- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
''Akik szeretik a minőségi versenyjátékokat, azok jegyezzék meg a Race Driver One-t. A jelenleg még munkacímen futó autós őrület a Dirt-ből már jól ismert Neon-motorra épül, de a fejlesztők a törésmodellre további hónapokat szánnak, hogy a monitorunkon valóban élethűen törjenek a gépek. A Race Driver One-ban a Földet bejárva különféle versenyeken veszünk részt, tovább növelve ismertségünket, duzzasztva pénztárcánkat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Almacsavo
tag
-
fanfany65
tag
Hali!
Na tisztázunk valamit,ezek a kellemetlen lökések nem akarattal voltak!
A szerot én nem löhettem ki mert nem én csináltam!
Mindenki siránkozik,hogy igy a realitás meg ugy az igazi verseny hangulat és tessék itt a baj!
Egyesek leszarják ,hogy mások is játszanak csak a nyerés a fontos még akkor is megsértödnek ha saját hülyeségük miatt esnek ki!
Engem nem érdekel az egész elég volt a szerver készitészitésböl is! Lehet játszani sima online szervereken ott biztosan csodás tudásu és korekt emberek vannak!
Bocs ,de lehet nem vagyok jó játékos de erröl nem tehetek!Remélem találsz a tudásodnak megfelelö embereket!
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás, vagy multival kapcsolatos kérdések előtt olvasd el az összefoglalót!
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! GIGABYTE A520 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest