- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Sötétvörös iPhone 18 Pro, ezüst-fekete iFold?
- OnePlus 15 - van plusz energia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silenzio
addikt
Végső soron teljesítette a játék, amit vártam. Van többféle társasjáték, amivel lehet lóvét szerezni, autóversenyek, egymásra épülő, komplex mellékküldik (!), no nem kell nagy dologra gondolni, de én még ennél is kevesebbet vártam. Mondom, rpg light. A grafikát is eléggé megkedveltem. Amilyen elnagyolt néhol, máshol olyan változatos és hangulatos.
Van egy küldetés, amit Wellspring polgármestere ad. A banditák meteorkövet bányásznak, abból kell mintát hozni. Az egész helyszín kékes fényben úszik, majdnem lenyűgöző. Még a textúrák is javulnak később. Két bajom van csak: néha villognak a figurák, és gyakran fagy helyszín betöltésénél.
A grafika meg olyan, amilyen, élvonalat ne várjon senki. Alacsony a textúrák felbontása, mintavételezése (gondolom a megatexture-t nem konzolra találták ki), és nem eléggé dinamikus: hol van a vonuló nap? hol vannak a napszakváltások? Szerintem még az ég is csak egy gömbfotó...dy_nmq: basszus, ez olyannyira így van, hogy a moddal néhol az erős háttérfény miatt nem látszik, mi van a monitorokon a játékban! Az a mod egy csőd. A textúrák élesebbek, de tipikusak. Azért mert finoman szemcsézettek, kásásak, még nem lesznek élethűek. Ld. a Dead Islandben a fémfelületeket. Fának talán elmennének.

Új hozzászólás Aktív témák

- LENOVO ThinkPad T14s Gen 2i touchscreen - i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- LENOVO ThinkBook 13s G2 - i5-1135G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v6, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- Apple iphone 13 Mini 128Gb, kártya független, piros színben
- Xbox Series S 512Gb Digital Edition , fehér színben
- Asus TUF B760-Plus Wifi (apró hibával)
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4366
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! EVGA FTW3 Ultra RTX 3080 10GB GDDR6X Videokártya!
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- DDR3 so-dimm 8GB notebook RAM modul Samsung
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest