- iPhone topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Google Pixel topik
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Íme az új Android Auto!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
beleszólok
senior tag
Ha nem gond, hogy legálisan csak opensource fejlesztésre használható az ingyenes, akkor PyQt.
Ha ez gond (szerintem nem
), akkor esetleg PySide, ami szintén Qt, csak mások készítik - én nem szeretem, több hibája volt, mint a PyQt-nek.
Esetleg, ha csak apróbb feladatokhoz kell, akkor tkInter, ez primitív, de nem kell külön telepíteni. Ha van python, akkor ez is van.
A wxWidgets (ha jól emlékszem a nevére) elég nagy csalódás volt. Windowson voltak vele gondjaim. Névleg multiplatform, gyakorlatilag... szóval nekem nem jött be.
Gtk-t nem ismerem. Bennem a Gtk és a gnome összekapcsolódtak, Windowson valahogy... szóval eszembe sem jutott.Windows-t csak azért emlegetem, mert a Python egyik nagy előnyének tartom, hogy bizonyos szabályok betartásával valóban csak egy programot kell írni a különböző op.rendszerekre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- iPhone topik
- Asztrofotózás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 128GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v6, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 256GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- Lenovo ThinkStation P300 Workstation,i7-4790,8GB DDR3,500GB SATA3 HDD,2GB VGA,WIN11
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akks
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

), akkor esetleg PySide, ami szintén Qt, csak mások készítik - én nem szeretem, több hibája volt, mint a PyQt-nek.