Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Milyen okostelefont vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
-
Mobilarena
''Akik szeretik a minőségi versenyjátékokat, azok jegyezzék meg a Race Driver One-t. A jelenleg még munkacímen futó autós őrület a Dirt-ből már jól ismert Neon-motorra épül, de a fejlesztők a törésmodellre további hónapokat szánnak, hogy a monitorunkon valóban élethűen törjenek a gépek. A Race Driver One-ban a Földet bejárva különféle versenyeken veszünk részt, tovább növelve ismertségünket, duzzasztva pénztárcánkat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
válasz
C.Brigante
üzenetére
becherovka+heineken

-
motormouse
aktív tag
... de talán némileg megoldás lehet addig is
ha valakik úgy gondolják megadhatnák a network-jeiket meg jelszavakat aztán kapcsolódom, és akkor esetlegesen lanban összefuthatunk.
Vagy esetleg csináljon vki erre a célra egy külön prohardverGrid-network-öt amihez mindegyikönk csatlakozna.
... v nemtom
-
pizz
csendes tag
hamachival nem lehet tolni?
-
C.Brigante
veterán
mi legyen, összeüljünk egy kerthelységbe és toljuk lanba? közben kisfröccs???
-
fireproof
őstag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Jah...

-
fireproof
őstag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Nem láttam

-
C.Brigante
veterán
agyam edobom, én is most cuppantam rá 2 hete, erre leáll....
-
v!ct0y
veterán
Költségcsökkentés. Leállítottak egy-két szervert. Kitudja lehet, hogy már újra se indulnak
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
x63
aktív tag
A CNN nem mondta be de még mindig nem megy az online játék.
A Codemasters monnyonle ! -
fireproof
őstag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
vége a Világnak
örültem h megismerhettelek titeket

-
- = Zk = -
félisten
válasz
C.Brigante
üzenetére
vulgáris, de a lényeg olvasható!

-
csabicska
senior tag
Na akkor vki összefoglalhatná hogy mi a helyzet. Estleg mi várható. Egyébbként teljesen végigvittem a játékot,és két napja fedeztem fel az online működést. Azóta csak erre gondolok.D.
Erre vége. Ezt a balszerencsét.
Ha vki tud vmit szóljon .
-
fireproof
őstag
válasz
JohnnyMaggot
üzenetére
neee...baszhassa
öngyilkos leszek

-
kaik_holi
tag
Szerintem nagyon el lett találva a játék..
Sokszor végigvittem jó a játékélmény és nekem kifejezetten tetszik a visszatekerés...sokszor segített...

Úgyhogy csak annyi hogy szerintem nagyon jó lett...
-
- = Zk = -
félisten
-
Jamby18
senior tag
Kötelező olvasmányokat elő lehet venni, és hasznossá tenni magunkat, nah baró ötlet??

-
- = Zk = -
félisten
válasz
JohnnyMaggot
üzenetére
Éreztem én, hogy itt vmi nem gömbölyű. A szokottnál több ember volt az utcán! Hm...
Aztmeg, hogy nem lesz több, olyat hallani sem akarok
Viccnek is rossz

-
fireproof
őstag
Akkor most az egész világban nincs grid szeró?

-
dokar
addikt
válasz
- = Zk = -
üzenetére
fölösleges, a számtechboltos verzióval sem megy, ahogy konzollal sem.
újabb info: leálltak a szervereik. -
fireproof
őstag
Most akkor mivan???már sosem lehet többé eredeti nélkül játaszni ?

-
- = Zk = -
félisten
válasz
C.Brigante
üzenetére
hát nemtudom. felhívnám ismerőseimet, de már késő van érzésem szerint...
nekik számtekes van...
más nem marad, mint a találgatás
-
C.Brigante
veterán
válasz
- = Zk = -
üzenetére
nekem adidas boltos van, azt dobája le szépen...
-
fanfany65
tag
válasz
csabicska
üzenetére
Hali!
Csak halkan mondom a ha virágbolti verziod van akkor az csinálhat ilyet!
Vagy a felhasználo név +jelszo nem tetszik neki valamiért!
A mobilnet is szokott ilyeneket müvelni ha az van neked.
Vagy a tüzfalat is meglehet nézni hátha az nem engedi ki!
Egyenlöre nincs más ötletem!!

-
- = Zk = -
félisten
őőőő izé!
virágboltos verziókat dobál ki csak, vagy a számtekboltosokat is?
azért ezt tisztázzuk...
-
C.Brigante
veterán
valaki segítsen pls, csináltam egy másik accountot és azóta connection failed-et ír a csatlakozásra, ilyenkor mi van? egy accountot enged csak?
ha most olvasom csak, akkor megnyugodtam!!!! mi a pöcs lehet ezzel?
-
fireproof
őstag
Megállt az élet

-
fireproof
őstag
Jaja nálam is csatlakozik aztán írja h online hiba vagy mi aF@szom

-
*Silence*
csendes tag
Hali.Már azt hittem,hogy az én készülékemben van a hiba,épp azon gondolkodtam újrarakom,még jó hogy előbb felnéztem ide

-
Jamby18
senior tag
Valami gebasz van..... bejelentkezés sikeres, de online után, online játékot már nem enged... a profil megerősítése után "kapcsolat megszakadt" csináltam új profil azzal se jó......
-
-STIKE-
csendes tag
Sziasztok. Nem egyedi a helyzet, mert nálam is ezt írja ki!!
-
csabicska
senior tag
Sziasztok.
Teljesen végigjátszottam ezt a fantasztikus játékot. Próbáltam párszor multiba játszani,de ma azt az üzenetet kapom hogy::
nline kapcsolta megszakadt, és nem lép be sehová. Hozzáteszem működik a netem. Mi lehet a gond??? Ngyon mennék játszani. 
-
Syrius XIX
addikt
gyertek van szeró! gridbe blackfire a szeró!
-
dokar
addikt
válasz
0414setsuna
üzenetére
egyesek 1 másodpercet tudnak hozni ezzel a levágással. én csak a le mans-i pályán tudom megcsinálni a levágást.
-
dokar
addikt
válasz
0414setsuna
üzenetére
wazze spában a 7-es 8-as kanyart egyesek egy az egyben le tudják vágni és lazán megelőznek, míg én az aszfalton beveszem a balos-jobbost. én már párszor megpróbáltam, de mindig borulás lett a vége, mert hepehupás a talaj nagyon, eldobja az autót. te meg tudod csinálni?

-
Jamby18
senior tag
válasz
Axel pRo
üzenetére
Ha eredeti, akkor játék menüjében---> Többjátékos mód---Online---Online---Személyes.
Ott fogod látni ha valaki csinál szervert, de ha csak úgy felmész akár délután akár este van úgy hogy találsz is itt regelt ismert névvel szervert,csak épp ide PH-ra nem írja ki. De ezt már oda bízom.
Nem kell hamachi. Jah és ha nem eredeti akkor multi 1.2patch.Beszéltem ma 1óra fele rankeden 1magyar sráccal asszem Tomasso névvel volt.... mondtam neki jöjjön jáccon,regisztráljon ide.

-
0414setsuna
tag
ja hát igen még vissza kell szoknom a saját íveimre, egyébként jó volt tegnap

axelnek : nem kell hozzá semmi, a játékban csinálsz egy online profilt, aztán
online-->play online-->private - privát game
ranked - itt szerezhetsz tapasztalati pontokat
non ranked - ez csak sima verseny nincs tétje -
Axel pRo
aktív tag
Na én is felraktam a game-et és lenne is egy kérdésem hogy versenyeztek egymás ellen? Hamachi vagy mivel?

