- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Celithrandi
addikt
válasz
szeva000 #11456 üzenetére
Nekem ilyen van 2021-ben volt 59 dollár. [link]
Csak akkor ajánlom ha nem zavar senkit a mini led reflektor, nekem az összes szomszéd beugatott rá, levett fényerő mellett viszont szar az éjszakai mozgókép. Sajnos nem tudtam a helyi parasztoknak elmagyarázni, hogy nem fogja kisütni a szemét az ajtó feletti kamera, ha nem bámul az utcáról az ajtómra. -
morfondőr
addikt
válasz
szeva000 #10993 üzenetére
Apám gépében elkezdett nagyon erősen problémázni egy HDD, nem akart olvasni volt hogy kompletten eltűnt a meghajtó. Kikaptuk a gépből, át az enyémbe hogy lementek mindent ami menthető és ott meg teljesen rendben működött, viszont a smart adatokban már határérték felett volt egy érték. Én arra tippelek, hogy a sata kábellel volt valami de nem mentünk utána, inkább gyorsan egy új HDD lett, nem akartunk adatvesztést, mert egyébként mindent le tudtam menteni.
Érdemes lehet a NAS csatlakozóját is átnézni, portalanítani. Kicsit gyanús, hogy az egyik foglalatban problémás már a 2. HDD, a másikban pedig rendben működik. -
Beni2360
félisten
válasz
szeva000 #10978 üzenetére
Én csak leirtam a NAS szerver valtasomnal tapasztaltak. Most NTFS-re formázva kapott egy külső házat és másoltam át filmeket rá. Nem nagy szám de a gyors cserélhetőség végett vettem meg.
-
Biga123
addikt
-
cigam
titán
válasz
szeva000 #10966 üzenetére
A részletek megtekintése mit mond? Nem szűnik meg, ha újrainicializálod a lemezt a NAS-ban?
sinci01
Megnyitod a Tárhely és pillanatképeket, majd a baloldali listából kiválasztod a Tárhely/Pillanatképek menüpontot. Rákattintasz a kötet pillanatképeire, és ekkor megnyílik egy új ablakban a Pillanatkép kezelő, ahol a lista tetején kikapcsolod az ütemezést. A lista elején/tetején a kocekával kijelölöd az összes pillanatképet, és a kukára bökve törölöd azokat.
Egyszerűbb, ha lemented a fontos dolgokat, és törlöd a jelenlegi kötetet. A helyére egy alap (basic) kötetet hozol létre, pillanatkép kezelés nélkül. -
cigam
titán
válasz
szeva000 #9945 üzenetére
Nézz szét az Asus-ok között, ott általában 4 kamera licence-t adnak.
Pl. a legkisebb is már 4 kamerát kezel ingyen. -
KisBundi
őstag
-
KisBundi
őstag
válasz
szeva000 #9940 üzenetére
Alap esetben minimum 2db csatorna jár QVR Elite-hez ingyenesen minden NAS-hoz.
Anno a TS 128A azért volt nagyon frankó, mert a sima surveillance station-höz 4db csatorna licence járt ezzel a NAS-al, de sajnos surveillance station valamiért elrontották és az QVR Elite-t ajánlják hozzá, ami 2 licence csak. -
KisBundi
őstag
válasz
szeva000 #9932 üzenetére
Mindenképp kell az erős hardver ha rögzíteni akarsz és még a torrent is megy.
Nekem is purple van benne és minden gond nélkül megy. Szerintem bármilyen HDD-t megeszik, igaz én csak 1 rack-es verziót, azaz a 133-ast vettem meg, mert nem kell a raid. Semmi olyat nem őrzök hálózati eszközön amit nem tudnék pótolni, így számomra felesleges.
-
KisBundi
őstag
válasz
szeva000 #9930 üzenetére
Nekem TS-128A volt tegnapig, amin 0-24-be 3 kamera ment , torrentent és Plex mediaserver. Nem volt vele gond, nagyon jól bírta. A TS 233 már fejlettebb ARM A55 CPU-val van szerelve és 2GB rammal, ami ebben az árszegmensben egyedülálló. Syno szoftverben még mindig jobb kicsit, de HW téren nagyon le van maradva a TS x33 szériától.
A Qnap jelenleg egy nagyon jó alternatíva a Syno mellett ami az utóbbi években SW-ben is rengeteget fejlödött, de a belépő kategóriás NAS-ok rendre jobb HW-vel jönnek olcsóbban mint a Syno.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest