- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Magisk
- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Fotók, videók mobillal
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Magyarországra jön a Vivo 500 megapixeles kameratelefonja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Victor Súgó
tag
válasz
cousin333
üzenetére
Azt hiszem, félreértetted a dolgot: egyszerűen ráböktem a tartalomjegyzékre valahol, egyébként semmi dolgom az adott osztállyal (egyébként ezt nem lehez/szabad példányosítani, mivel abstract
)
Csak példának hoztam, hogy legyen konkrét link is arra, amiről beszélek: nincs saját doksi.
Egyébként pont jó példát hoztam, mivel a python nem ismeri az abstract claas fogalmát, ami a C++-ban azt hiszem, létező dolog. Pythonban, amennyire tudom, az absztrakt metódusokat úgy definiálják, hogy vagy nem csinálnak semmit vagy dobnak egy exceptiont. (Sok éves emlék, lehet, hogy azóta van hozzá dekorátor)
O.K., annyira mégsem jó a példa, mert ennek nem feltétlenül az osztàly dokumentációjából kell kiderülnie.
Persze, arra jó ez a megközelítés, hogy lassan átszokjon az ember a C++-ra
TL;DR
amikor az ember haladna egy munkával, nem biztos, hogy örülni fog a felesleges (C++) tanulni valónak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti fake/full kamu 1TB SSD + kamu 512GB sd cardel (ajándék)! Oktatás, blog, prezentációs célra!
- Erős (HP Omen 17) gamer Laptop! -i9 13900HX, RTX 4090 16gb/175w tgp, 32gb DDR5, 1tb SSD
- riello UPS SDH 3000 - Szünetmentes tápegység - 3000 VA -2U
- Fortinet FortiGate 100E - Tűzfal
- Ruckus ZoneFlex 7363 - Access point - hozzáférési pont - Több db
- ASUS ROG Z890-E Gaming Wifi lap Intel Core Ultra 7 265KF procival akciós áron garanciával eladó!
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T2000 W11
- HP EliteOne 800 G4 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
- Lenovo Yoga PRO 9 Ultra 9 285H 32GB RAM 1TB SSD RTX 5060 8GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)