tömörítés + önmagára másolás meg sem kottyant neki
És ezek sp1 alatt! 64 bites windows alatt még gyorsabb!!! Szóval fasza nagyon de a sandra értékeit azért nem tudja szerintem! Lehet a 3ghz-es sandiego is kevés már ehhez!
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i7-10610U I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- 2db Kolink kontinium 1200w platinum
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4677
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T2000 W11
- 8Gb DDR3L 1,35V 12800u 1600Mhz RAM-ok, több db
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
hd tach szerint olyan 13 ms körül van ennek! A Sandrában nemtom hogy jött ki az az érték, de mikor 2 vinyo volt raid0-ban már akkor is 7ms-et írt! Most próbáltam beolvastatni egy 4gb-os cumot total commanderben sfv fájl által, ott olyan 100 mb/s volt az olvasás! Önmagára olyan 45-55 mb/s-el másol! Random írás/olvasással még nem tudtam kiakasztani! 2 dvd írás + tömörítés + önmagára másolás meg sem kottyant neki
És ezek sp1 alatt! 64 bites windows alatt még gyorsabb!!! Szóval fasza nagyon de a sandra értékeit azért nem tudja szerintem! Lehet a 3ghz-es sandiego is kevés már ehhez!