- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Új hozzászólás Aktív témák
-
cousin333
addikt
válasz
zotya7895 #28 üzenetére
Látod, most megfogtál
Olyan könyvre gondolok itt elsősorban, ami a programozás folyamatával és nem konkrétan egy adott programozással kapcsolatos. Tudom, hogy léteznek ilyen könyvek, de nekem személyesen még nem volt hozzájuk szerencsém.
Ezt mondjuk nem ismerem, de jónak tűnik, ilyesmire gondoltam.
Az "először"-t inkább visszavonom, legalábbis "párhuzamosan"-ra módosítanám. Egy olyan nyelvvel kellene kezdeni, mint a Python, mert egyszerű és könnyen átlátható. Ennek gyakorlati eredménye is van (a program, amit írsz), és mindjárt példákat látsz az egyes témákra, nem csak a száraz elméletet. Általában a jobbfajta, az egyes programozási nyelvekkel kapcsolatos könyvek is nyújtanak némi általános programozási ismereteket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Energiaital topic
- Iqos cigaretta
- Vicces képek
- Summer Game Fest 2025 - Az összes bejelentés egy helyen
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Stellar Blade
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude D630c - Intel T7800 I 4GB I 160GB I DVDROM I 14,1" WXGA+ I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged