Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ryder62
    őstag

No igen.

Amugy engem igazából még az se érdekelne hogy a graf elsőre "gagyi" ( majd orvosolják tool-al meg patchel. nem vagyok graf buzi. De az már elszomorít amikor azt írják, hogy ".. hamar unalomba fullad - az rpg elemek még a borderlands-nál is kevesebbek, sok a logikátlan rész.. stb." Nos, ezért 9k-t biztos nem adok ki. pedig a co-op miatt lehet megkockáztattam volna ( a sima multiról nem tudok semmit, hogy csak az a autó-"os" -e. vagy több.

Na kiváncsian várom a fejleményeket. Amugy aki felnéz youtube-ra, egyre több a "bugged" videó... katasztrófa :(

Igen, kapitalizmus van :) ezért irigykedem néha a szocreálban élőkre ( és nem azokra akik akkor voltak 10 évesek :D )

Én sem vagyok grafika huszár de ez komolyan szánalmas, ahogy videókon látni: ahogy a srác forgatja a kamerát úgy rajzolódnak ki a textúrák. Mint mikor az Unreal Engine-es játékokban betöltés után minden homályos és után jelennek meg a normál textúrák. Csak hogy itt mindig fix az fps és ahhoz igazítja a játék a grafját. Öröm lesz úgy játszani hogy állandón villognak. :(((

Szóval igen, elérkezett az az idő mikor a pc-s játékok ugyan úgy néznek ki mint konzolon és ebbe semmi beleszólásod sem lesz.

Jah de, azért a felbontást még lehet állítani. :W

Új hozzászólás Aktív témák