- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- Garmin topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
Új hozzászólás Aktív témák
-
sztanozs
veterán
válasz
beleszólok #283 üzenetére
Nekem leginkább az a fájdalmam, hogy a biztonságos fejlesztés (pl. input validálás, paraméterezett query, buffer overflow elkerülési technikák) helyett ilyen alap hülyeségekkel szivatják a népet. Persze emögött leginkább az van, hogy még ezek az alapfeladatok is sokszor megoldhatatlan problémát jelentenek a jövőnk programozóinak...
-
sztanozs
veterán
válasz
beleszólok #281 üzenetére
Álatlában az van mögötte, hogy egy alkalmazás text fájl (kimeneti) interfésszel rendelkezik, ami egy másik alkalmazás bemenetét alkotja (és azt a saját adatbázisába kell betúrnia)...
-
goph-R
csendes tag
válasz
beleszólok #255 üzenetére
Üdv!
Settings/Appearance&Behavior/Keymap-nél ki kell venni a Ctrl+Alt+(megfelelő betű) kombinációkat, mert az AltGr eként van értelmezve
Én ezeket töröltem:
"Ctrl+Alt+Y" File / Synchronize
"Ctrl+Alt+F" Refactor / Field
"Ctrl+Alt+B" Navigate / Implementation(s)Szerk: jahogy itt sok hozzászólás van ... Google-ből érkezve csak az volt, amire válaszoltam
-
válasz
beleszólok #267 üzenetére
Megközelítés kérdése, de a PyQt csomag tartalmaz már egy ideje GUI designert is, meg egyéb eszközöket is, amivel már egy library-nél már jóval több, de valóban nem nevezhető integrált környezetnek.
Sztanozs, köszi a tippet. majd ránézek, az mit tud.
[ Módosította: radi8tor ]
-
válasz
beleszólok #263 üzenetére
Szerintem hulladék. Egyáltalán nem úgy működik, mint egy normális IDE. Össze lehet ugyan dobálni az ablakokat, de az eseménykezelőket már nem lehet megírni benne, a kódot nem tudom megnézni, szerkeszteni, stb. Nem való semmire, őszintén szólva.
-
camillus
tag
válasz
beleszólok #259 üzenetére
def win32_utf8_argv():
Linuxon lehet hogy ez nekem nem lesz jó, de én hashbanggel, vagy mivel láttam hasonlót.
-
beleszólok
senior tag
válasz
beleszólok #258 üzenetére
Jajj. Ez nagyon ocsmány:
http://code.activestate.com/recipes/572200/ -
sztanozs
veterán
válasz
beleszólok #255 üzenetére
Én nem használtam, de vsz Ctrl+y és Ctrl+b be van már állítva valamire és ezeket nem kezeli jól a program...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Samsung Galaxy A56 8/256
- GPD Win Max 2 brutális handheld gaming pc makulátlan állapotban dobozával.
- AM5 Ryzen7 Win11 FullHD gamingPC 2-3év garanciával (8700G/4060Ti/32GB/1TB M2/WiFi6/BlueTooth/Win11
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest