Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Tasker
- Nagyobb kijelzővel érkezhet a harmadik Apple Watch SE
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mégsem kap tükröződésmentes kijelzőt az iPhone 17 Pro
- Samsung Galaxy S24 FE - később
-
Mobilarena
''Akik szeretik a minőségi versenyjátékokat, azok jegyezzék meg a Race Driver One-t. A jelenleg még munkacímen futó autós őrület a Dirt-ből már jól ismert Neon-motorra épül, de a fejlesztők a törésmodellre további hónapokat szánnak, hogy a monitorunkon valóban élethűen törjenek a gépek. A Race Driver One-ban a Földet bejárva különféle versenyeken veszünk részt, tovább növelve ismertségünket, duzzasztva pénztárcánkat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brian_GT
őstag
Hali!
Nekem is lenne egy gondom azért ezt a hozzáértőbb Gridesek felé címezném.
Mi a jelenség oka, hogy kormánnyal minden okés, gamepadnál előjön egy olyan jelenség, hogy hiába kanyarodok-tolom mint állat az irányt a kocsinak alig akar kanyarodni.
Úgy vettem észre mikor fékezek és úgy akarok kanyarodni akkor van ez a jelenség.
Mindenki megy el mellettem mert nekem annyira lekell lassítani mikor kanyarodni akarok, más meg full gázon hajt be a kanyarba mert eltud fordulni.Próbáltam nézni beállításokat deeee nem jöttem rá mi lehet.
A steering sens. 100%on van szóval reagálás rögtön.... többi is 100%on.
Nem tudom a force FF-nek nincs köze a gamepad esetében a dolgoknak nem???
Az mindegy min van...az a kormányomnál lényeges....Pls ha vki tudja mit kéne megnézni, ötlete van miért nem tudok rendesen kanyarodni pls help.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás, vagy multival kapcsolatos kérdések előtt olvasd el az összefoglalót!
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- XFX AMD Radeon RX6700XT 12GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással
- Apple watch Ultra 2 black edt. 2028.03.21. Apple jótállás
- ACER Travelmate P258-M I7-6500U , 15,6"
- Panasonic Toughbook CF-19 - Ütésálló - elforgatható érintőképernyős - I5-3320M
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest