- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Hivatalos: ekkor mutatkozik be a vivo X300 Ultra, és így néz ki hátulról
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silenzio
addikt
Végső soron teljesítette a játék, amit vártam. Van többféle társasjáték, amivel lehet lóvét szerezni, autóversenyek, egymásra épülő, komplex mellékküldik (!), no nem kell nagy dologra gondolni, de én még ennél is kevesebbet vártam. Mondom, rpg light. A grafikát is eléggé megkedveltem. Amilyen elnagyolt néhol, máshol olyan változatos és hangulatos.
Van egy küldetés, amit Wellspring polgármestere ad. A banditák meteorkövet bányásznak, abból kell mintát hozni. Az egész helyszín kékes fényben úszik, majdnem lenyűgöző. Még a textúrák is javulnak később. Két bajom van csak: néha villognak a figurák, és gyakran fagy helyszín betöltésénél.
A grafika meg olyan, amilyen, élvonalat ne várjon senki. Alacsony a textúrák felbontása, mintavételezése (gondolom a megatexture-t nem konzolra találták ki), és nem eléggé dinamikus: hol van a vonuló nap? hol vannak a napszakváltások? Szerintem még az ég is csak egy gömbfotó...dy_nmq: basszus, ez olyannyira így van, hogy a moddal néhol az erős háttérfény miatt nem látszik, mi van a monitorokon a játékban! Az a mod egy csőd. A textúrák élesebbek, de tipikusak. Azért mert finoman szemcsézettek, kásásak, még nem lesznek élethűek. Ld. a Dead Islandben a fémfelületeket. Fának talán elmennének.

Új hozzászólás Aktív témák

- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Jó a retró: Chieftec UNI számítógépház
- LEGO klub
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- Linux kezdőknek
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- ZBook Fury G8, i7-11850H, 32GB, RTX A2000, HP Garancia, Gyönyörű, HUN
- Corsair iCUE ELITE CPU Cooler LCD Display Upgrade Kit
- Lenovo Thinkpad E595 Ryzen 5 pro 3500U, Radeon Vega 8, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, gar
- Bomba ár! HP Dragonfly G4 i7-13G I 32GB I 512SSD I 13,5" FHD+ Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly Max i7-11G I 32GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Dell Latitude 7340 2-in-1 i5 13.gen, 16GB DDR5, 512GB SSD, QHD+ érintőkijelző, ÚJ ÁLLAPOT!
- Samsung SyncMaster EX2220 Monitor kisfogyasztású Full HD LED monitor
- Dell Optiplex 390 MT,i3-2130,4GB RAM,500GB HDD,WIN10
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4493
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest