Hirdetés
- iPhone topik
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
''Akik szeretik a minőségi versenyjátékokat, azok jegyezzék meg a Race Driver One-t. A jelenleg még munkacímen futó autós őrület a Dirt-ből már jól ismert Neon-motorra épül, de a fejlesztők a törésmodellre további hónapokat szánnak, hogy a monitorunkon valóban élethűen törjenek a gépek. A Race Driver One-ban a Földet bejárva különféle versenyeken veszünk részt, tovább növelve ismertségünket, duzzasztva pénztárcánkat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Papi74
aktív tag
válasz
Sziszifeca
üzenetére
Rendes versenyel kezdünk,de azért majd egy kis driftet is nyomunk

-
horvathkrisz
addikt
Észrevettétek hogy single playerben van egy magyar versenyző is? Tamas Strezeneczki

-
szilva01
őstag
válasz
Sziszifeca
üzenetére
én nem annyira szretem a driftet(felőlem nyomhatunk ilyet is) ugyhogy szerintemlesz más verseny is

-
-
horvathkrisz
addikt
Srácok, létezik valami progi, amivel le lehet cserélni sajátra a játék zenéit?
-
west
őstag
van 1 db eredeti grid em,a gtx280hoz kaptam,papirtokos oem.
kinek mennyit erne meg? -
Papi74
aktív tag
válasz
Sziszifeca
üzenetére
2008.09.26-án pénteken 15:00-19:00 között talizunk a grid-ben, akkor a nicknevet tudod:szilva 01,és a jelszo:jelszo

-
Papi74
aktív tag
válasz
Sziszifeca
üzenetére
Akkor már hárman leszünk,lehet még csatlakozni

-
Sziszifeca
őstag
Valaki most nem nyomul???? Csatlakoznék!
-
szilva01
őstag
Leszek én a (személyes)szerver, a név ugyanez (szilva01) a jelszó pedig:jelszo
így hirtelen ez ugrott be és azért rövid, hogy a nem mgyar bill-esek is be tudjanak szállni -
sirzollee
tag
Nem tudjátok,hogyan tudnám a játék zenéit mp3ba átalakítani?????Kéne mind.WIM kiterjesztésű és semmi sem akarja lejátszani,illetve átkódolni.Ötlet???
-
ProEvoFan
nagyúr
uh, végig vittem a GRIDet (kivéve a DRIFTelös versenyeket, mert azt utálom, fujj
)
azt hiszem neki fogok állni még1x, de akkor a legnehezebb fokozaton
eszméletlen hangulatos versenyek vannak benne, a F3 része nincs teljesen jól kidolgozva, viszont a törések, ütközések kiválóak
-
M@trixfan
addikt
Sziasztok! Megint problémázik a grid, egyszerűen nem tudok beállítani 1920x1080-at. A játék elindul hallom a hangján, de nem látszik már a legelső intro videó sem. 1.2-es verzió van fent, legfrissebb Catalyst driverrel. A Vista desktop tökéletes, többek közt a DIRT kapásból jól megy. Bekavar neki a 16:9?
-
kmarton
tag
hello.
én is szivesen játszanék online. beszéljünk meg egy időpontot vagy valami... de még ma
-
Papi74
aktív tag
Na lesz este race

-
Zozzy
aktív tag
válasz
Sziszifeca
üzenetére
Megosztanád velünk, hogy melyik vírusirtó, és hogyan kavart be? A megoldás hátha jól jön később másnak is.
-
Sziszifeca
őstag
Szoktatok mostanában Privat-ba nyomulni?
Ha igen milyen néven és jelszóval? -
Sziszifeca
őstag
válasz
Sziszifeca
üzenetére
Sikerült!

A vírusírtó kavart be! Mostmár tudok nyomulni én is!

-
Sziszifeca
őstag
Csak újratelepítettem a winfosokat!
A steam nekem a gépen van, eredeti a Grid-em! Nincs semmi más program feltéve, mint szokott. A steam automatikusan patch-el. Tehát nem értem.

-
Zozzy
aktív tag
válasz
Sziszifeca
üzenetére
Ennyi info alapján senki nem fog tudni neked segíteni. Konkrétan, részletezni kéne, hogy mi volt az "eddig" előtt, és után. Telepítettél/távolítottál el szoftvert? Változott a géped összeállítása bármiben is hardveresen? Esetleg elkezdtél routert használni? Valami változásnak lennie kellett az "eddig" után.
-
Sziszifeca
őstag
válasz
Sziszifeca
üzenetére
valaki erre? Köszi.
-
dragonfx
veterán
itt többeknek hányas verzió van??
nekem 10>>1.1>>1.2ől bexart a gém kidobált mindig asztalra...
nem kell.
de az 1.1essel meg se prűbáltam egyből indult rá az 1.2 anno
1.1es nem baxakszik semelyik verzióval..??
ha többeknek az van felteszem és akkor látjuk egymás nyomhatjuk....amugy superstar vok...33.5 3 perc alatt...de még javítható
...az europai drift szörnyü de betanulható...
sokkal könnyebba drift mint az nfsben... -
oldszuszi
csendes tag
Sziasztok mostanában nem lesz online verseny,ha lesz irjátok ki én szivesen versenyeznék másokal

-
Papi74
aktív tag
A magyeritását senki nem rakta föl,már meg van

-
Rossi
addikt
válasz
horvathkrisz
üzenetére
Én bill.-el nyomom, és nem szokott nehézséget okozni... LMP1-ben max 2. kanyarban már vezetek. De GT1-ben is végeztem már az LMP2 élén.
Amúgy most kezdtem el multiban nyomni, néha egész komoly meccsek vannak. Már ha nem zúzza össze a kocsit valami marha...
-
Sziszifeca
őstag
Sziasztok!
Ti se tudtok online-ba játszani?
Eddig jó volt nekem mindig, van eredeti és tört verzió is, Xp és Vista alatt is.
Egyik alatt sem tudok Online-ba kapcsolódni, mindig azt írja ki, hogy
UNABLE TO SESSIONVkinek ötlete?
-
-
szilva01
őstag
válasz
DerStauner
üzenetére
legalább az a-y al kanyarodsz és a k-l el adsz gázt és fékezel????

-
Papi74
aktív tag
válasz
szombatitomi
üzenetére
Elöször nekem is az volt,csak annyira bejött a game hogy megrendeltem.Az 1.1patch volt hozzá és frankon müködöt,de valakinek nem megy vele.
-
*Z/\ck*
aktív tag
válasz
szombatitomi
üzenetére
nekemis

-
szilva01
őstag
válasz
DerStauner
üzenetére
szerintem ez csak megszokás kérdése
-
Eagl3
veterán
válasz
DerStauner
üzenetére
"én az a-y-k-l kombóval játszok"
Jesszus, hogy lehet úgy játszani?

-
Papi74
aktív tag
válasz
DerStauner
üzenetére
Én kormányal nyomom,és tökéletes driftet csinálok

-
Papi74
aktív tag
válasz
DerStauner
üzenetére
Szerintem a driftek a legjobak,a globálban a drift nagy király,amikor nekem szabadá vált a driftet csináltam meg elöször.Lesznek olyan rövidpályás versenyek ahol 8 kört kell megteni

-
DerStauner
senior tag
válasz
horvathkrisz
üzenetére
prototyp-pel lettem második 4 körös versenyen. az utolsó körben a pálya utolsó harmadán előztek be. lecsúsztam az ideális ívről.
tegnap elértem az 1.000.000-s határt, így szabaddá vált a global, meg a japán összes is. mert a japánban (meg máshol is) a driftek abszolút nem mennek. először hú de megörültem a driftnek, gondolván, hogy olyan lesz, mint az nfs, ahol még az egyenesekben is drifteltem, de itt elég nehéznek tűnik.
amúgy mikor fogom végigjárni?? ha megcsináltam minden versenyt?
a game szerintem nagyon jó, tetszik, hogy csak ilyen kis körszámú versenyeket kell menni, így nem fullad unalomba az egész.
-
Papi74
aktív tag
válasz
Johnny Cage
üzenetére
Nekem 2 billentyüzetem bánta,amig nem került hozzám a kormány.

-
Johnny Cage
addikt
válasz
horvathkrisz
üzenetére
Audival simán megnyered.
-
(Bundás)
addikt
válasz
horvathkrisz
üzenetére
GT2-GT1-ben mindig első voltam a csoportomban, Prototype-al meg Lmittoménmivel nem sikerült a kanyarokat normálisan bevenni billentyűzettel.

Kár hogy nem dicsérnek meg, amikor az egyel erősebb csoport élén fejezek be egy versenyt. Van olyan pálya, ahol az első kanyarban be lehet verekedni a Top 5-6-ba, aztán csak lassítani kell a sok mocskot a hátam mögött.

Papi74: kezdem már szokni a kormányt, bár manuális váltóval néha nehéz koncentrálni. Kormányosok kapcsoltak már ki egyéb automatikákat a driving assits-ben?
-
Papi74
aktív tag
válasz
horvathkrisz
üzenetére
Nekem a legjobb eredményem 6.-ik hely
-
horvathkrisz
addikt
Srácok a Le Mans 24 órás versenyen tudott valaki elérni valami értékelhető pozíciót, vagy ezt csak utolsóként lehet megcsinálni?
-
(Bundás)
addikt
válasz
Johnny Cage
üzenetére
A hang csak akkor akad, ha a rezgő motor aktiválva van. FPS laggom minden játékban van, néha meglassul pár másodpercre, aztán hírtelen normális lesz.
-
(Bundás)
addikt
Na szereztem egy Btech kormányt jóárasítva. Egyenlőre faltól falig megyek, pedig billentyűzeten már meg se sérült a kocsim.

Ám "rezgő" mód mellett meg akad a játék hangja. :S Kinek mennyi idő volt megszokni a kormányt?
-
Johnny Cage
addikt
Az új patch-el is beakad a játék időnként?
-
Papi74
aktív tag
válasz
horvathkrisz
üzenetére
Akkor mostmár mehet a race
-
menalcas
őstag
válasz
horvathkrisz
üzenetére
Nem csak vista alatt , de xp alatt is szaraxik az 1.2, de ha rákerestél volna, megtaláltad volna előzőleg is ezt a hibát ebben a topikban és tényleg ez a megoldás amire oly szemfülesen rájöttél , hogy 1.1 "csekkel" át "csekkeled" az 1.2-t és voala , kész is újratelep nélkül

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

Hozzászólás, vagy multival kapcsolatos kérdések előtt olvasd el az összefoglalót!
- Parfüm topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Ubuntu Linux
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- TCL LCD és LED TV-k
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- új 15 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD silver ezüst Apple magyar 3 év garancia
- új aktiválatlan Apple Watch SE 3 GPS 40mm éjfekete alumíniumtok Apple 1 év garancia
- Dell Precision 7710 i7-6920HQ, 16GB DDR4, Quadro M4000 4GB, 250GB SSD
- Gyors Creality Ender 3 V3 KE +kamera +fúvóka +Hyper-PLA
- Nintendo Gameboy Classic Pakk
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Viszont a váltás gázos, maximum bal gyűrűs ujj; capslock + shift.