Hirdetés

Aktív témák

• flatcoke

csendes tag

válasz Parci #26 üzenetére

Ismerem az oldalakat amiket felsoroltál, de a hátterüket nem..., illetve a viszálykodást velük... Szóval, nekem nem célom rontani senkinek az oldalát, főleg nem olyat, ami a bookmark-om Magyar hardverszekciójának második helyén áll (PH)..:-)
    Visszatérve a jogos aggályaidra, én olyan hardveroldalt akarok működtetni, ami kifejezetten moddolással foglalkozik, és nem általánosságban a hardverekkel. Persze itt is van modding rész (Coolness), de van még mindenféle más is. Én egy olyan oldalt szeretnék létrehozni, mint amilyen pl: twistedmods, themodfathers stb.
    Őnáluk is megfordul néha egy-egy alaplap, netán proci, de nem ez az amiért visszamennek a látogatók.
    Kérlek, ird meg légyszi ha ezzel a törekvésemmel bárkinek is ártanék, mert ez nem célom.
    Azt értem, hogy az oldalam megjelenése nem biztos, hogy jó a PH modder részének, és nem szeretném, Atus ''munkanélkülivé'' válna emiatt, de talán elférünk egymás melett.

Azt hiszem, lehet jótékony hatással a modder termékek árára az, ha van egy olyan Magyar oldal ami csak ezzel foglalkozik. Előbb utóbb meglessz a statisztika, hogy hány embert érdekel a téma. Ha vannak számok, akkor a cégek tudnak számolni, és lehet, hogy ez lassan változtatásra ösztönzi őket. Ha ez a szám kevésnek bizonyul majd, akkor itt az ideje a modding népszerűsítésének, és igy nemhogy rosszat, hanem inkább jót teszek törekvésemmel.

Javits ki, ha baromságokat irtam...

Hali!

Aktív témák