Hirdetés
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Magisk
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
Új hozzászólás Aktív témák
-
Victor Súgó
tag
válasz
cousin333
üzenetére
Azt hiszem, félreértetted a dolgot: egyszerűen ráböktem a tartalomjegyzékre valahol, egyébként semmi dolgom az adott osztállyal (egyébként ezt nem lehez/szabad példányosítani, mivel abstract
)
Csak példának hoztam, hogy legyen konkrét link is arra, amiről beszélek: nincs saját doksi.
Egyébként pont jó példát hoztam, mivel a python nem ismeri az abstract claas fogalmát, ami a C++-ban azt hiszem, létező dolog. Pythonban, amennyire tudom, az absztrakt metódusokat úgy definiálják, hogy vagy nem csinálnak semmit vagy dobnak egy exceptiont. (Sok éves emlék, lehet, hogy azóta van hozzá dekorátor)
O.K., annyira mégsem jó a példa, mert ennek nem feltétlenül az osztàly dokumentációjából kell kiderülnie.
Persze, arra jó ez a megközelítés, hogy lassan átszokjon az ember a C++-ra
TL;DR
amikor az ember haladna egy munkával, nem biztos, hogy örülni fog a felesleges (C++) tanulni valónak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Magic Keyboard A2261, magyar billentyűzet iPad Air 11"/ iPad Pro 11" - 27% ÁFA
- AKCIÓ!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- GAMER PC! Intel i7-14700 / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- AKCIÓ! HP Elitebook 8 G1i 14 FHD notebook - Ultra 5 235U 16GB DDR5 256GB SSD Intel IGP W11
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 48GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)