Hirdetés
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- VoLTE/VoWiFi
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
-
Mobilarena
''Akik szeretik a minőségi versenyjátékokat, azok jegyezzék meg a Race Driver One-t. A jelenleg még munkacímen futó autós őrület a Dirt-ből már jól ismert Neon-motorra épül, de a fejlesztők a törésmodellre további hónapokat szánnak, hogy a monitorunkon valóban élethűen törjenek a gépek. A Race Driver One-ban a Földet bejárva különféle versenyeken veszünk részt, tovább növelve ismertségünket, duzzasztva pénztárcánkat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rolly Dy07
senior tag
Nem tudtam bemenni a privát szeróra. Biztos túl sokan voltunk már és kódcsere lett. De én gurulnék a maradék bandával ha van kedvetek.

RollyDy szerón
good jelszóval -
JJános
addikt
válasz
fireproof
üzenetére
Hidd el nekem, hogy majd széttörtek a gombok, úgy nyomtam jobbra.
De sejtem, h valaki kicsit meglökött, és ezért nem tudtam almának elegendő helyet biztosítani. Nem kentem fel, és nem volt, és nincs semmilyen rossz hátsó szándékom.A tvr-hez képest az a vacak meg egyenesen vezethetetlen.
Egyébként meg nem egyszer kentek fel, és még csak azt se tudtam, hogy kik.Egyedül azt nem értem, hogy amikor meg törni-zúzni kéne, hogy hova tünnek a nagy zúzógépek.
Egyébként meg nem tudok vezetni, ezért nem megyek ki az utcára Lacettivel.
Zodo: Rendben! Ezután jobban fogok erre figyelni. Csak könyebb úgy hsz.t írni, hogy látod, amit írtak neked.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
fireproof
üzenetére
Annyiért nem pénz. És még valami. Soha nem vennék Logitech-en kívűl mást. Ha csak nem ilyen több százezres, különálló cuccokról van szó, amely azoknak készült, akik nem tudják hova rakni a pénzt. De én még nem tartok ott. Egyszerű usereknek szerintem a Logitech.

Igaza van Zodonak. Nem tudnak olyan egyszerűen kikerülni, mert egyszer rárakják ívre és csókolom. Aztán, ha valami gubanc van megáll a tudomány.

-
fireproof
őstag
válasz
Rolly Dy07
üzenetére
Köszike úgy néz ki tudok szerezni egy újat 9 K ért
Egyp ezt én sem értem h azt mondják h aki kormánnyal van az ne jöjjön. Basszus ez van ! Én elöl vagyok mit zavarom őket? 
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
fireproof
üzenetére
Szerintem nincs semmi gond azzal a kormánnyal. A bátyámnak is olyan van. Nekem az elődje volt a Wingman, de ha nincs pénzed G25-27-re, akkor az egy jó választás. Strapabíró a pedálja, és sok gombja van. Havernak MoMo-ja volt, de azzal nem tudtam megbarátkozni, és úgy szarrá ment a pedálja, hogy nem tudta eladni. Valakinek tetszik a MoMo, de nekem abszolút nem. Kb. vagy 6 évig használtam a WingMant Formula FFB kormányt, mert azt mondtam a következő csak G-s lehet. És kivártam. És Így is megvették 5000-ért, mert annyit még mindig megért.
Sokan panaszkodnak, hogy "aki kormánnyal van ne jöjjön, mert túl erős". Kérdem én bűn az ha a kocsit kormánnyal kell irányítani? Egyáltalán vezetett már valaki olyan kocsit, amit gombokkal kell kormányozni? Tévedés, az autós játékokat már vagy 10 éve kormányhoz "írják", csak tettek bele billentyűzet vezérlést, hogy jobban eladható legyen. Dúrván fogalmazva.
Úgyhogy nyugodtan ruházz be egyre, mert amíg egy kört gombokkal kínlódva összeraksz, az kormánnyal sétakocsi.

-
fireproof
őstag
LA-COSTE nem ezért mondtam h balhézzak hanem hogy nyugodtan kérjetek pályát, versenyt ! JJani mikor szóltam én be neked? Amikor almát felkented
? -
JohnnyMaggot
csendes tag
válasz
--Lorant--
üzenetére
Mond, mi a problémád?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
zodo
nagyúr
válasz
JJános
üzenetére
Hát, arra tényleg jó.

(#12073) Syrius XIX
Nálam nincsenek ezek beállítva. Tegnap végül engedélyeztem a tűzfalon, hogy kimehessen a hálóra, ne csak az otthoni hálózatot érje el a játék.
Mindez kevés volt akkor, így letiltottam a tűzfalat és beengedett.
Ma viszont már visszakapcsolva is be tudtam menni.
Mindegy, egyenlőre jó így. 
(#12075) Rolly Dy07
Aztaaa, milyen légi felvételek!

Rolly a levegő királya!
Bocs, gondolom akkor nem volt ilyen vicces.(#12077) LA_COSTE
Szerintem, jó volt így.
Egy-két sorozat maradt csak ki és ahogy írták már többen is, lehet kérni!
pl.: kértem Euro-t és lett.
(#12082) LA_COSTE
Hidd el nem veszik a szívükre!

Köszönöm mindenkinek a játékot igazán jóra sikeredett, szerintem!

( Annak is aki nincs a képen )
Remélem minél több ilyen és ehhez hasonló futam lesz, veszekedések nélkül!
JJános
Halkan jegyezném meg: Használd a " Szerkesztés gomb "-ot.
Szerintem erre a topikra is vonatkoznak a fórumszabályok, de tényleg nem az én dolgom.
(#12087) JohnnyMaggot
Most megint tele offoljuk a topikot, egy kis koccanásért.

-
JJános
addikt
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Szerintem azt nem a csimpi csinálta, csak örökölte, veled meg vicceltek.
Ne vedd komolyan.
-
JJános
addikt
válasz
--Lorant--
üzenetére
Nemtom min kaptatok össze, de téged nathan lökött meg, aki mellesleg holland zászló alatt gurul.
-
--Lorant--
aktív tag
CSIMPOFON
......

-
fireproof
őstag
LA_COSTE akkor csinálj Te szervert. Vagy akkor mondjad hogy mit szeretnél és berakjuk. ennyi!Egyébként jó volt ez a mai kis 3 órás game
ÉS egy jó kis derby eredménye

Ja Hunam írd már pls le hogy szerinted miért nem jó ez a kormány ? Esetleg többieknek vélemény ?
-
Ventur@
senior tag
Köszöntem a mai csapatást egy élmény volt
. Ha lesz holnap megint olyan 5-6 felé remélem tudok jönni
.Ja m4dm3n voltam
. -
LA_COSTE
senior tag
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Te legalább változatosan csinálod...nem mindig derby, nem mindig túraautó.
-
vviktor1
aktív tag
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Egyikőtökét se látom...

-
Syrius XIX
addikt
Kész a szeró, GYERTEK!!!
(Csimpi is csinált szerót, de azt mondták, hogy én ne jöjjek.
)THX.

-
Syrius XIX
addikt
válasz
LA_COSTE
üzenetére
A Zyllion-PH-Team-es profilomnak a favorit versenye a túraautós, de csak miattatok!

Én személy szerint utálom, de a többségnek ez jön be.
Rankeden, csak nagyon ritkán lehet velem ilyen versenyekbe találkozni, mert legalább ott ne kelljen lacetti-vel menni.

Személyesbe + pont azért csinálok (viszonylag, ha nem is mind az) sok túraautós versenyt, mert tudom, hogy szeretitek.

-
fireproof
őstag
válasz
Syrius XIX
üzenetére
minek indítasz? én most indítok 17:00-kor!!!!!! már megy a szeró !
-
Syrius XIX
addikt
18:15 kor indítok szerót.Majd gyertek

-
zodo
nagyúr
válasz
0414setsuna
üzenetére
Nekem nincs kormányom vagy nem értem a pislogást!

(#12048) JJános
Igen, de csak a kezdők veszik be, hogy a nagyon kezdő alatt nem egy nagyon kezdő nyomja.

(#12062) Rolly Dy07
Hát ez az, nem tartott sokáig az 1.3-as patch feltörése.

-
LA_COSTE
senior tag
válasz
Rolly Dy07
üzenetére
Ez egy állandóan visszatérő probléma...és még ők vannak felháborodva.
-
D@ni88
addikt
válasz
Rolly Dy07
üzenetére
gyere vissza, ott vagyok én is

vagy csinálj privátot -
Rolly Dy07
senior tag
Most itt a gép előtt. Kiléptem, mert egy közepes volt, tele csalókkal.
-
D@ni88
addikt
válasz
Rolly Dy07
üzenetére
merre vagy?
-
Rolly Dy07
senior tag
A Ranked tele van csalókkal. Nem lehet egy jót játszani. Istambulban megy 1.11.2-t.
Mondom neki cheat, erre ő hát mert g25-je van és a legjobb ideje 1.10.23 Istambulban. Mondom nekem meg g27, olyan idő meg nincs alap autóval. Szánalmas kis férgek, akik nem tudnak veszíteni.
Szórakozzanak az anyukájukkal! 
Meg a H-2-S-O-4-ről ne is beszéljünk, aki mindegy mit csinál a kanyarban akkor is megelőz!

Nem igaz hogy nem lehet ezeket kiszűrni valahogy! Idegesítő!
-
fireproof
őstag
17:00-kor szerver indul
Név: fireproof
Jelszó: gridJöjjünk össze minél többen mert már rég játszottam veletek

-
D@ni88
addikt
válasz
Rolly Dy07
üzenetére
engem pl idegesített, hogy nem tudtam figyelni az utat. annyival meg nem lenne gyorsabb manuallal hogy megérje a 3hetes szopást...
ma is toltam kb 4órát vele, de nem vesz be. kanyarokat olyan ívben közelítem meg a nem odafigyelés miatt hogy sokidőt elvesz. rajt se megy vele. Nincs hozzá érzékem.
Istambul-ban eddig manuállal a legjobb időm 1:12:30volt. Aztán nekikezdtem újra autoval. és 5körös versenyen megvolt 4 körben a 11es idő... 1:11:70-1:11:90 míg a manuálissal az a 1:12:30 az nagyon összerakott kör volt. ott váltottam ahol kellett, és mégse.én megpróbáltam. 1-1,5 hétig csak manuallal mentem, de érdemi fejlődés nem volt. -
D@ni88
addikt
amúgy meg visszaállok automatára. nem az én világom ez a manuális...
nem bírom közben figyelni a pályát, annyira a fordulatszámra figyelek
-
D@ni88
addikt
válasz
0414setsuna
üzenetére
am hogy lehet hosszabb videót felvenni? valamiért kiakad 237megánál nálam a fraps
én megfent vagyok mediumon -
D@ni88
addikt
válasz
0414setsuna
üzenetére
hol vagyok? befejeztétek?
-
0414setsuna
tag
válasz
Rolly Dy07
üzenetére
Az elején én is úgy csináltam de azóta alulról az ötödik kockáig pumpálom fel és sokkal jobb.
Aztán fél másodpercig 8000en és kilő mint a rakéta.
-
Rolly Dy07
senior tag
Dani úgy startolok, hogy a fordulatot megtartom a jobb oldali skála szerint. Felülről 2 üresen van. A 3. sípra indul a rajt, ekkor még picit nyomni kell rajta és meg kell tartani olyan 7800-8000 -es fordulatnál 1-1.5 másodpercig. Aztán padló és egyből váltás 2-be. Ennél a kocsinál így kell, mert első kerekes. Amelyik hátsó és összkerekes annál egyszerűbb, hiszen nagyobb a rajtnál a tapadás. És nem kell csúsztatni. Megtartod a fordulatot, 3. sípszónál talán 1 tizedmásodperc tartás és azonnal padló. Próbálgasd!

-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Sziszifeca
üzenetére
Indítsd el a profilert!
Ott Options,Global Device Settings, és vedd ki a pipát az Enable Centering...... szöveg elöl, vagy vedd le nullára.Bár én nem játszok e nélkül.
-
D@ni88
addikt
valaki jön rankedre?

-
Sziszifeca
őstag
Hali!
Akinek kormánya van, az segítsen lécci!
Momo racing-om van, és azt nem lehet megoldani valahogy (pl.kikapcsolni), hogy ne segítsen az úton lévő tartásban, mert ha a Force Feedback-ot maxra veszem, akkor tök jó, viszont jobbra-balra kicsit mozgat(rángat) egyenesben. Így olyan mintha részeg lennék kicsit.Nem lehet ezt kikapcsolni vhol? -
Almacsavo
tag
válasz
Rolly Dy07
üzenetére
Almacsávónak hívnak itt is

Ami a vezetéstechnikai dolgot illeti.:
Elgondolkodtam egy kicsit a dolgon, ezt folytatom még egy keveset, aztán ha kész vagyok, akkor alighanem felülvizsgálom majd. Javaslom, hogy amíg elkészülök valami olyasmivel amit érdemes beírni ide, gyakorolj.
-
zodo
nagyúr
válasz
Sziszifeca
üzenetére
-
Levin01
őstag
válasz
Sziszifeca
üzenetére
Azokhoz biztosan valami kevésbé érzékeny beállítás kell, mert eleve olyanok azok a kocsik, hogy 2mm-t rántasz a kormányon és máris beköszöntél a rekettyésbe

-
Levin01
őstag
Sziasztok!
Én még csak most próbálgatom a Lacettit, inkább BMC-vel tolom. Kb másfél év billentyűzés után álltam át kormányra (MOMO) és végre elkezdtek javulni a köridőim a billentyűhöz képest.

-
fireproof
őstag
Sziszifeca csinált szerót oda gyertek jelszó grid !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
fireproof
őstag
21:00 kor hosszú idő után újra szerót indítok a jelszó szokásosan grid és szeretettel várok mindenkit !!!!!!! Gyertek és toljunk egy maratonit

-
válasz
Syrius XIX
üzenetére
És az jöhet, aki kormánnyal is bénább, mint más billentyűzettel?

-
-
zodo
nagyúr
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Tegnapihoz hasonlóan, ma sem tudok bemenni.

Játék uninstal alatt, talán később próbálkozom.
-
Syrius XIX
addikt
Kész van!

GYERTEK
-ni. 
-
drevin_71
tag
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Szia!
én elejétől fogva kormánnyal tolom.
Igazi előny csak a gyorsabb autóknál van. (ott is azért mert ha rontol könnyebb korrigálni)
Lacetti és GT1 -es autóknál ahol lehet csúsztatni nincs nagy különbség...
Billentyűsekkel találkoztam már nem eggyel, akik ellen vesztettem a "kormánnyal"!
-
JJános
addikt
válasz
Sziszifeca
üzenetére
Gyere szeróra Zyllionhoz. 17.00-tól.
De ha kormányod van, akkor nem javaslom.
-
zodo
nagyúr
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Kontroller ér ?

-
Syrius XIX
addikt
Sziasztok!
17 : 00-tól csinálok szerót.
1 kérés: KORMÁNNYAL TÖBB ÉVE JÁTSZOK KÍMÉLJENEK!
Köszönöm!

Akik több éve kormánnyal tolják, nem igazán tudunk egymással mit kezdeni, mert az körönként minimum 3-4 mp időelőnyt jelent. É ez akkor is igaz, ha hibátlan köröket futok (még magamhoz képest is).
Viszont ez így nem verseny se annak, akinek kormánya van, se annak akinek nincs.
Összességében: Ő megy elől, én meg valahol mögötte, körről-körre egyre jobban lemaradva. Ennek így ebben a formában semmi értelme. Nincs hova kapaszkodni, mert képtelenség utólérni (legalábbis nekem).
U.i.: A jövőben mindenkinek a becsületére bízom, hogy kormánnyal nem lép be.
(Azt + úgyis észrevenni, ha valaki kormánnyal van.
) -
LA_COSTE
senior tag
válasz
JohnnyMaggot
üzenetére
Közel voltam a Csimpifon forrásához (szerintem továbbra is tök vicces a dolog)....és mintha említetted volna ezt a zenekaros témát is már egyszer.

-
JJános
addikt
válasz
Sziszifeca
üzenetére
Én jönnék! Hol vagy? Privi? Ranked?
-
Sziszifeca
őstag
Nem jön valaki gurulni?

-
JohnnyMaggot
csendes tag
válasz
LA_COSTE
üzenetére
A Csimpifon South Parkból jött - a Ritmikus Csimpifon részból.

A Johhny Maggot kicsit hossazbb sztory... anno kitalálták nekem, hogy Johnny, aztán meg összedobtunk egy bandát Jam Maggots néven pár haverral és onnan hozzá csapodott a Maggot. Röviden ennyi. Nincs sértődés.
-
LA_COSTE
senior tag
-
fireproof
őstag
Lesz ma szeró valamikor? ha lehet 8 körül csináljatok már pls mert én előtte boxolni vagyok

-
JJános
addikt
Szerintem gyere délután Zyllion szeróra, ő arról híres, hogy szeret tehetségeket gondozni.
Ha csak a drift tudásomról beszélek, amit Zyllion fejlesztett ki bennem, akkor a kezdetbeni pár tízezer pontról eljutottam a kb. egy hete szabad stylba futott 117 millióra.Arról már nem is beszélek, hogy ha vele gyakorlok, akkor az pályánként akár 1 mp-es javulás napokon belül.
-
LA_COSTE
senior tag
válasz
JohnnyMaggot
üzenetére
Honnan jött ez a név?

-
Sziasztok!
Úgy éz ki, hogy végre sikerült stabil működésre bírni az új gépemet
és jönnék majd én is ismét versenyezni. Viszont lenne egy kérésem. Ha valaki érez ingerenciát és türelmet ahhoz, hogy egy kicsit feljavítsa a vezetési tudásomat, akkor küldjön rám egy PM-et, hogy mikor érne rá "gyakorlati órákat adni"
nekem (csinálnék szerót és ott folyna az oktatás
). Nem szeretném szétbarmolni a versenyeket ezért gondoltam, hogy csiszolnék a vezetési stílusomon 
Előre is köszönöm a segítséget.

-
Rolly Dy07
senior tag
Köszönöm azt esti gurulást!

Igaz jöttek mentek az emberek, de azért jó volt.
Az Almacsávónak nem tudom a fórumos nevét. Ha vagy írj nekem, de szerintem azt csak gyakorlással lehet elsajátítani.Egy pillanat estéről Spa-ból, egy jól elkapott rajt és máris méhrajként vadásznak a skalpomra!

De így általában jobb időt lehet menni, mert van adrenalin!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
fireproof
őstag
Jóóóóóóóóóóóóóóóóóó éstét mindenkinek !

De rég jártam erre fele.

Majd valamiikor én is nyomom most már újra veletek

Johnny téged meg szanaszét verlek derby-ben
(gyere már fel msn re XD ) -
JJános
addikt
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Én

-
Syrius XIX
addikt
PH-Team-es (és versenyezni, nem törni-zúzni vágyó
) csapattársaknak!17 : 00-tól csinálok szerót, grid jelszóval.

Akinek
-ni támad kedve, azt 15 percen keresztűl várom! 
-
JJános
addikt
válasz
Rolly Dy07
üzenetére
Nem hiszem.
Szerintem a szeró dobálja ki őket. Vagy csak mindig nyersz, és unják?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

Hozzászólás, vagy multival kapcsolatos kérdések előtt olvasd el az összefoglalót!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós topik
- Elektromos autók - motorok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- Bestbuy játékok
- Óra topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Apple MacBook Pro 13" M2 (2022) 8GB / 256GB asztroszürke
- Lian Li Strimer Wireless RGB Kábel PACK! 24Pin + CPU + VGA + Kontroller
- Samsung Galaxy S25 Edge 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- iPad felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) én is vicceltem. Jogosítványom sincs, csak "B". Az viszont tény, hogy ott már fékezni akartam. Az audival is ott szoktam. 

?
Mindegy, egyenlőre jó így.

......

)
Szórakozzanak az anyukájukkal! 
-ni!