- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Privát Samsung funkciót tehet az Apple publikussá
- Garmin topik
- 10 hasznos trükk Xiaomi / Redmi / Poco telefonokhoz
- Újabb részletek a Galxy S26 Ultra privát képernyőmódjára vonatkozóan
- iPhone topik
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Huawei Pura 80 Pro – a másik zsebbe
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
beleszólok
senior tag
Ha nem gond, hogy legálisan csak opensource fejlesztésre használható az ingyenes, akkor PyQt.
Ha ez gond (szerintem nem
), akkor esetleg PySide, ami szintén Qt, csak mások készítik - én nem szeretem, több hibája volt, mint a PyQt-nek.
Esetleg, ha csak apróbb feladatokhoz kell, akkor tkInter, ez primitív, de nem kell külön telepíteni. Ha van python, akkor ez is van.
A wxWidgets (ha jól emlékszem a nevére) elég nagy csalódás volt. Windowson voltak vele gondjaim. Névleg multiplatform, gyakorlatilag... szóval nekem nem jött be.
Gtk-t nem ismerem. Bennem a Gtk és a gnome összekapcsolódtak, Windowson valahogy... szóval eszembe sem jutott.Windows-t csak azért emlegetem, mert a Python egyik nagy előnyének tartom, hogy bizonyos szabályok betartásával valóban csak egy programot kell írni a különböző op.rendszerekre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Formula-1
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Privát Samsung funkciót tehet az Apple publikussá
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PlayStation 5
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Filmvilág
- Utolérte a komponenshiány az OLED-es Steam Decket
- Döbbenetes csörte zajlott le az AMD és a SemiAnalysis között
- További aktív témák...
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 512GB NVMe SSD
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 1000GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
- Apple iPhone 13 128 GB 88%
- Garmin Forerunner 965 - 1 hónap garanciával
- GIGABYTE GeForce VISION RTX 3070 8GB OC GDDR6 Videokártya
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4167, 94% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4325, 100% Akkumulátor
- Eladó EDIFIER ES prémium hangszórók ES300 / ES60 / ES20
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ!!!! Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), akkor esetleg PySide, ami szintén Qt, csak mások készítik - én nem szeretem, több hibája volt, mint a PyQt-nek.