- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Kisebb méretben is elérhető a OnePlus Watch 3
- Belépő táblagépet is villantott a OnePlus
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Mobil flották
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Azonnali navigációs kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
szeva000
addikt
Hali!
QVR Elite-t használ valaki? Van a haveromnak 2db Tapo TC65 kamerája. ONVIF kameraként össze tudtam csatlakoztatni, de a felvétel állandóan megy a TS-233-ra, bármit csinálok.
Az event rules menü gyakorlatilag semmit nem ér. Telefonon a tapo programja megy rendesen, azzal tudom állítani a kamerát. -
szeva000
addikt
válasz
Celithrandi #11455 üzenetére
soha nem volt még gondom kb. 4hónap alatt. Egy S4620-as 2TB intel SSD van a kameráknak, véletlenül se merüljön fel a TBW probléma
Nem probléma 2-3db 4mpx kamera a ts-233-nak. Mellette 3db tv-t kiszolgál.
-
szeva000
addikt
válasz
Celithrandi #11451 üzenetére
Nem, mivel nem is terheli nagyon, amúgy is 7/24-ben megy és hely se lenne már a szekrényben.
-
szeva000
addikt
Az a baj, a szakadások másolásnál is jelentkeznek, az új toshiba hdd-ről nézve a filmet, akkor is. De teljesen random és semmi hibát nem ír. Csak leáll pár másodpercre és hallom, hogy újra elkezdenek járni a fejek és megy tovább minden. ( persze most benne a 2db hdd)
Először a LAN portra gyanakodtam, mert úgy másoltam vissza az adatokat, de nem az okozza. Egyértlműen, a HDD-k miatt jelentkezik.
Próbáltam már erőforrás figyelést, mindent, de olyan, mint mikor megfagy minden hirtelen és semmit nem látok.
Még a jövő héten megpróbálom újra az új toshibával, csak az legyen benne és úgy mit csinál. Ha semmi szakadás és leállás nem jelentkezik, akkor bizta, hogy a másik hdd jelenléténél jön elő. ( az a baj, amit beleraktam most mellé az se új, de tökéletesnek írja smart értékeknél is. Viszont a wd-nél még ilyen hibakód se jött elő üzenetben. Amúgy köszöni, jól van és 100%-os a windows alatt)
Nem tudom, ha a toshibát átraknám a másik slotba, akkor az adatoknak meszeltek? Úgy esetleg kipróbálnám, de csak akkor ha nem kell újra felpakolnom vissza mindent, mert nem kevés idő és adat. -
szeva000
addikt
Na, újra itt...
Másik HDD van az első foglalatban, elvileg még az értékek is jók...és előjött megint valami i/o hiba.... Most viszont semmi problémát nem lát a lemezen, nem is problémázik.
2023-12-09 22:17:51 --- --- localhost --- Hardware Status I/O Ports [Hardware Status] "Host: 3.5" SATA HDD 1": Read I/O error, "ILLEGAL REQUEST ", sense_key=0x5, asc=0x21, ascq=0x4, CDB=28 00 00 10 2d c8 00 00 20 00 ..
A tünetek hasonlítanak, mint az előzőnél. elkezd leállni pár másodpercre a hdd, olyankor szakad is a film. Eltelik 3-4-5 vagy 10mp és elkezd megint indulni minden. Ezt teljesen random eljátsza. ( olyan,mint ha leparkolná a fejeket, csönd van teljesen )
Viszont 1HDD-nél nem tapasztaltam. Ezzel a kettővel is ment már 3napot, nem volt semmi gond. -
szeva000
addikt
válasz
Biga123 #10971 üzenetére
Na, lefutott nagynehezen ez is. értelmezhetetlen számomra, hogy elméletben van egy bad sector.... win alatt meg nincs
. Maradt pirosban, semmit nem tudok vele kezdeni.
Majd veszek egy új toshibát bele, kameráknak kellene majd csak, így nem is kell nagy tárhely, ez a 2-3 vagy 4TB bőven elég lesz a 12TB mellé. -
szeva000
addikt
válasz
Biga123 #10971 üzenetére
Köszi, ezt még megpróbálom, de akkor is nagyon fura, hogy a windows alatt semmi baja a hdd-nek. Itt meg totál halott.
Ha zöldre is teszi, meddig....Amúgy most egy 640-es volt benne helyette, semmi akadás nem jelentkezett, hasított 2 lemezzel is. A wd-al már az első nap szívtam.
-
szeva000
addikt
nem írt semmit csak ez az io művelet hiba, fontoljam meg a hdd cserét. Nem is engedett semmit. Kivettem, visszaraktam, helyzet változatlan. Windows alá be, lemezkezelővel megoldottam, hd sentinel szerint teljesen jó a lemez.
Viszont valami bizta nem stimmel, mert többször előjött véletlenszerűen, hogy másolásnál, letöltésnél is teljesen random változott a sebesség, akár teljesen 0mp/sec-ig. És nem is értettem miért. Akkor még hibát se dobott.
Beraktam tegnap egy másik hdd-t a 12TB toshiba mellé most és semmi teljesítménybeli probléma nem jelentkezett azóta.
Viszont ez a wd red ment a synologyban, ott sem volt gond és most windows alatt sem akar rossz lenni... -
szeva000
addikt
Hali!
Eddig nem is volt bajom, de egy restart után az fogadott, hogy rossz az egyik HDD. Igaz nem új,de addig teljesen jó volt. Kivettem, windows alatt a sentinel szerint 100%-os, visszarakva ez fogad. ( leformáztam win alatt, teljesen jónak tűnik tényleg )
-
-
szeva000
addikt
Hi!
Én is csatlakoztam életemben először egy TS-233-al a qnap táborhoz.
Igazából féltem először, de amire nekem kell, mindent be tudtam állítani, a dahua kamerát is.
A Download Station is jó lenne torrentnek, de nem találok olyan menüt hogy a letöltött torrent fájlokat automatikusan indítsa és ne kelljen betallóznom.
A myqnapról próbáltam transmissiont, NZBget-et és qbitorrentet, de egy sem akar elindulni. ha elindulna, jelszót és felhasználónevet kér.
Ez mitől lehet?
De lényegtelen is, ha a Download Stationnal megoldható lenne az automatikus betöltés.
Majd a jövő héten még cserélek HDD-ket, de így első próbára úgy látom, nekem bőven tökéletes. A synology 216j-hez képest számomra jobb
A leírások alapján sokkal rosszabbra számítottam, de igazából kellemes csalódás így az első napi próbán.
Egy biztos, nem hiszem, hogy a ds223 vagy 40ezerrel többet érne. -
szeva000
addikt
válasz
KisBundi #9929 üzenetére
Megint itt vagyok
Megnéztem [itt] a demo-t miből áll. Nekem nagyon új még ígyde ami azonnal feltűnt, a kamera miatt...
rámentem erre a qvr elite-re és kiderült, ez is külön fizetős.
Itt most az a kérdés, ingyenesen mi van ennyiért, mert ugyebár a synologynál 2licenc alapból az árban van és ha kell még, akkor darabja kb 20ezer, és nem éves meg mit tudom én milyen lehúzásokkal. Itt amit még találtam, hogy évi 20$/ kamera, az már nem is akkora biznisz úgy. Alapesetben maradok a 2kameránál, ez tény, de nem biztos még. -
szeva000
addikt
válasz
KisBundi #9933 üzenetére
Nekem sincs raid0, csak 2db HDD külön, az egyiken a fotók,saját dolgaim... meg filmek, másikra mennek a kamerák és torrent, amiket törlök úgy is. Ezért nem is kellene nagyobb HDD arra. Viszont a szektorhibás 4TB-os WD red már pici tárolni, azt duplázni kell méretileg.
-
szeva000
addikt
válasz
KisBundi #9931 üzenetére
Igen, én is azt néztem, igazából szinte egy 512MB rammal rendelkező syno 220J árban az alternatívája. 216J a két 4MP kamerával is küzd már, főleg ha megy még torrent is.
Az egyik RED HDD már szektorhibás, a lila érdekes, az tökéletes, amit torrentre meg a kamerákra használtam. Még megvárom, hogy beálljon teljesen, utána akkor valószínű, hogy egyértelműen a qnap felé hajlok. Még a HDD-ken kell agyalnom, mert egyben nem kis összegLehet csak egy lesz benne , utána mellé rakom majd ami véglegesen a torrenté meg kameráké lesz. HDD-k tekintetében mindenevő? kompatibilitási listát néztem épp, de a wd purple nincs benne...pedig az bőven elég lenne a kameráknak...nem beszélve arról, az most is 100%-os a synoban 6év után. (végül is, azt ideiglenesen még betehetem csak már a 3TB kevés lesz. Tartalmaknak, fotóknak szerintem lesz 8TB, emerre meg 4TB vagy ....ameddig lesz keret
)
-
szeva000
addikt
válasz
Biga123 #9928 üzenetére
Köszi a választ nektek!
Még az lenne a kérdésem, hogy én kinéztem a TS-233-at, nekem itthonra szerintem jó lenne. Inkább most már az lenne a fő kérdés akkor, hogy 2kamera bizta, de lehet 4-re bővítetten, ennek mennyire fogja meg? Igazából hova pozicionálható egy synohoz nagyjából.
Most itthon ennyi megy, meg még 3db tv-t kellene nagyjából kiszolgálni, de egyszerre ezek soha nem mennek szinte.
Úgy érzem, nem tudom jól e, hogy mégis olcsóbban kijönnék, mint a synologyval.... -
szeva000
addikt
Sziasztok!
Buta kérdés, de nekem soha nem voltak csak synology-k a kamera miatt is...
Ilyen opció létezik a QNAP-nál, mint a synoknál a Surveillance Station ( esetleg megoldható e valamivel a megfigyelés) és torrentre pl a download station?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kompakt vízhűtés
- OLED TV topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Steam Deck
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch 2
- ZIDOO médialejátszók
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- iPhone 12 128GB, fekete és fehér színben, több db
- Xbox Ultimate előfizetések
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest