- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One mobilszolgáltatások
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
Csak tippelek, még sose próbáltam!
A vezérlőpulton belül mentes le a beállításokat.
Tedd be az új lemezt, és hozz létre egy kedvednek megfelelő kötetet.
Az AppCenterben válaszd a migrálás ide opciót, ezzel az appokat át tudod tenni az új lemezre.
A vezérlőpulton belül, a megosztásokat egyenként szerkesztd, és helyed át a másik, új kötetre.
Várd meg míg végez. Az adatok mennyiségétől függően akár 1-2 napot is elszöszmötölhet vele.
Ezután kapcsold le, húzd ki a régi lemezt, és kapcsold vissza.
Per pillanat nincs jobb ötletem, ill. nem találtam hivatalos leírást róla. Esetleg kérdezz rá a support oldalon, hogy ilyenkor mi a helyes eljárás, és vagy elmesélik mit kell tenned, vagy mutatnak egy linket az oldalukra, ahol le van írva ennek a menete. -
biga
őstag
Igen, szoftveresen van némi lemaradasa, bar azért közel sem évek. Inkabb a valaszték kevéske. Mondjuk én bugokat személyesen nem tapasztaltam, mikor kezelnem kellett. Alapvetö dolgokra vannak szoftverek, akinek az elég, akkor jo aron kap jo vasat. De többet nem érdemes varni töle (pl egy Plex szervernek az I3-as 4 fiokosa sztem nem rossz vétel vmi 700€ körül!)
Csak hogy on is legyen: Most épp QuTS hero-t tesztelem. Még korai lenne komoly véleményt mondani rola, de ha valaki gondolkozik ezzel az OS-el futo QNAP-on annak igyekszem majd összeszedni a tapasztalatokat.
-
cigam
titán
Valószínűleg jogosultsági probléma. Szerintem a transmission telepítésekor hozzáadott egy hasonló nevű csoportot/felhasználót. Mikor leszedted, vagy törölte ezeket, és "gazdátlanok" lettek, vagy meghagyta őket, de te nem vagy azon csoport tagja aki hozzáférhet.
Nézd/Mutasd meg a mappák/fájlok jogosultsági kiosztását, és a tulajdonosát. A "File Station" listanézetének a jobb szélén, a + jelre kattintva kapcsolhatod be/ki miket mutasson:
Egy magasabb jogosultsággal rendelkező felhasználóval simán törölheted, vagy adhatsz jogosultságot, hogy "mezei" felhasználóknak is legyen joguk törölni. -
Haart
addikt
Megjött az uj verzió írja a javitást de hogy kéne használni?
-
Biga123
addikt
Akkor lehet ezért nem tudsz belépni .
Itt a Webuis részem:WebUI\Address=*
WebUI\AlternativeUIEnabled=false
WebUI\AuthSubnetWhitelist=192.168.0.0/24, 192.168.1.0/24
WebUI\AuthSubnetWhitelistEnabled=true
WebUI\BanDuration=3600
WebUI\CSRFProtection=false
WebUI\ClickjackingProtection=false
WebUI\CustomHTTPHeaders=
WebUI\CustomHTTPHeadersEnabled=false
WebUI\HTTPS\CertificatePath=
WebUI\HTTPS\Enabled=false
WebUI\HTTPS\KeyPath=
WebUI\HostHeaderValidation=true
WebUI\LocalHostAuth=false
WebUI\MaxAuthenticationFailCount=5
WebUI\Password_PBKDF2="XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX"
WebUI\Port=6363
WebUI\ReverseProxySupportEnabled=false
WebUI\RootFolder=/share/Download/qbit_webui/iQbit-master/release
WebUI\SecureCookie=true
WebUI\ServerDomains=*
WebUI\SessionTimeout=3600
WebUI\TrustedReverseProxiesList=
WebUI\UseUPnP=false
WebUI\Username=XXXXXXXXXXEzt próbáld meg beletenni leállított kliens mellett.
Aztán próba. Értelemszerűen az user pass részt cseréld ki. -
cigam
titán
A FileStation-ben sehol.
Engedélyezned kell az SSH hozzáférést, és pl. a WinSCP-vel rácsatlakozol a NAS-ra, és elnavigálsz a
/share/CACHEDEV1_DATA/.qpkg/
könyvtárba. Elméletileg ide telepítgeti a qbittorrent-et, és itt találod a hozzá tartozó beállítás fájlt is. Nekem nincs telepítve, de keress rá itt a fórumon is szerkesztették már, talán ők pontosabb útvonal leírást adnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Nintendo Switch
- Iqos cigaretta
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Amazon Kindle
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged