Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
félisten
válasz
Beni2360 #12334 üzenetére
Estére sem jött rendbe, kikapcsoltam és ma délelőtt 10 körül bekapcsoltam. Kb fél óra után láttam, hogy elérhető. A Qmaneger appon elértem volt egy rehadli app frissítésre várva. Frissítettem öket és mindenhonnan elérhető.
Volt a tabon egy QVPN Service app elkezdve a beüzemelése de elakadtam és úgy maradt. Okozhatott ez az App ilyen elérhetetlenséget?
Egyelőre mindkét tabról töröltem az appot.
Hol keressem a hiba naplót a leállásról? -
Beni2360
félisten
Nekem is Z1000 prom van de még sosem tiltott ki az évek során.
De ma délután befejeztük a sorozatot, töröltem az a nasról filmeket, ki se k apcsoltam és most este megint nem érhető el a NAS.már kezd unalmas lenni.
-
Beni2360
félisten
válasz
Speeedfire #12298 üzenetére
Tegnap kikapcsolta ma meg vissza és működik.
-
Beni2360
félisten
Már megint nem elérhető a NAS.
-
Beni2360
félisten
Ok, utána nézek.
-
Beni2360
félisten
Érdeklődnék, hogy az mennyire általános, hogy kb havonta egy fél napra, persze estére semmi sem elérhető. Elszenvedtek vagy 3 órát vele de semmi sem segített.
Otthagytam bekapcsolva és másnap délelőtt már ment minden mint a karika csapás. -
Beni2360
félisten
Az a szitu, hogy támadások elött sem seedelt vissza szinte semmit. Állandóan stopped volt minden. Most, hogy rendbe van seedeli amit azóta kölcsönöztem ki. Vagyis most működik csak amit hétfőn kikértem azt nem seedeli vissza.
Elite vagyok 23990 ponttal, csak bánt.
Na de 3 nap és eltűnik minden.
Most nézem a két napja kikért film már nincs is a seed listában. Csak a stoppedek. -
Beni2360
félisten
Most, hogy rendbe hoztam a TS133 ilyen üzik jönne.
Info][QuFirewall] Értesítés a készülékről: QNASTS133NAS neve: QNASTS133
Súlyosság: Info
Dátum/idő: 2024/12/08 04:20:43Alkalmazás neve: QuFirewall
Kategória: GeoIP
Üzenet: [QuFirewall] A PSIRT tor-tiltólista 20241204 verzióról 20241207 verzióra frissült.
Mit jelentenek ezek? -
Beni2360
félisten
Na megtörtént a nehéz szülés, újra telepítettem a tűzfalat és láss csodát minden beállítás vissza került.
Köszönöm mindenkinek a segítséget, majd még jövök ezekkel az át írásokkal.
-
Beni2360
félisten
Na másfél óra után a tableten be tudtam lépni de csak az admin oldal működik. A laptopon is végre az adminnal be tudtam lépni míg ebédeltem frissítette magát a tűzfal. 3 profilt ír balra fent de egyelőre homokozik. A Basic protectionnál 23 szabály ír.
Csináltam tegnap két mentést is. De akkor a tűzfal app döglődött. Megvárom, hogy mit akar aztán rezetelek. 3mp kell nyomni bekapcsolt állapotban? -
Beni2360
félisten
15 P után bejött a bejelentkezési ablak, 15 P csak kék háttér. Villog a LAN LED és a HDD zöld LED-je is.
Tegnap míg a tűzfallal bajlódtam ránéztem és 100%-s volt a HDD. A tűzfal törlése közben áll le és nem fejezte be a törlést, gondolom azt keresi.
Ping: nem lehet csatlakozni a 23 porton.
30 P kék háttér még homokóra sincs.
Putty se tud network error. -
-
Beni2360
félisten
Most kikapcsoltam és inditom újra.
Az etőfigyelőben most csak a CPU volt 82% már vissza ment 63% . Semmi mást nem látok.
Vissza ugrott 85%-ra de még mindig indítja a tűzfalat. Ha ott törlöm azért ott marad telepítésre a lehetőség?
Mentéseket be állítottam és megtettem két helyre.
Még mindig nem töltötte be. -
Beni2360
félisten
Több mint 20 percig homokozik mire betölti a protokol oldalt és a kép szerint nincs semmi benne. Ki akartam kapcsolni ott is 10 perc homokozás után vissza kapcsolodott. Vagyis sakkor töröljem az Appcenterben és telepítsem újra. Most is üres ablak van csak. A biztonsági központban ellenőrízem mind két helyen nem talált semmit. Az admin belépéssel csináljam? A másik fiok is rendelkezik minden engedéllyel.
Letíltotta a :1 modem sikertelen HTTP bejelentkezését. 5 percre -
Beni2360
félisten
Köszönöm a hosszú leírást. Nagyjából igy lett konfigurálva.
50-s státuszra van beállítva és akkor küldi a figyelmeztetést. N a most ott tartok, hogy a tűzfalon semmit nem találni sem az eredeti sem a saját protokollokat. Valami végett minden törlődött. Ebből szerintem app törlés és újbóli telepítés lesz. Mentésem nincs. -
Beni2360
félisten
Délután vissza kapcsoltam, több mint fél óráig nem értem el.Most elérem de a tűzfal csak homokozik semmit nem tölt be. egy órája megállt és nem volt semmi profil. Most 3 appot frissit arról küld értesítéseket. De a tűzfal meg se mozdul a homokozásból.
Meg ahogy írtam hetek óta semmi seed., stopped státusz van.
Leállt a homokozás és tiszta üres az oldal még a saját profilja sincs -
Beni2360
félisten
Sziasztok, tegnap olvasgattak itt a támadásokról és én is kapok több száz értesítést, óránként elérte az 50 darabot és már sedrlni sem tudok semmit.
Este lekapcsoltam a TS133 NAS-t és nem tudom mitévő legyek. Nem vagyok penge a beállítások van eddig is Cigam segített. Saját fiókkal vagyok bejelentkezve, amint most nem használom. Habár arra lett minden beállítva.
Segítséget kérnék. -
Beni2360
félisten
Miért nem látom a NAS-t a TV belső lejátszásánál?
Mi nincs beállítva? Már többször használtam.
Vezetékes neten, ugyan azon a hálózaton van. -
Beni2360
félisten
Milyen médialejátszód van?
Eszem a videón link egy KODI média tára látható ami egy 15-20 e Ft média box és egy SD kártyára felírt CoreElec ( Kodi) látható. Ez HDR10-ig mindent visz.
UI: a VLC nem igazán vagyis az Android videó lejátszása való. Pont ezért fejlesztik az említett CE rendszert. -
Beni2360
félisten
Nincs, de nagy nehezen magához tért, aztán volt egy csomó frissítés,rendszer is, újbóli indítás ott is elmolyolt egy csomó időt. Végre hozzá fértem és töröltem a kettős belépési procedúrát mert a kinti appokkal nem tudtam belépni. Meg volt valami nyűge az admin személyével és egy másik Nick névvel tudtam összehozni a távoli androidos elérést. Még mindig nincs. 100%-ban beállítva szerintem. Az előbb írtam "Elmegy a letőltési hely kiválasztásáig majd a mentésére Sikertelent dob fel." Hát rá kerestem és már bent volt letőltve. Ahelyett, hogy azt írta volna, hogy már létező torrent stb sikertelent ír ki.
Azt hittem valami technikai hiba van.
-
Beni2360
félisten
Egy kis segítség kellene, van ez a T133 nas tegnap letöltöttem rá két sorozatot szépen jött lefelé olyan 30%-ig figyeltem aztán mással foglalkoztam. Azóta nem érem el a Nast. Kikapcsoltam majd vissza egyszer feljött a belépési ablak de nem fogadta el az adatokat azóta elérhetetlen állapot van. A finder megtalálja a tabon az Asus app látja a neten de nem érhető el. Mi a francot csináljak?
UI: villog a sárga és az alsó zöld LED. A felső zöld világít. -
Beni2360
félisten
Hol állítható a seed arány és idő, nem találom.
Letőltésre a saját DLoad stationt használom.
Az itteni kereső sem segített. -
Beni2360
félisten
Köszönöm mindenkinek a segítséget és ötleteket, egyelőre minden rendbe működik, marad ez a felállás.
-
Beni2360
félisten
válasz
Multibit #11120 üzenetére
Gondolom egy komolyabb állítható switch?
Ez egy sima 8 portos noname és még olyan is elő fordult, hogy egy fhd sorozatnál is kevés az adat folyamnál eljezdett homokozni. Egy s905x3 box CE-vel. Van gy Z1000 pro zidoo is a sorban és ha be kapcsoltam ment a másikon simán a lejátszás. Na kb 10 napja át lett dugva és semmi anomália azóta nem jelentkezett. -
Beni2360
félisten
Hát nagyon meg szívattam magam evvel az új TS-133 nassal. Én láma a 8 portos switchbe dugtam és a fenébe nem töltött gyorsabban mint a régi Zyxel.
Át dugtam az Asus routerbe és máris 60-80 Mb/s jöttek le a fájlok.
-
Beni2360
félisten
Hol állítható a seed arány és idő, nem találom.
-
Beni2360
félisten
válasz
szeva000 #10978 üzenetére
Én csak leirtam a NAS szerver valtasomnal tapasztaltak. Most NTFS-re formázva kapott egy külső házat és másoltam át filmeket rá. Nem nagy szám de a gyors cserélhetőség végett vettem meg.
-
Beni2360
félisten
Ez drága TS-133 állandóan noszogatott, hogy az ertesítést töltsem ki. Na végre mag csináltam azóta napi 10-12 emailt küld tele szemeteli a fiókomat. Kérdésem mit rontottam el.? Min változtassa?
Ui: mi de ertesítést duplán küldi. -
-
Beni2360
félisten
Ideg bajt kapok, már megint nem indul a letöltés a DS-ban.
-
Beni2360
félisten
Mi a franc lehet ma adtam egy torrentet hozzá és meg se moccan. Támogatás van 320 fő. Port nyitva ellenőriztem.
-
Beni2360
félisten
Minden megy és csoda gyorsan tudom vissza másolni a dolgokat amiket lementettem. A Zyxel ehhez képest reumás csiga volt.
Egy kérdésem volna hogyan lehet életre kelteni a MEGA tárhelyemet?
Csak egy MEGAcmd ikon van az asztalon.
Létezik valami felhő tárolás vagy össze kapcsolás létező felhővel? -
Beni2360
félisten
Itt vannak a kiengedett portok és a sorrend. Ide kell pipa
nmap-al ellenőrizd, hogy a belső hálózatodon látszódik rendben a torrent portja(i)? Na ezt nem tudom miképpen kell.
A moden még mindig egy fekete folt nálam szinte elérhetetlen és benne mászkálni meg nem lehet mert kikapcsol. Egy nagy keki ez a modem.
Na a következő amit nem értek: (a router IP címére küldi a csomagokat, a megfelelő partra?)Pár napja ment minden.
-
Beni2360
félisten
Én meg szívok a ts133.mal. Beleraktam az új HDD-t mindent ugyan úgy állítottam be de nem tölt le semmit a port zárva. Hol keressem a hibát? Help. pl
-
-
-
Beni2360
félisten
Értem, most az átmeneti letoltesi mappában ott maradtak üresen a fájl mappák, ezeket lehet törölni vagy majd törlődik anno ha törlöm véglegessen a fő mappából? Mint irtam cserélem majd a HDD-t mivel szektor hibás. Ha bele teszem az új hdd-t a beállítások megmaradnak? Gondolom a mappa strukrát az újból kell építeni az új HDD-n.
-
Beni2360
félisten
a válaszokat.
A képen levő megven. A Zyxelben a felső sávban volt letöltés befejezése idő és ott láttam mennyi idő alatt jött le egy csomag. Itt is van de az nem jelez vissza csak gondolom ha vége a seed időnek.
A letöltési mappa struktúrámon nem változtattam.
A letöltési ideglenes mappát ide raktam.
A gép által létre hozott mappák maradnak.
Mi hozta létre azt a : Container mappát? -
Beni2360
félisten
Kérdésem volna ebben a DS-ben hol látni a kapcsolatokat?
Mit jelent a gyökér opció a DS-ben, és miért jelennek meg ott letőltések.
Mi az, mire van az a Multimédia könyvtár?
Pl_ ETA ( Várható megérkezési idő) Gondolom ez a hátralévő időt jelenti.
A befejezési időnél meg semmit nem mutat mikor végzett a letöltéssel. -
Beni2360
félisten
Ez a sebesség LAN vissza jelzés rendbe van? Vagy el állítottam valami?
Nagyon lelassult a letöltésim.Telepítettem a speed test appot de nem indul el, vissza utasította a nas. -
Beni2360
félisten
-
Beni2360
félisten
Sziasztok!
TS-133-ra repoból telepitettem a qBittorent appot de indításnál Ip:6363 uj lapott az nyit és nincs jogosúltsága feliratot teszi ki egy fekete háttérrel.
1: Mit kell csinálnom a beüzemelésére?
2: A DS-t milyen appal tudom vezérelni Androidról?
3: A Qget app mire való?
Vanmég egy Qfile pro is a tabletten meg QVPN is.
Válaszokat előre is -
Beni2360
félisten
Köszi erre a pozicióra én is gondoltam de nem mertem változtatni.
Na a tegnapi sorozatokat törőltem és újból lehúztam most seedeli.
De letöltöttem a mozi filmet seddelte egy ideig majd leállt és át ment a befejezett sorba. aztán kerestem a megosztási arányt mire megtaláltam és látom, hogy 30 p és 150%. Na ezt állítottam 2 hétre és 200%-ra.
Hogyan tudom seedre fogni azt az egy filmet?
A sorikat seedeli azt látom az oldalon de ez Stopped státuszban van.
Hol van az ellenőrzési lehetőség?
A TV-m miért nem látja a NAS-t?
Na jó éjt, holnap folyt. köv. -
Beni2360
félisten
Jogos a felvetésed a kérdések szempontjábol.
A szabályt ugyan igy csináltam csak rossz képet linkeltem.
A mindent elutasít a szabály ablak alatt írja.
Az íPv6 alatt is ugyan Úgy meg kell csinálni?
A letapogatásnál beírtam a NAS ip cimét de nem írtam át portokat.Most ezt az eredményt hozta. Most, hogy az iPv6-nál át írtam már csak a tcp-nél van szűrt állapot.
Kérdésem, hogy a modemben nem tudom beállítani ez nagy gond?
Másik kérdésem töröljem a tűzfalat és újból telepítsem?
Köszönöm a képeket és a segítséget. -
Beni2360
félisten
Hát ez nem akaródzik.
A tűzfal beállitása profil
A tkom modembe meg szinte semmit nem lehet csinálni mert 5-10 perc mire kapcsolódik aztán ott semmi nincs a port forward-nál. elötte sem tudtam rögziteni a Zyxelt.
Az események napló.
Csináltam egy minden tíltást most ott tílt 129.
A LINKELT oldalon meg most a szűrt mellett megjelent valami más. -
Beni2360
félisten
Üdv mindenkinek.
Tegnap lecseréltem a ZYXEL NAS-mat egy TS-133-ra.
Mievel az előző NAS-t is anno egy fórum társ állította be de most már némi tapasztaltot össze szedtem így neki fogtam az alapok beállításának. Elszórakoztam jó pár órát vele. Sajnos a másik NAS-ból kivett WD RED 2 TB-s HDD-n van egy szektor hiba de azért beüzemeltem. 8 éves a HDD. Vékonyra lett formázva egyelőre nincs pillanatkép megadva neki. Ebben még nem vagyok teljesen tisztába.
1: Létre hoztam két mappát a filmek és Sorozatok Már a beépített letőltés vezérlővel töltöttem is le sorozatokat de nincs sedd. Mit kell hozzá beállítanom? Segitségeket előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi haladó szinten
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Fúziós energiát vásárol a Google
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gombászkönyvek egyben
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged