Hirdetés
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
''Akik szeretik a minőségi versenyjátékokat, azok jegyezzék meg a Race Driver One-t. A jelenleg még munkacímen futó autós őrület a Dirt-ből már jól ismert Neon-motorra épül, de a fejlesztők a törésmodellre további hónapokat szánnak, hogy a monitorunkon valóban élethűen törjenek a gépek. A Race Driver One-ban a Földet bejárva különféle versenyeken veszünk részt, tovább növelve ismertségünket, duzzasztva pénztárcánkat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
iMarcus
csendes tag
válasz
gamerkiller
üzenetére
Minden szerverről kidobál
non-rankedból is kidobott, szóval akkor itt valami más gond lesz.... 
-
x63
aktív tag
válasz
gamerkiller
üzenetére
Codemasterséknél ma káosz van !
-
iMarcus
csendes tag
válasz
gamerkiller
üzenetére
Hozzád se tudok csatlakozni... egyszerűen nem értem. Patch fentvan, már játszottam is online...

-
CarrGomm
aktív tag
-
gamerkiller
senior tag
válasz
Thomaster12
üzenetére
Hibás esemény! Nem tudunk belépni sokan..
Csinálok én is egyet, szivárogjunk át plz hogy mindenkinek jó legyen..
Név: Hayha01 jelszó: grid..
Vagy váltson a szerver tulajt.. Mind1, de addig is csináltam, remélem látják akik fent vannak..
-
gamerkiller
senior tag
válasz
Thomaster12
üzenetére
kétszer ment el..
-
Tomate
veterán
válasz
Thomaster12
üzenetére
Mi a dákóért nem látom soha a servert?

-
iMarcus
csendes tag
Hali! Én jönnék játszani meg RogerFederer is de nem tudunk csatlakozni. Unable to connect. Esetleg valami ötlet?

-
gamerkiller
senior tag
válasz
Thomaster12
üzenetére
Szia én megyek 10 perc, csak szünetet tartok..!
-
Thomaster12
tag
Igen, én is kiléptem, bocs fireproof de nem nagyon indultál el
Ha van még valakinek kedve jönni akkor én is most csinálok egyet! 
Név: PredatorX
Jelszó: (a változatosság kedvéért) grid
-
Thomaster12
tag
Én már ott vagyok, fireproof
(csak a nevem PredatorX
) -
fireproof
őstag
NA jó a grid em
8 kor csinálok szervert!
név : fireproof
jelszó: grid
-
fireproof
őstag
na én ilyen röhelyes dolgot még nem láttam.Ne ma gépből hiányzott valami hanem a patch volt rossz

-
pcguru1
őstag
Jó volt ez a pár verseny,csak a végén már sürün megszakadt

Köszi

-
fireproof
őstag
(#5878) lécci!!!!!
-
fireproof
őstag
Ezt kell letöltenem ha a dx 9 et akarom feltelepíteni???????????? és ennek csináljak egy mappát vagy mi?
-
fess
őstag
akkor 6-tól indul a szerver?
-
fireproof
őstag
BOCSI skacok de még nem tudok szervert csinálni mert megemlékezésen voltam.Léci csináljon valaki szervert.Majd később talán feltok menni bocsi.Köszi
-
Almacsavo
tag
válasz
gamerkiller
üzenetére
Almacsavo
grid -
fireproof
őstag
igen ezt írja ki:ezt írja ki amikor az 1.2 es patch et próbálom meg telepíteni ! ?
-
gamerkiller
senior tag
Most jön valaki gamelni?
-
fireproof
őstag
válasz
gamerkiller
üzenetére
Na de az nekem ott van
:itt van! vagy ezt mivel kéne társítani? 
-
JColee
őstag
directx 9es a játék, egyszóval nehezen
nekem vista alatt volt bajom, hogy kikapcsolt vsync-kel szaggatott, ha meg be van kapcsolva, sokkal folyamatosabb, csak néha röccen
megnéztem a cpu használatot játék közben, kikapcsolt állapotban maxon teker a proci, ha be van kapcsolva, akkor meg kb 70%on megy mind2pcguru1

-
CarrGomm
aktív tag
2 kérdés:
Honnan tudja valaki, hogy nyomok rá egy kicket?
Hogyan lehet valakit egyedül kitenni egy szerverről (nem kell hozzá több szavazat)? -
fireproof
őstag
Ezt hova kell beilleszteni?: valami dll fájl már letöltöttem csak nem tudom hogy hova kell beillesszem hogy fel tudjam rakni az 1.2 es patch et?
-
fireproof
őstag
NA ma elvileg már megyek jáccani
6 kor szervert indítok név: fireproof
jelszó: gridBeindul az üzem

-
fess
őstag
valakinek van hd 4830-as karija?
nekem ilyenem van,és általában megy simán 60 fps-el,de néha meg pár mp-re leesik 25-30 fps-re... másnál fordult elő ilyen,esetleg más videókártyánál csinál ilyet? -
kovacsroli
senior tag
hú ez nagyon nagy játék, még csak a singlet csinálom de úgylátom bele fog telni pár hétbe
nagyon kemény
-
RonnieKaze
csendes tag
Sziasztok!
Mikor lesz szerver?
Előre is köszi! -
csuccso
tag
válasz
gamerkiller
üzenetére
Ha nagyon érdekel a tekergető akkor biztos megtudunk eggyezni!
-
JColee
őstag
válasz
gamerkiller
üzenetére
bocs, de tanulok, mint állat (enyhe túlzás)
pénteken matek szóbeli
-
Rebell
senior tag
válasz
gamerkiller
üzenetére
Basszus akkor nemtom mi a gáz.
Eddig sikerült felmennem a szerokra. -
Rebell
senior tag
válasz
gamerkiller
üzenetére
Sesson Error.
Unable to Connect to sever.Nemtom mi a gáz. melyik patch van fent neked?
-
Rebell
senior tag
válasz
gamerkiller
üzenetére
Én jönnék de nem tudok belépni hozzád
Unable to connect -
JColee
őstag
válasz
gamerkiller
üzenetére
még vannak
-
fireproof
őstag
sikerült megcsinálom a win 7 et ugyhogy holnap találkozunk skacok !!!!!!!!!!!!!!!!

-
Almacsavo
tag
válasz
gamerkiller
üzenetére
fanfany
válasz zodonak:
Így igaz, csak az általam legfontosabbnak vélt mozzanatról a fékezésről írtam le pár dolgot, egyébként valóban minden egyes autó más és más vezetési stílust követel meg, például Long Beach célegyenesére (ami ugye nem egyenes) ráfordító hajtűkanyar Viperrel egy fincsi folyamatos erőcsúsztatással letudható, addig ugyanitt a Honda NSX -el máshogy kell fordulni.
-
gamerkiller
senior tag
válasz
Thomaster12
üzenetére
Jaja, remélem játszunk egy kis "első b@szh4ssát..
Csak tegyük hozzá még a másodikat is.."
7 kor találkozunk! Ki csinál szervert?
#5836: Légyszi használd a szerkesztés gombot, a modik nem szeretik..
-
Almacsavo
tag
válasz
Thomaster12
üzenetére
nem tudom, én inkább rendes versenyre készülök, aztán ha lessz állatkodás az sem baj.
-
Almacsavo
tag
válasz
gamerkiller
üzenetére
jót bizony, igazi gőzkieresztős játékmódot találtunk magunknak, nevezzük mondjuk úgy, hogy "Az első b@szhassa"
, vagy "fogócska". -
Thomaster12
tag
Hy! Kössz, almacsavo
jó volt, lehet én is megyek 7-re
Akkor is Derby lesz? (PredatorX) -
gamerkiller
senior tag
[link] Jó volt a mai, szerintem éjjel még nyomom! A kép magáért beszél! Végre jót játszottunk! 7-kor megyek!
-
pcguru1
őstag
Most miért nem enged vissza,azt irja hogy hibás esemény

-
csuccso
tag
Mr-Hennawy
grid
-
zodo
nagyúr
Én is ráérek !

(#5825) Almacsavo
Na igen ,mint írtam még reggel volt.
Szóval ,tényleg tisztelem azokat aki nem cheatelnek és mégis gyorsak. Az említett nevek közül,ha jól emlékszem csak Diego(meg valami szám)-al futottam össze töbször is és valóban jól megy ill. egyszer sikerült előtte végeznem ,mert bajba került a hátsó régióban,de még így is majdnem beért.Visszatérve a gyorsaságra: szerintem az első teendő az adott pálya kiismerése, de még az apró huplik is számítanak véleményem szerint. Nem mindegy hol fordul és milyen ívben a játékos. Második szempont a kölünböző autók vezetési tulajdonságainak megismerése.
Onnan már csak a kitartás ill. a fair play szellemét kell átérezni, már ha jól akarja magát érezni az ember játék közben. Persze lehetnek negatív tényezők: apróbb balesetek, ízgalmi állapotból elkövetett bénázás ,stb ilyen is van ez előfordul bárhol-bármilyen területen az életben is.
Ui.: ezeken kár is vitázni ez egy játék , jön a következő futam lehet javítani.
Természetessen én sem bírom a direkt randalírózokat, de azt mondom még őket is meg lehet szokni valamilyen szinten. Pl.: szoktam rankedben olyan helyekre betévedni ahol a fele társaságnak ez a hobbija ,de ilyenkor csakazértis bent maradok ,kussolok (hisz úgysem értenék ) és megpróbálom "túlélni" a futamot. És hidd el ha láthatnám az arcukat amikor épp nem jönn össze a kamikaze akciójuk tuti,hogy holt ideg mind de ennek ellenére gr-nak. Szerintem ez is jó kis móka: idegelni az idegelőket
(#5819) Diocles
Látod hova kerültünk
Én sem értem,de nem is akarom! 
(#5821) CarrGomm
Hát én már láttam furcsa jeleneteket, de ez még a "pályafutásom" ( mert a Grid , életem első játéka 34 évessen amit on-line játszok ) elején volt.
Azóta tisztáztam a dolgot,hogy miért is lehet ez vagy az (laggolás) így nem vitatok semmi ezzel kapcsolatos felvetést.(#5828) gamerkiller
Hát igen...Jcolee, nekem is ő bajom
az az érzésem,hogy sosem tudom megverni hacsak nem hadja magát. : ) De nem adom fell ! 
-
Almacsavo
tag
bocsi van szeró megint
Almacsavo
grid -
gamerkiller
senior tag
válasz
Almacsavo
üzenetére
Igen igen! Tényleg jó érzés volt az amikor Jcolee-al majdnem 1 körön keresztül csatáztunk az első helyért, de tényleg úgy, mint a filmekben.. Azóta is emlegetem neki..

(#5824) x63 : Akkor csinálok egy szerót.. Név: Hayha01 jelszó: grid..
Azt vagy jönnek, vagy nem.. Tálcán elfér a game, néha ránézek..

Megy a szerver, gyertek..
-
Almacsavo
tag
"jó kis versenyeket lehet vívni a hátsó régiókban is egymás ellen, tisztességesen."
Valóban, tulajdonképpen a legjobb dolog a grid multiban az, amikor egy szoros és tiszta meccset játszol egy másik sráccal, megkozkáztatom ez még akkor is jó érzés, ha nem tudod megverni a srácot (az meg, hogy hányadik helyért ment sokadlagos, feltéve, hogy nem simán feltartott)
-
Almacsavo
tag
Na igen, ez valóban probléma a Ranked-ben, azonban a srácok akiket megneveztem nem csalnak, ezt onnan tudom, hogy néha megverem őket. (csak nyilván nem írhatom azt, hogy nézzetek engem
) Egyébként a lényeg maga, ebben az esetben az, hogy érdemes lehet figyelni mások versenyzését, hogy mikor fékeznek és milyen íveken veszik a kanyart.A csalókat (pl speedhack) úgy lehet könnyen kiszúrni, hogy a csóka úgy gyors, hogy közben össze-vissza ráncigálja a kocsit (magyarán nem tud vezetni, és a sebessége nem az ideális kanyarkijárati ívből és gyorsulásból adódik, hanem "csáláásbú") ez egyébként nem összetévesztendő (és hető sztem) a billentyűzettel játszó játékosok vezetési stílusával.
szummázva a dolgokat jogosan vagy elégedetlen a Ranked nyújtotta lehetőségekkel, de a jó játékosoktól ettől függetlenül érdemes tanulni.
-
x63
aktív tag
válasz
gamerkiller
üzenetére
Én ráérek.
-
gamerkiller
senior tag
válasz
CarrGomm
üzenetére
De akkor mért kell azt állítani hogy te egyáltalán nem csináltál semmit?
A falrakenés dolog pedig: Hunman is látta mit csináltál, rád is szólt.. Elég szépen összezúztam a verdát, nem csak simán nekem jöttél, de fejezzük ezt inkább be..
Én is bent ülök az autóban, mégsem csinálok ilyeneket.. Kisebb koccanások előfordultak emiatt, de áhh.. mind1.. Gyere este, játszunk egy jót..
Most nem jöttök? Csináljak szerót?
-
-
CarrGomm
aktív tag
válasz
gamerkiller
üzenetére
Most reagálok utoljára erre a tegnapi falrakenés dologra. Fogalmam sincs mi történhetett akkor, direkt ilyet nem csinálok. Valószínüleg az lehetett, hogy úgy versenyzek, hogy benn ülök a kocsiba (egyedül derbyn megyek külső nézetben) és nem láttam van-e mellettem valaki. De ettől még nem kenődik fel senki se a falra, ha így oldalról nekimegyek, max akkor ha rádhúztam volna a kormányt. Ilyet - meg nem győzöm már hangsúlyozni!!!!!!! - nem csinálok. Kifejtettem már korábban, hogy mért nem. Nem értem miért nem lehet ezt felfogni?!?!?!
Az is röhejes, hogy egy ilyen koccanás miatt ennyit kell magyarázkodnom és amiatt az egy koccanás miatt Te engem ki akartál ejteni azzal, hogy szemből nekemjössz.
Most akkor ki a tahó??? Hm? -
Diocles
aktív tag
Na én nem voltam egy ideje a versenyeken, úgyhogy most elkerekedett szemmel olvasom a hozzászólásokat. Úgy látom nem csak gyarapodik a mezőny, de hígul is. Könyörgöm, mi az, hogy visszafelé kocsikázunk? Ne süllyedjünk már erre a szintre! Ha valaki tényleg szándékosan kilökött valakit és a magatartása elfogadhatatlan, akkor azt ki kell rúgni. Nem visszafelé kocsikázni. Röhej.
-
gamerkiller
senior tag
válasz
CarrGomm
üzenetére
Szia! Hát én komolyan mondom nem értelek téged.. Te most arról beszélsz, hogy elnézheted a féktávot. Igen, elnézheted, más is elszokta, de tegnap este velünk nem ez történt! Kérlek szépen mindenki elindult a rajtnál, 7-en voltunk a szerveren, te mögöttem voltál. Mivel én nagyon kicsit beragadtam a rajtnál, te mellém tudtál kerülni.. Eddig nem is lenne semmi gond, viszont te nem egyenesen mentél, hanem ráhúztál a falra, elég durván. Nem csak nekem jöttél, hanem felkentél úgy, hogy vagy fél kilométerre előttem volt az utolsó, amíg vissza nem tudtam térni a pályára.. Én egyből megnéztem hogy ki volt, TE VOLTÁL, bár te ott ezt letagadtad, pedig HUNMAN még szólt is, hogy az én reagom neked szólt.. Kénytelen voltam feladni a versenyt, mert értelme nem volt tovább folytatni. Én nem kezdtelek el anyázni, szidni, csak annyit írtam erre, hogy "Az köszi b+".. Erre te kiakadtál, nem tehetek róla, pedig nem is volt okod rá..
Mindenkinek aki a visszafelé kocsikázásról beszélt: Ha rám gondoltok, hogy tegnap visszafelé mentem egy kört, akkor elmondanám, hogy CarrGomm-ot akartam kiejteni, tudjátok jól hogy normálisan szoktam versenyezni.. Utána ha jól emlékszem nyomattunk direkt egy 15 körös derby-t, pont azért hogy le lehessen szó szerint vezetni a feszültséget.
Fanfany.. Ha te meg arra gondolsz hogy én dobtam a szerót tegnap mert elegem volt, akkor rosszul tudod. Tegnap 6 órakor csináltam szervert, szépen össze is gyűltünk, majdnem teli volt a rajtrács. Viszont nekem negyed 8-kor akadt egy kis gondom, el kellett menjek 20 percre, és bent mondtam is hogy el kell mennem, valaki átveszi e a szerót, mingyárt jövök. Jcoole átvette, nem volt semmi probléma. Ha nem rám gondoltál, vedd semmisnek hogy ezt leírtam.
Én is szeretnék akkor mindenkit megkérni, hogy játszunk normálisan, fair playbe. Este jelen leszek, versenyezzünk egy jót. Ha van rá igény, csinálok elötte szervert, akármikor.. ráérek, csak ha kell, jelezzétek.
üdv: Hayha01
-
fanfany65
tag
válasz
CarrGomm
üzenetére
Hali!
Elmesélem mi volt a szitu!
Tehát egyik játékos társunk csinálta szerot majd szolt ,hogy neki ebböl elege van dobja!
Ez még nem lett volna ok hogy lelépjek de az már igen ,hogy bizonyos emberek szindi kezdik egymást elég randa hangnemben!Az utolso dolog pedig az ominozus szembe a forgalommal stilus volt ami a hivatalos normális szervereken is azonnal kiszavazást von maga után!Ebben gondolm egyetértünk,azért én szólalok meg mert az utobi idöben hál istenek elég sokan össze jövünk és igen jókat szoktunk játszani!Természetesen vannak kezdök is meg tapasztalt játékosok is és eddig ilyen gondunk nem volt!
Jó szándékom jeléül ugy gondolom neked is esélyt adunk arra ,hogy játsz velünk ha akarsz,ezért ma 19 órátol várok minden játékost!

Név:fanfany
Jelszó:grid -
CarrGomm
aktív tag
válasz
fanfany65
üzenetére
Egyébként nem tudom miért te reagálsz elsőként ezekre a dolgokra, amikor nem is rólad volt szó, mint rinyagépről. Akire értettem, annál be is talált. Hunman nevezetü akárki.
A vitába kerülés pedig nem rajtam múlott egyáltalán, hanem az említett rinyagépen.
És pont ez az, hogy én szoktam hibázni, mint ahogy nagyon sokan ebben a játékban, csak ez a rinyagép beszél úgy, mintha mm-re pontosan tudná, hogy hol kell fékezni, és tényleg olyan profin csinálja, hogy soha senkinek nem megy neki, mert számára a "véletlen kilökés" nem létezik, mert "egyenértékű a rá sem hederítek hozzáállással, szánalmas,magyarázkodás".Fanfany, veled csak az volt a bajom, hogy voltunk 8 vagy 9-en a szerveren - és kövezzetek meg, ha ti nem úgy gondoljátok, hogy ennyien jobb versenyezni, mint 3-4en - de neked kellett külön csinálni szervert, mert nem tetszett valami... Ha mindenki ezt csinálná, mindenki egyedül lenne a saját szeróján.
Az elengedésről meg még mindig az a véleményem, hogy nevetséges, a szembe versenyzésről meg az, hogy iszonyat tahóság (egyedül derbyn nem érdekel, ha ilyet látok).
-
x63
aktív tag
Részemről a téma lezárva.Legfeljebb kilépek ha nem tetszik a stílus.
El kellene azon is gondolkodni, hogy jó kis versenyeket lehet vívni a hátsó régiókban is egymás ellen, tisztességesen. -
fanfany65
tag
válasz
CarrGomm
üzenetére
Hali!
Te egy bátor és csodálatos ember lehetsz!
Bocsásd meg nekünk rinyagépeknek ,hogy élünk és zavarni merünk téged!
Ma játszottál velünk először,de ugy irsz rolunk mitha ös idők óta idegesitenénk téged!
Aki soha nem hibázik és mindenben ö a legjobb mi csak azért vagyunk ,hogy idesitsünk téged! Bocsáss meg személy szerint nekem igérem probálak kerülni!
Egy dolgot azért higgy el nekem mi sem vagyunk rosszabak mint a többiek és vigyázunk általában egymásra próbálunk tisztességesen játszani!
De az hogy belépsz a szerverbe és az elsö versenyen rögtön vitába keveredsz azért az fura egy kicsit nem?
Bocs nem akartalak megbántani és többet nem is reagálok ezzel kapcsolatban semmire!! -
Almacsavo
tag
Sziasztok !
Arra gondoltam, hogy megoszthatnánk a versenyzéssel, gyors vezetéssel kapcsolatos tapasztalatainkat, elméleteinket, hogy egyre gyorsabbak legyünk, illetve, hogy nagyobb kihívást jelenthessünk egymásnak, valamint rankedben a külhoni játékostársaknak.
('hogy nőne köröm a pöcsükre
)Eme sorok írása közben éppen a 258. legtapasztaltabb játékos vagyok a Gridben a magam 10002 sp -val,(Multiplayer/online/leaderboards/experience) nyilván nem a legjobb, de annyira azért nem vagyok kocka, hogy erre hajtsak (
). A jó versenyeket viszont szeretem, és köztetek kisebb a valószínűsége, hogy felbukkan egy "csíter" és elrontja a szórakozásomat. Van egy-két arc rankedben, akikkel jókat szoktunk meccselni, őket meg is említeném név szerint, ha tehetitek nézzétek meg, hogyan versenyeznek, érdemes (baromi gyorsak, lehet tőlük tanulni) Faceonline, Vennike, Diego(meg valami szám), Homer(meg valami szám), Serge-kuf (ő ijesztően ügyes ráadásul billentyűzettel nyomja) meg még vannak páran, de most csak ők jutottak eszembe.Amit most saját kútfőből előkapnék az az egyik legfontosabb dolog a versenyzésben, mégpedig a "fékpedál" helyes használatáról szóló elképzelésem (tehát nem szentírás)
-Ne akarj kifékezni senkit (úgyse tudod, viszont jól lecsökkented mind a saját mind az ellen esélyét a győzelemre... értsed: valaki valakit el fog trafálni),kivéve, ha érted mit jelent az a kifejezés, hogy "pálya ritmusa".
-Az első kanyarban főleg ne!!!!
-A kanyarok előtt távolság jelző táblák vannak, amik kíválóan alkalmasak a fékezési pontok meghatározására, ez nem azt jelenti, hogy az ideális féktávolság minden esetben az 50m -es tábla lenne, ez kanyaronként és kocsikként változó, sokszor valahol két tábla között van
- fékek használatával negatív gyorsulás (lassulás) valamint nem kívánatos mértékű és minőségű laterális gyorsulás (kipördülés) érhető el. Ne fékezz fölöslegesen, jópár kanyarban az emberek teljesen feleslegesen veszítenek lendületet, ami elég bosszantó, ha szorosan mögöttük -és így- beléjük mész. Ezen esetekben a fékezés kiváltható gázadással és ellenkormányzással (powerslide vagy erőcsusztatás)
vagy simán azzal, hogy tartod a tempót.
- Akkor is lassulsz ha nem nyomod a gázt (ez olyankor jöhet jól, amikor a fékezéssel túl nagy sebességveszteséget kellene elkönyvelni... tulajdonképpen a legtöbb játékos esetében sokszor)Hirtelen nem jut eszembe más a fékezésről, szívesen vennék bármilyen egyéb tapasztalatot, remélem tudjátok hasznosítani amit írtam.
HÁJRÁ MI !!!!
-
CarrGomm
aktív tag
Ha egy verseny neked az elengedésről szól, akkor meg is érdemled, hogy soha ne nyerj.
Nem szoktam senkit se kilökni direkt, mert én is rohadtul utálom, ha velem csinálják. Ám ha mégis megesik véletlenül, akkor így járt/am. Én se várom el senkitől, hogy visszaengedjen, ha kilök véletlenül. Lesz következő. (ha direktbe csinálja, az meglátszik)
Privát szeróra meg azért megyek, mert ott kevesebb az esély az ilyen rinyagépekre, akik a legelső kocc után, már kickelgetni akarnak. Mert a nyilvánosak tele vannak ilyenekkel...
Bár a legutolsó ittlétem óta úgy látszik ide is beférkőzték magukat.
Te egy olyan ember lehetsz, amilyet nem rég láttam derby verseny alatt. Nehezményezte, hogy nekiment valaki és tiszta versenyt akart. Derby-n... LOL -
- = Zk = -
félisten
noh jóestéket

már lassan 1 hónapja hogy win7-et nyúzok. raktam fel pár játékot, hogy mégis leteszteljem az oprendszert, de befingott az X2-m, így újból helyet kapott az X1900XTX-em. amíg lezajlik a balhé

nah de a tesztelés nem állhat meg, játék kell. max dx10 nélkül. nabumm. lövöldözős van fent, stalker alap, autóverseny nincs.hm. vajh mitkéne feltenni ami jó, élvezhető, és legfőképp realisztikus. és persze billel is lehet élvezhető (mivel a kormányom is bekrepált
)
nagy nfs fan vagyok, de sajnos kénytelen voltam elfelejteni most. nyert a GRID. feltettem. természetesen nem bántam meg, nemis szidni jöttem az nfst, hiszen örök nfs fan vagyok, csak évente egyre jobban elkell hallgatnom fanatizmusomat. de az EA is kiöli belőlem, nem kell attól félnem
win7 alatt nálamis gyorsult a grid, sajnos 8.10 driverrel, és patch nélkül fut, de hihetetlen élvezhető. sikerült az irányítást is billre optimalizálnokm, és aztkell, hogy mondjam egyre jobban megy. dől a lé, jönnek az autók
ahoz képest, hogy 2007-es, leakalappal előtte. jobban haladok, mint fél évvel ezelőtt vistán. CM-éknél megcsinálták. (háteddig nemvoltam oda a rally-játékért sem, de a dirt 2 igencsak impozáns lett, ahogy a videot láttam...) erre a hsz-emre már hetek óta készülök, most végre szakítottam rá időt a grid mellett 
kiváncsi vagyok, ha lenne a folytatásaa gridnek, az milyen lenne. grafikán kívül mi változást tudna mutatni.
köszönöm a meghallgatásomat

üdv
egy Grid fanatikus
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

Hozzászólás, vagy multival kapcsolatos kérdések előtt olvasd el az összefoglalót!
- Villanyszerelés
- Parkside szerszám kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Óra topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- 27% - Lenovo Legion R27qe IPS Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 0.5ms / FreeSync
- PC - Számítógép akár játékra // i5 // GTX 750Ti // Számla + Garancia //
- Dell Optiplex 3050 SFF,i5-6500,8GB DDR4,256GB SSD, WIN11
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX506I Gamer Notebook! R7 4800H / 1650Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
non-rankedból is kidobott, szóval akkor itt valami más gond lesz.... 

Ha van még valakinek kedve jönni akkor én is most csinálok egyet! 

:
kár
, vagy "fogócska".
nekem tetszik bár kicsit fura, hogyha kilépek gridből rögtön utána elindul a winfos filmes hülye programja