- Google Pixel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
bomizo
csendes tag
Sziasztok!
OpenVPN -el csatlakoztatom a telefonom a NAS hoz. Mindent látok, a telefonra bármit LE tudok tölteni, de a telefonról nem tudok FEL tölteni...
Se total commanderrel (felmásolásnál sokáig gondolkodik, majd leáll), se Qfile programmal (Nem lehet csatlakozni a kiszolgálóhoz, kérjük, próbálja újra később)
Hol kezdjem a hibakeresést?
Jogosultságok? (szerintem rendben vannak)
telefon openvpn kliensét nézzem?
Köszönöm! -
bomizo
csendes tag
válasz
gabesz839 #9148 üzenetére
Köszönöm a tippeket!
Szerintem egyetlen folyamat sem igényelhet több hetes folyamatos futást.
(indexelést kikapcsoltam, a víruskeresés is max. 2 óra alatt lefutott -anno....)
Csak a képernyőkéoen látható programok vannak telepítve (semmi extra)
Már én sem tudom, hogy miért RAID -be tettem az adatokat, semmi értelme :(
A nas smart tesztjén hibátlan volt a hdd.
Mintha a rendszer indulása után kb. 30 percre hülyülne meg....Van lehetőség WIN alatt a kivett merevlemezt olvasni???
-
bomizo
csendes tag
-
bomizo
csendes tag
Sziasztok!
Pár hónapja vettem egy 251D, beletettem egy 3TB -os WD lemezt. Minden rendben ment, majd egyik napról a másikra elkezdett hangosan pörögni a lemez, és elérhetetlenné vált a nas. Ezt már többször eljátszotta, addig csinálja, míg nem resetelem (a nyomógombbal) Legutóbb 11.21 -én volt elérhető, ekkor még a korábbi újraindítás utáni
filerendszer ellenőrzést megcsinálta (kb 1 óra alatt), majd eltelt kb. 2 óra, és azóta elérhetetlen a nas, a vinyó pedig folyamatosan zakatol. Gondoltam, most hagyom, hagy dolgozzon, hátha tényleg a filerendszert teszi helyre, de mára már nem bírtam tovább, és reseteltem.
3Tb -ból kb a fele van használva, a DS -ben 5 torrent futott.
1 statikus kötet van
Nem merem elindítani a filerendszer ellenőrzését....
Mi lehet a probléma? -
bomizo
csendes tag
Sziasztok!
Átköltöztettem a NASt (TS-251D-2G) a szoba egyik sarkából a másikba, ezért leállítottam (normálisan a QTS felületén).
Újraindítás után kiírta, hogy nem tiszta a lemez, ezért ellenőrizni kell. Ezt jóváhagytam, ekkor elkezdett dolgozni:
kb. 1 óra alatt 100% volt, majd ezt követően (lassan 10 órája) nem érem el a nast. A hdd folyamatosan pörög, villog, de sem a nas portján, sem a telefonról, sem a Qfinder -el, sem a számítógépről (a felcsatolt hálózati mappákat) nem lehet elérni.
3 TB -os hdd -n a felén vannak adatok (5 db film, a többi családi kép, videó)
Meddig várjak, mikor reseteljem (mert gondolom sajnos az lesz a megoldás)?Köszönöm!
-
bomizo
csendes tag
Mint láttam, másoknak is volt hasonló problémája:
[link] ,még ha nekem nem is a telepítés, hanem a "piszkálgatásom" után jött elő..
Reset után, ill. a tűzfal helyes beállítását követően minden ok:
VPN működik, a telefonnal mindent látok, amit akarok.
A routeren jelenleg 3 port van nyitva:
1. a VPN -nek
2. a Download Station -nak -
bomizo
csendes tag
válasz
bandigyerek #8542 üzenetére
Köszönöm!
Minden rendben, csak türelmetlen voltam
De most egy másik problémám van:
lehetséges, hogy a tűzfallal kitiltottam magamat? (pontosabban minden portot letiltottam?)
A VPN elérést próbáltam beállítani, de most sehogy sem látom a NAS -t. (és azért gyanakszom a tűzfalra, mert azt álligattam utoljára)
Qfinder nem látja, a 192.168.0.11:8080 -nem jön be, Putty -on keresztül semmilyen port-variációkon nem lehet belépni....
A 3 másodperces reset kívül lehet még valami megoldás? -
bomizo
csendes tag
Sziasztok!
A Download Station -ben ha beállítom a BT résznél a Bejövő kapcsolatokhoz használt portot pl.: 10001 - 10002 -re, majd ezt a két portot a routerben kinyitom, akkor miért nem megy a visszatöltés?
Upnp kikapcsolva (a nason is, és a routren is)
Illetve, ha letöltődött egy torrent, akkor miért kezdi a folyamatszámláló újra a számlálást?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen processzort vegyek?
- Google Pixel topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Formula-1
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ASUS ROG Ally
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- További aktív témák...
- IBM Thinkpad T42 15" IPS + Dock II +tartalék alkatrészek
- Precision 7550 15.6" FHD IPS i9-10885H RTX 3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 5 5600X +RTX 3080 +32-64GB DDR4 +1-4TB NVME SSD! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- XPS 15 9520 15.6" FHD+ IPS i7-12700H RTX 3050Ti 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX8 - prémium garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest