Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android szakmai topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Azonnali mobilos kérdések órája
Aktív témák
-
flatcoke
csendes tag
Ismerem az oldalakat amiket felsoroltál, de a hátterüket nem..., illetve a viszálykodást velük... Szóval, nekem nem célom rontani senkinek az oldalát, főleg nem olyat, ami a bookmark-om Magyar hardverszekciójának második helyén áll (PH)..:-)
Visszatérve a jogos aggályaidra, én olyan hardveroldalt akarok működtetni, ami kifejezetten moddolással foglalkozik, és nem általánosságban a hardverekkel. Persze itt is van modding rész (Coolness), de van még mindenféle más is. Én egy olyan oldalt szeretnék létrehozni, mint amilyen pl: twistedmods, themodfathers stb.
Őnáluk is megfordul néha egy-egy alaplap, netán proci, de nem ez az amiért visszamennek a látogatók.
Kérlek, ird meg légyszi ha ezzel a törekvésemmel bárkinek is ártanék, mert ez nem célom.
Azt értem, hogy az oldalam megjelenése nem biztos, hogy jó a PH modder részének, és nem szeretném, Atus ''munkanélkülivé'' válna emiatt, de talán elférünk egymás melett.
Azt hiszem, lehet jótékony hatással a modder termékek árára az, ha van egy olyan Magyar oldal ami csak ezzel foglalkozik. Előbb utóbb meglessz a statisztika, hogy hány embert érdekel a téma. Ha vannak számok, akkor a cégek tudnak számolni, és lehet, hogy ez lassan változtatásra ösztönzi őket. Ha ez a szám kevésnek bizonyul majd, akkor itt az ideje a modding népszerűsítésének, és igy nemhogy rosszat, hanem inkább jót teszek törekvésemmel.
Javits ki, ha baromságokat irtam...
Hali!
Aktív témák
- Corsair CX Series CX650M 650W 80 PLUS Bronze PC tápegység
- Antec 900 Számítógépház
- BESZÁMÍTOK!! Thermaltake TH 360 V2 Ultra ARGB Sync
- Corsair Obsidian 250D Mini-ITX ház+Chieftec CTG-500-80P 500W tápegység (80 Plus)
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Eladó XFX Radeon 7700 2GB videokártya
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest