Hirdetés
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- CES 2026: Alig nagyobb egy AirPods Pro tokjánál a Baseus 45 wattos power bankja
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- CES 2026: Háromkarikás játékokra készül a Dreame
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
''Akik szeretik a minőségi versenyjátékokat, azok jegyezzék meg a Race Driver One-t. A jelenleg még munkacímen futó autós őrület a Dirt-ből már jól ismert Neon-motorra épül, de a fejlesztők a törésmodellre további hónapokat szánnak, hogy a monitorunkon valóban élethűen törjenek a gépek. A Race Driver One-ban a Földet bejárva különféle versenyeken veszünk részt, tovább növelve ismertségünket, duzzasztva pénztárcánkat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
yan25
csendes tag
Basszus
Kicsit hamarabb kellett volna kiírni. Nem lógok a nap 24 órájában a P.H.-n
De,remélem a hétvégén lessz még autókázás........ -
Papi74
aktív tag
Mostanában senki nem akar online,versenyezni a grid-el

-
J.varga7
tag
Sziasztok,
Segítséget szeretnék kérni.
Megvettem a GRID-et eredetiben, és 1.2-es patch fent van.
A játék viszont valami elképesztően lomhán tölt. Már a menüt is 1-2 perc amíg betöltni, ha játékot akarok indítani, az 5-6 perc, utána is ha indul a játék néha szaggat.
Csak azért nem értem mert nincs rossz gépem, (Core2 E8400 4 gb ram, ATI Radeon HD4800 512 SB Audigy 2 ZS), de az egyel ezelőtti videókártyámmal ami meg Geforce volt, tükör simán futott. A gépben SATA-s vinyók vannak, mindet hetente defrag-olom.
Ha valaki tapasztalt hasonlót és talált megoldást megírná miért van ez és meg lehet-e oldani?Előre is köszönöm.
-
Papi74
aktív tag
Nem találtam,pedig 1.2-es patch van fent

-
Papi74
aktív tag
Nem látom a szerót,elindult??
-
Sztanik
tag
Sziasztok.
Lehet hogy nálam lesz a Host, de nem biztos hogy 22 óráig tudok lenni.
Privát szerver neve : Roberto01
A jelszó pedig : a
azaz egy kis a betű :-)
19 óra környékétől tudtok jönni.
1 hete volt olyan, hogy 8an voltunk egyszerre.Ami még érdekes, egy haverral kiderítettük miért fagytatok ki páran.
1.2 es patch legyen fent.
1.2-es patchel nem láthatóak a kisebb verziószámú szobák.
Kisebb verziószámmal láthatók a magasabb verziószámú szobák,
ellenben ha olyan futamot választok ami csak az 1.2 es patcheseknek van,
akkor a kisebb verziószámú játékosok kifagynak.
Például csak Európai régióban 5-6 futammal több van mint 1.2 patch nélkül.
Bár elképzelhetőnek tartom azt is, hogy van kisebb mérető 1.2-es patch,
és az nem tartalmazza a plusz futamokat, és akkor is kifagyás a vége.
Nekem a 200 megás patch van felrakva -
sto1911
veterán
válasz
_voodoo_
üzenetére
Legyen kesobb inkabb, 7-7.30 korul, es akkor en is tudnek menni
Aki szervert akar csinalni, irja mar be elore, hogy milyen patch-et hasznal, hogy elore fel tudjuk rakni.Egyebkent nemreg vettem kormanyt, meg nem megy olyan jol :S Hetvegen felneztem netre, es egy Lacetti-s nemet elkent mar a 3. kanyarban, pedig BMW-vel voltam

-
_voodoo_
tag
Este 6-7 körül elvileg lesz verseny... persze csak ha van jelentkező...(mi 4-en 5-en leszünk elvileg)
-
DerStauner
senior tag
az előbb majdnem nyertem egy le mans-i versenyt lmp1-es kategóriában. már csak kb 1:50 óra volt hátra, a mögöttem lévő kettő a térképen tisztes távolságban, és amikor fordulnék rá az s-szakasz előtti utolsó kanyarra, hát nem mind a kettő szabályosan belém jön, én meg bele a gumifalba.
meg az is elképesztő, hogy pl egyenes szakaszon én is max-szal megyek, meg gondolom ők is, de azért ők a szakasz végére mögém érnek, és nézhetem, hogy hol zárjam le az utat. nonszensz.
kpal: én is patch nélkül autózok.
-
zodo
nagyúr
Én igen.
Sajna még csak tegnap óta játszok a grid-el , mert kedden sikerült vga karit vennem.
A játék nagyon tetszik , grafika ötös. Sokak problémája az írányitás nálam nem okozott gondot ,ígaz első pár kör érdekesre sikeredett, de kb. 5-6 óra játék után nem találok benne kivetni valót, jónak mondható. Nem rég jutottam el a 80k szintre. Patch-ket ( ha jól tudom létezik 1.1 ill. 1.2-es is ) nézztem ,de én nem szoktam multizni, ezért kihagytam ezt a lehetőséget. Olvastam valami csomagról ami 8 új autot tartalmaz , de az sincs fent ,szóval az alap játékal küldöm. -
BalaNce87
addikt
Azt vki nemtudja miért tűnt el a pilóta a kocsikból?
egyik versenyről a másikra eltűnt és azóta olyan, ez mitől lehet? -
kpal
nagyúr
Van van valaki aki PATCH nélkül játszik?? csak kiváncsi vagyok

-
sto1911
veterán
Ma nem lesz valami kis versenyfele?
-
Enton
addikt
válasz
motormouse
üzenetére
Legjobb tudomásom szerint az alap verzióban állt fent ez a helyzet amit te írtál hogy csak x mennyiségű privátot lát, azok is azok voltak amik nem kelletek, és amit kerestél az nem volt a listában.
De az 1.1 és 1.2 től kezdve ezen korlátot kiszedték mert értelmetlen baromság volt.
Viszont az nem kizárt hogy Codemasters-ék serverei még mindig valami rangsorolást tesznek a privátokhoz, így ezáltal előidézve az említett esetet.Sajnos nem nagyon akarják kitálalni, hogy miként is vannak ezek a serverek beállítva és hogyan is történik a szürés amit te éppen látsz.
Teljesen egyértelműnek látom azon elgondolást, hogy akkora káosz van ezekben a rendszerekben mint a csuda, hiszen rögtön 3 fajta verziót kell neki megkülönböztettni illetve összeegyeztetni. Ugyanez a helyzet áll fent a DIRT esetében is ahol kb ugyennyi javítás volt, és ott sem mindegy melyik javítással akar sz ember játszani.

-
motormouse
aktív tag
Szeva!!!
...én még arra jöttem rá, vagyis csak saját próbálgatásom volt a következő..
...h mikor rányomok ugye a személyes játékok listájára nem mindig láttam elsőre a megbeszélt servert viszont második v harmadik próbálkozásra igen, tehát azt vélem sejteni h ha túl sok személyes játék van , akkor csak egy bizonyos mennyiséget mutat és véletlenszerűen, így a következő rákeresésnél már odakerülhet a listába
...vagy hát nemtom, lehet nagy hülyeséget írtam ezzel (ez esetben elnézést), de az tény h én sem látom elsőre mindig
(mindkét patch fent van vagyis gondolom a 2es van érvényben, és tudtam a többiekkel nyomni, engem ritkábban dobott ki de akkor játékkal együtt)M-Motorsport
-
Papi74
aktív tag
Hello
Most indul grid party lehet jönni 1.2-es patch
nick
API34jelszó:grid

-
sto1911
veterán
Egyebkent valszeg a Race 07 volt az, amit irtak, hetvegen megnezem, koszonom a valaszokat!
-
sto1911
veterán
Hello!
Melyik az a jatek, ami a Grid-nel szimulatorosabb, de megsem LFS es tarsai? Valahol a PH-n olvastam rola, de nem emlekszem a cimere. Hatha ennyibol ki tudna talalni valaki

Nem TDU, es valszeg nem is a TOCA 3, mert tegnap felraktam, de kormannyal iranyithatalan volt
-
Enton
addikt
Nem értek a Steam-es letöltött eredeti gamékhoz, de, nem kéne rákérdezni-e mielőtt bármiféle javítást vagy ujjítást telepít a játékhoz???
Ha igen akkor az megvolt? Mert addig nem lennék abban olyan biztos hogy ténylegesen fent lenne bármi javítás.Meg ahogy elnézem ez a kép amit linkeltél is azon csak mint hír szerepel, semmi utalás arra nézve, hogy telepítve is lennének. Kattingass egy párat azon a Steam-en hátha sikerül felraknod a javításokat hozzá.
-
Papi74
aktív tag
Jó volt a tegnapi party

-
Kommy
veterán
Nekem valaki azt magyarázza meg , hogy miért nem tudok játszani veletek az eredeti Steames Griddel pedig elvileg a steamesen rajta van a legújabb patch legalábbis ezen a képen én úgy látom. Tegnap ugye felraktam egy törtet nem is patchelet, csak crackeltem mert anélkül nem indult el és láss csodát tudtam játszani veletek. Viszont csak az eredeti alatt van force feedback (mostantól ff), a tört verzión nincs úgy meg körülményes kormánnyal játszani.
-
Gergello
addikt
válasz
Beowulf_78
üzenetére
Pont ezért nem játszok már gridet. Venni kell egy kormányt és elmenni rfcatorozni, lfsezni.
-
Sztanik
tag
Nem tudom miért, de sűrűn kivágta a Game a többieket.
Érdekes, mert többnyire Én vagyok a Host, és még nem volt ilyen.
Bizonyos pályáknál és autóknál dobálta ki a jó népet.
például Dallara F3 autót jelöltem ki akkor pillanat alatt egyedül maradtam.
Nem tudom miért.Jó volt ennyien együtt játszani.
Volt hogy 8an is voltunk.
Legközelebb majd más Hostol, hátjha megoldja a problémát. -
yan25
csendes tag
Felraktam az 1.1-est láttam a szerót játszottam is,de elég sűrűn levágott......
Úgy gondoltam felrakom az 1.2 -est hátha jobb lessz (persze csak gondoltam mert még
s*@rabb lett.Rangsoroltba nem vágott le ilyen gakran) Nem tom mi lehetett a baj de jócskán tele lett a hócipőm
és
ráhagytam
Am.nagyon jo volt még sosem játszottam ennyi magyarral online.
jaa és bocs ha valakibe belementem -
yan25
csendes tag
Ez igen!!! Mennyi jelentkező

Azonnal ott leszek én is csak wint.kellett telepitenem most rakom a gamet felteszem az
1.1-es pacht ha nem látom akkor az 1.2-est ha ugy sem látom
főbelövöm magam
-
Papi74
aktív tag
Én is belátogatok,ha lesz

-
Beowulf_78
addikt
válasz
Piero89
üzenetére
Nem régóta játszom online a GRID-del, de mérhetetlenül idegesít 1-2 ember engem is...ilyen szembejövős kis öcsökkel nem taklálkoztam még hála a jó istennek, de olyan sokszor volt hogyha egymás mellett megyünk akkor nekem jön, és kicsit meglök, csak annyira hogy gumifalnak, vagy bármi egyéb tereptárgyba csapódjak.
A cheaterekről nem is beszélve.
Megölik az Online játékot minden műfajban a cheaterek..mikor fogják ezt felfogni a készítők? Crysis Wars szerverek 98%-ban ki van kapcsolva a punkbuster védelem. Nem is értem mire jó ez, ha a 20-30 főböl 1-2 cheater van, akik egyből le is vannak ugatva.. 
-
Piero89
aktív tag
Sok olyan ember játszik, aki csak azért van, hogy másokat idegesítsen sajnos.Lehet nagyon jókat is játszani online,csak tudni kell jó szervert találni.
Egyébként észrevettem,hogy mind1 melyik hazának a fia az illető, tökéletesen megy a másik anyázása angolul...mégiscsak világnyelv

-
JColee
őstag
ma is kaptam egy enyhe idegrohamot a multi miatt
annyi a sok f*szkalap a rajtnál nem fékez, csak beleszáll az előtte haladóba
olyan is volt nem egyszer h sikerült meglépnem a rajtnál és ekkor meg visszafele megy a gyerek a pályán és belém jön
csak saját felelősségre menjetek online -
Beowulf_78
addikt
Sikerült megoldanom Vista X64 alatt az FF-et!
Így csináltam:However, if a user follows the following procedure, the force feedback should work in the game as it is now:
1. Plug in the wheel, and leave it plugged in through the whole procedure.
2. Uninstall the Logitech Gaming Software
3. Run ClrCalib. Version must be 5.03.110 or more recent. Otherwise it won't work.
4. Install latest Logitech Gaming Software (5.02). Follow the install without ever cancelling out.
5. Start and play the game. Axes will now be Y for accelerator, and Rz for brake. Force feedback should work. -
Papi74
aktív tag
19:00-20:00-ig csinálok szerót
nick:papi34
jelszó:grid
-
motormouse
aktív tag
Sziasztok!
Már egy ideje nézegetem ezt a fórumot némi hasznos tanács fejében, bár az én gondomra nem találtam megoldást...... végülis lényegtelen nálam minden jól fut és működik. Benne lennék egy o-line játékban! mondjuk nekem asszem patch2 is fent van, de akárhányszor néztem h lesz game én nem láttam a szerverek közt
. Ha gondolja vki vegyen fel msn-re
sick@vipmail.hu -
Papi74
aktív tag
Akkor nem maradtam le semmiröl
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Kommy
veterán
Énis benne lennék az o-line gameben , de eddig összvissz kb 2-szer játszottam multit vele, de sok aki direkt kilök. AMúgy az előbb énis nézegettem de nem láttalak titeket. Igaz nem tudom melyik patch van fent, de gondolom mindegyik fent van steam miatt.
-
yan25
csendes tag
az gáz szerintem halasszuk holnapra és lessz 1 egész napunk arra hogy, megbeszéljük, kitárgyaljuk, teszteljük,és buzdítsuk a kolegákat h.jöjjenek ők is......
vagy vegyük fel egymást msn-re (pesze aki csak jönni akar) és csinálunk 1 jo nagy konferenciát.
szeintem.....am. egészen idáig ment a szeró
-
yan25
csendes tag
Valakinek nincs kedve szerot csinálni??? Mostmár sztem lennénk 1 páran...
Csinálhatnék én is de eléggé gáz a mobilnetem (edge,és csak igazán picit laggolok
)
szóval ha megszakadok nem fogjátok név alapján +találni mert "átruházódik"a szeró másra. hmmm.....valaki???

-
yan25
csendes tag
-
levill
tag
Hi all,
Felraktam tegnap a játékot, és olyan kérdésem lenne hogy melyik patchet érdemes felrakni?
Meg hogy billel vagy gamepadal jobb irányitani?
Ha lesz esetleg szerver majd szóljatok és megyek énis
-
Kommy
veterán
válasz
Beowulf_78
üzenetére
Mire gondolsz mint FF probléma? én nem vettem észre semmi gondot az ff-el játék alatt Vista 64bit Business és Logitech Driving force pro-val.
-
BalaNce87
addikt
Szoktátok tolni így ph-n belül, mert most raktam fel újra a gémet, csak mint tudjuk elég szar ez a lökdősödök rendszer.
-
Enton
addikt
válasz
Beowulf_78
üzenetére
Inkább tartom ezért felelősnek a Vista-t és a hozzá való x64-es driveket, minsem azért mert arcade lenne a game.

-
Beowulf_78
addikt
Van aki Vista X64 alatt meg tudta oldani az FF problémát?
Volt róla szó október magasságában, amit meg is csináltam a registry-ben de valamit elronthattam mert továbbra sincs FF.
Miért érzem úgy hogy a GRID-et jobb bill.-el játszani?
Köze lehet a jelenségnek ehhez az arcade műfajhoz? -
Carpio
tag
Valaki árulja el, hogyan kell beállítani a Driving options-t, hogy billentyűzettel játszható legyen a játék!
Please
-
Gery8503
csendes tag
Sziasztok!
Köszönöm a segítséget.
De lenne egy újabb kérdésem. Mért dob le állandóan a játék. Csomószor kiírja hogy a leválasztott a szerverről. Mit csináljak elég zavaró? Másnál is ilyen?
Papi74: ha lehet én is esetleg jönnék, persze függ attól hogy mikor lesz.
-
Papi74
aktív tag
Mikor lesz party
a héten jó lenne összehozni egyett 
Új hozzászólás Aktív témák

Hozzászólás, vagy multival kapcsolatos kérdések előtt olvasd el az összefoglalót!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Horgász topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sorozatok
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Peugeot, Citroën topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Androidos fejegységek
- További aktív témák...
- Dell PowerEdge T440 Tower Szervergép,Intel Xeon Gold 6138,4Gb DDR4,iDRAC Ent,16xSFF,PERC H330,gari
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB Kártya-független,6 Hónap Jótállással Új 100% Akkuval
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256
- iPad Pro 12.9 (3. gen) 1TB Cellular + Magic Keyboard + Apple Pencil 2
- Apple iPhone 11 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 96%
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Kicsit hamarabb kellett volna kiírni. Nem lógok a nap 24 órájában a P.H.-n

egyébként senki, nemtudom mitől lehet

. Mi volt a szombati nappal amit megbeszéltünk
)