-
dokar
addikt
válasz
0414setsuna
üzenetére
jaja, jót nyomtuk tegnap pár verseny erejéig. btw benjamin vagyok játékban. spában nagyon vadul üldöztél, de ami nagyon furcsa volt, hogy a cél előtti sikánban te is ugyanazon az íven jöttél, pedig aztán senki sem így szokta azt venni. én azért megyek ott más íven, hogy ne lökjenek ki. majd lerajzolom mire gondolok.
-
0414setsuna
tag
helo mindenki
asszem észrevettétek hogy kb 1hónapja visszavonultam, (bocs hogy nem szóltam róla de nehéz döntés volt). mind1 az a lényeg h. jácchatnék-e újra veletek majd?
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
hehhe, ez tegnap sikerült catch up : OFF-os szerón még magam sem hittem el -->LOL! ( azért voltak ott nevek
)[istanbul P. intermediate circuit A]
az egyéni csúcsomat nem tudtam elérni(1:10:80) de ez még1 ok arra hogy már sose hagyjam abba ezt a nagyszerű gamet
-
fireproof
őstag
válasz
C.Brigante
üzenetére
ahol összejövünk és játszunk?! 
-
C.Brigante
veterán
válasz
Syrius XIX
üzenetére
mi a tököm az a szeró, mennék én is...
-
Syrius XIX
addikt
21:00-kor szeró tessék gyülekezni
-
zodo
nagyúr
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Mentem volna, láttam is a szerót , de nem tudtam belépni,mert hibás esemény.
Viszont LA_COSTA-al párszor osszefutottam ,rankedon.

-
fireproof
őstag
válasz
Syrius XIX
üzenetére
én megyek ha nem felejtem el

-
Syrius XIX
addikt
csáó!! 17:00-től lesz sszeró Black a szeró a jelszót meg tudjátok na cs. Gyertek hamar!
-
macy
addikt
válasz
C.Brigante
üzenetére
Csak csinálj egy profilt és mehetsz online.
-
fireproof
őstag
na valamikor már visszamegyek kicsit Gamelni
(most cod4 ezni szoktam XD ) rég játszottam GRID-el de hát mondjuk így ís leverlek titeket..

-
macy
addikt
válasz
C.Brigante
üzenetére
Nem kell hamachi.
-
C.Brigante
veterán
csáó, srácok, tudtoksegíteni multiplayer ügyben? hamachival.... beállnék már én is de kéne valami szamárvezető, h mit bűvöljek vele...hogy menjen
-
Sziszifeca
őstag
válasz
Syrius XIX
üzenetére
ennyi vót?
-
Almacsavo
tag
válasz
Sziszifeca
üzenetére
-
Sziszifeca
őstag
válasz
Syrius XIX
üzenetére
van most is széró? Lehet picit beugrok én is.
-
Syrius XIX
addikt
Este 1/2 9-ig van szeró. Blackfire néven, code: grid. Gyertek!!!!!!!!!!!!
-
Syrius XIX
addikt
Ha sok külföldivel találkozol, akkor az új jelszó legyen: rdg. Visszajelzést kérek, ha találkozunk legközelebb, és adjátok tovább

-
Syrius XIX
addikt
GRID-ezek, gyertek, időnként ide is visszanézek. Ha legalább 4-en vagyunk, kezdhetünk

-
JohnnyMaggot
csendes tag
Csókolom!
Tessenek jönni játszani!
Szeró: JohnnyMaggot
Pass: grid -
Jamby18
senior tag
Szerverecskét indítok ma 15óra 0perckor... tessenek jönni vagy kézzel inteni

-
pcguru1
őstag
Hétvégén ha lesz szeró benéznék,addig gyakorlok egy kicsit mert már rég nyomtama grid-el

-
Almacsavo
tag
válasz
Syrius XIX
üzenetére
vagyok

-
Syrius XIX
addikt
Gyertek GRID-ezni,Blackfire már csinált 1 személyeset

-
Jamby18
senior tag
Jajj bocs,akkor teljesen elrontottam a neved. Bár pár 1000hsz. még akkor átnéztem itt a neveteket keresve..de hát ugye nem találtam semmit. aztán felmentem újra euro-ra mind a 3ra,de már nem találtak benneteket rapido msn-címét meg sikerült faxán leírnom pár másodperc alatt,mert töltötte a köv pályát..
-
CarrGomm
aktív tag
Tegnap milyen bug "áldozata" lettem... Derbyn 3. vagyok, 1 kör van hátra. Az 1. kb fél pályával előttem, a 2. pont előttem a célvonalon. Valaki belémjön, felborulok, nyomkodom a resetet és egyszercsak vége a versenynek, nyertem!!
Egyből kaptam az üzeneteket: "cheater motherfucker, go to hell, fuck you, kick him" és még sorolhatnám... De szerencsére sikerült elmagyaráznom, hogy fogalmam sincs mi történt, mert 3. voltam. Az összesítő táblázatban 3 mp (vagy 0.3, most nem tom) volt a leggyorsabb köröm, gondolom az utolsó.
Valaki írta, hogy látott már ilyet, aztán végülis nem kaptam egy kick vote-ot sem, el se hiszem, de jót röhögtem.Amúgy iszonyat sok bug van főleg a derbyben. Olyan is volt, hogy van az a kis kör az egyik pályán. Beveszem, majd valaki visszalök ugyanoda a kis körre, megfordulok, mert még egyszer nem megyek át rajta ugye, aztán a gép jelzi, hogy rossz irányba megyek lol, pedig nem vágtam le azt a kanyart. Így buktam már el első helyet is, mert ez előfordult többször is.
Arról az ugratás utáni semmitől való felborulástól már nem is beszélek. Mintha valami láthatatlan akadályba ütköznék. Egyébként ha valaki jön utánam olyankor, ő is ugyanúgy felborul attól a láthatatlan valamiktől, de köv körbe már minden ok. Nekem is volt már, hogy az előttem levő felborult tőle, aztán utána rögtön én is ugyanúgy, de nem vele ütköztem és még lag sem volt. -
Jamby18
senior tag
Érdeklődés hiányában zárom a boltot.. majd máskor

-
Jamby18
senior tag
Csináltam szerót akinek éccakázni van kedve!!!
Jamby20, grid -
Jamby18
senior tag
Aki ismeri estzo25 vagy benjabinjohnes lehet pár betű nem jó,nem igazán jegyeztem meg.
Írjon már rám.. Rankeden játszottunk és msn címet adott,de nem jó. -
Jamby18
senior tag
Szétfagyott a grid.... nem jövök fel újra

-
Jamby18
senior tag
Jamby20 szeró még van... gyertek!!!
-
Zada
tag
Hali!
XBOX360-on játszom a játékkal és már az USA, EU pályákon a legfelső szintet is elértem, de a JAPÁNON csak 2 versenyt engedett eddig menni. Pénzem van, egyedül a pont kéne, hogy tudjak haladni, de amikor kiválasztok egy Japán versenyt, akkor bejön egy versenyintro aztán annyi és nem tudok tovább menni.
Mit kellene tennem, hogy tudja végre ott is versenyeken menni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

Hozzászólás, vagy multival kapcsolatos kérdések előtt olvasd el az összefoglalót!
- E-roller topik
- LG LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Túllépne a DRAM limitjein a Neo Semiconductor-féle 3D X-DRAM
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Horgász topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- GIGABYTE B650 EAGLE AX + bontatlan 32GB 6000MHz hűtőbordás DDR5 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- iPhone 16 Pro 128GB gyári független akku 91%
- ACER F5-771G 17" full HD i5 7200U 16GB DDR4 RAM 1TB SSD GTX 950M
- Dell G15 5511 i7-11800H RTX 3050Ti 16 GB RAM 15,6" Full HD 120Hz
- Lenovo Legion Pro 5 Új RTX 5070 / i9-14900HX / 32GB DDR5 / 1TB NVMe
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4420, 100% Akksi
- Apple iMac 27" 5K 2015 Late / 16GB DDR3 / 512 GB SSD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4511
- 27% - ÚJ ASUS ROG Strix 27" XG27AQDNG OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vagy esetleg csináljon vki erre a célra egy külön prohardverGrid-network-öt amihez mindegyikönk csatlakozna. 
, csak hát most ezer servert vegyek fel? 

...Csinálják meg 

Erre vége. Ezt a balszerencsét. 

nline kapcsolta megszakadt, és nem lép be sehová. Hozzáteszem működik a netem. Mi lehet a gond??? Ngyon mennék játszani.

)[istanbul P. intermediate circuit A]