- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- 200 MP-es főkamerával és dupla periszkóppal jön az Oppo Find X9 Ultra
- És mi marad a Honor 600 bemutatójára?
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silenzio
addikt
Végső soron teljesítette a játék, amit vártam. Van többféle társasjáték, amivel lehet lóvét szerezni, autóversenyek, egymásra épülő, komplex mellékküldik (!), no nem kell nagy dologra gondolni, de én még ennél is kevesebbet vártam. Mondom, rpg light. A grafikát is eléggé megkedveltem. Amilyen elnagyolt néhol, máshol olyan változatos és hangulatos.
Van egy küldetés, amit Wellspring polgármestere ad. A banditák meteorkövet bányásznak, abból kell mintát hozni. Az egész helyszín kékes fényben úszik, majdnem lenyűgöző. Még a textúrák is javulnak később. Két bajom van csak: néha villognak a figurák, és gyakran fagy helyszín betöltésénél.
A grafika meg olyan, amilyen, élvonalat ne várjon senki. Alacsony a textúrák felbontása, mintavételezése (gondolom a megatexture-t nem konzolra találták ki), és nem eléggé dinamikus: hol van a vonuló nap? hol vannak a napszakváltások? Szerintem még az ég is csak egy gömbfotó...dy_nmq: basszus, ez olyannyira így van, hogy a moddal néhol az erős háttérfény miatt nem látszik, mi van a monitorokon a játékban! Az a mod egy csőd. A textúrák élesebbek, de tipikusak. Azért mert finoman szemcsézettek, kásásak, még nem lesznek élethűek. Ld. a Dead Islandben a fémfelületeket. Fának talán elmennének.

Új hozzászólás Aktív témák

- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Nem viszi sehova a Raptor Lake-et az Intel
- Autós topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- OLED monitor topic
- Előzetes élménybeszámolókon a Forza Horizon 6
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kompakt vízhűtés
- Futás, futópályák
- RC modell földön, vízen, levegőben
- További aktív témák...
- ÚJ ASUS B550 AMD RYZEN 5 5600X GAMER MAX PC 32Gb RAM 512GB SSD NVIDIA RTX 3070TI 8GB DDR6 2ÉV GAR!
- Razer Blade 15 Advanced (2019) Rtx 2080 OLED Touch 4K ! IR kamera - újszerű
- Samsung S24 Ultra Titanium black 12/256 --Új--
- ZOOM PodTrak P8 - USB-C Podcast keverő
- Lenovo Legion 7 (16ACHg6) RTX 3080 16GB VRAM, 32GB RAM
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Akció! Csere-Beszámítás! Samsung 990 Pro 2TB Nvme SSD PCIE 4.0!
- www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok!
- 262 - Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21Fe
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest